İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

tam yıkatacaktım ki yağmur geliomuş.. bu ay da kaldı..

Abi sen yıkatıyor musun? Ben kirlendikçe boyatıyorsun diye biliyorum :p:biggrin:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Arada reklam yapıyor,cezamı versek :)

ceza vermek için bahane mi arıyorsun

"profilinde hala İstanbul yazıyor." alsana bahane 

yanlış beyandan ver istediğin cezayı 

valla halini görünce ben de acıyorum ama güzel yıkama bulamadım, po da kendim yıkıyorum 3 tlye iç dış ama ona da hava sıcak üşeniyorum

Abi sen yıkatıyor musun? Ben kirlendikçe boyatıyorsun diye biliyorum :p:biggrin:

boya pürüz yapmasın diye önce bir su tutup çamuru akıtıyor aslında onu demek istemiştir.  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

boya pürüz yapmasın diye önce bir su tutup çamuru akıtıyor aslında onu demek istemiştir. :D

sen de mi abi [emoji23][emoji23]

denizede giriyormuş :angry::D

Hava nasıl diye sorduk mu [emoji533]

boya pürüz yapmasın diye önce bir su tutup çamuru akıtıyor aslında onu demek istemiştir. :D

Yav meşgul etmeyin işte güneşleniyorum36eb3f8926109aeed1a6341c969cbc0a.jpg lütfen yani
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

sen de mi abi [emoji23][emoji23]

:D  sen bizi burada bırak git Antalya'ya yerleş. birde üstüne hava çok sıcak diye hava at sonra abi sende mi EVET BENDE  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir

:D sen bizi burada bırak git Antalya'ya yerleş. birde üstüne hava çok sıcak diye hava at sonra abi sende mi EVET BENDE :biggrin:

gel abi birlikte güneşlenelim H.E. Ye de resim atarık [emoji87][emoji85]
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

ben oradan geleli daha 3 hafta kadar oldu bu yılki hakkımı doldurdum bakalım kısmet seneye inşallah.  :sunny:  :yuzucu:

Yorum bağlantısı
Misafir

Aman elleme pasaklı :)

hep senin yüzünden, kaldırdın beni bu sıcakta araba yıkattırdın

92b23f24d4b2b4740d52ebf16bc05265.jpg

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

abi en güzeli yağdığı zaman sabunlayıp bırakmak :D :D :D yağmur durluyo ben hep oyle yapıyom

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

abi en güzeli yağdığı zaman sabunlayıp bırakmak :D :D :D yağmur durluyo ben hep oyle yapıyom

şöyle kendinden durulamalı bir sprey yapmadılar.... nigrin vardı artık bulamıyorum.. yıka fısfılsa yağmura bırak sabaha tek damla yok cilalı gibi çıkıyor

Yorum bağlantısı
Misafir

Aaa buna dikkat etmemiştim :)

Nerede BAN tuşu :)

hep senin yüzünden, kaldırdın beni bu sıcakta araba yıkattırdın

Bana bunlarla gel işte :)

şöyle kendinden durulamalı bir sprey yapmadılar.... nigrin vardı artık bulamıyorum.. yıka fısfılsa yağmura bırak sabaha tek damla yok cilalı gibi çıkıyor

Yüz yüze konuşalım bunu :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Abi zaten kendi durliyo [emoji1] [emoji1] yağmur zate sabunluyom ben ama acayip patlatıyor yağmur suyu arabayi[emoji85] [emoji85] [emoji85]

Abi zaten kendi durliyo [emoji1] [emoji1] yağmur zate sabunluyom ben ama acayip patlatıyor yağmur suyu arabayi[emoji85] [emoji85] [emoji85]
Yorum bağlantısı
Misafir

Dün aracımı teslim aldım. Kapının onarımı boyasız hallolmuştu ama kapı üstü sert olduğundan yapılamadı bizde boyatalım dedik. 20 cm lik bi alan boyandı 35-40 cm dede vernik işlemi yapıldı. Sağlık olsun artık. Sakınan göze çöp batar hesabı

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Neyse geçmiş olsun, buna da şükür

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

durulama suyu ne kadar yavaş akarsa o kadar parlatır şampuan sonrası..

tam yıkaatyım dedim yine hava bozdu.. bu ay da kalacak gibi tozlu...

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

12vluk makine ile içlerindeki taşları çektirdim hem golfte hem starexte. Hava serin gibi yıkamaya korkuyorum golf çamur içinde [emoji16]

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Bende yıkattim, farklı çizikler oluşmuş görmeyeli, canim sıkılırdı eskiden olsa, şimdi takmıyorum :)

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

kimse çizmez yaslanmaz yaklaşmaz. çamur iyidir korur

Evet temizken çocuklar yaslanıyor. Ama biri yinede yaslanmış sol arka kapı temiz [emoji23] [emoji23]

Bende yıkattim, farklı çizikler oluşmuş görmeyeli, canim sıkılırdı eskiden olsa, şimdi takmıyorum :)

Bende canım sıkılır sinirlenirdim, nerde ne zaman oldu bu diye kafayı yerdim. Artık 100gram rötuş boyası aldıktan beri aldırmıyorum eskisi kadar [emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

Canına okudum bugün :)

aecdf11883aa7355edafc73668fec107.jpg

be4697f22f2a5377a7bb0c5685461083.jpg

Kapıdaki hasarlı bölge boyasız düzeltme yapıldı

6920f9ef6bd060bd9ef9ccf40007ab98.jpg

Direkteki hasarlı bölge malesef 20 cm boya yedi

5d258630bb0cb48339e7dd94e8e8a638.jpg

094f0dc2ae730d463e5f8cb55b7a3afe.jpg

Kaput ve bizim site :)

7401ed519e4dfccd3a7ae3da3037b9a6.jpg

64073d9cfc9aadfcd2b44ae108a6eb02.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...