Çağlar Bayur 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 tam yıkatacaktım ki yağmur geliomuş.. bu ay da kaldı.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 tam yıkatacaktım ki yağmur geliomuş.. bu ay da kaldı.. Abi sen yıkatıyor musun? Ben kirlendikçe boyatıyorsun diye biliyorum 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 Arada reklam yapıyor,cezamı versek ceza vermek için bahane mi arıyorsun "profilinde hala İstanbul yazıyor." alsana bahane yanlış beyandan ver istediğin cezayı valla halini görünce ben de acıyorum ama güzel yıkama bulamadım, po da kendim yıkıyorum 3 tlye iç dış ama ona da hava sıcak üşeniyorum Abi sen yıkatıyor musun? Ben kirlendikçe boyatıyorsun diye biliyorum boya pürüz yapmasın diye önce bir su tutup çamuru akıtıyor aslında onu demek istemiştir. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 ceza vermek için bahane mi arıyorsun "profilinde hala İstanbul yazıyor." alsana bahane yanlış beyandan ver istediğin cezayı boya pürüz yapmasın diye önce bir su tutup çamuru akıtıyor aslında onu demek istemiştir. sen de mi abi [emoji23][emoji23]denizede giriyormuş Hava nasıl diye sorduk mu [emoji533] tam yıkatacaktım ki yağmur geliomuş.. bu ay da kaldı.. ceza vermek için bahane mi arıyorsun "profilinde hala İstanbul yazıyor." alsana bahane yanlış beyandan ver istediğin cezayı boya pürüz yapmasın diye önce bir su tutup çamuru akıtıyor aslında onu demek istemiştir. Yav meşgul etmeyin işte güneşleniyorum lütfen yani Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 sen de mi abi [emoji23][emoji23] sen bizi burada bırak git Antalya'ya yerleş. birde üstüne hava çok sıcak diye hava at sonra abi sende mi EVET BENDE Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 sen bizi burada bırak git Antalya'ya yerleş. birde üstüne hava çok sıcak diye hava at sonra abi sende mi EVET BENDE gel abi birlikte güneşlenelim H.E. Ye de resim atarık [emoji87][emoji85] Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 gel abi birlikte güneşlenelim H.E. Ye de resim atarık [emoji87][emoji85] ben oradan geleli daha 3 hafta kadar oldu bu yılki hakkımı doldurdum bakalım kısmet seneye inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 Aman elleme pasaklı hep senin yüzünden, kaldırdın beni bu sıcakta araba yıkattırdın Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 tam yıkatacaktım ki yağmur geliomuş.. bu ay da kaldı.. abi en güzeli yağdığı zaman sabunlayıp bırakmak :D yağmur durluyo ben hep oyle yapıyom Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 2005 model 109.bindeki fiestama prins tup montaji yapildi... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 abi en güzeli yağdığı zaman sabunlayıp bırakmak :D yağmur durluyo ben hep oyle yapıyom şöyle kendinden durulamalı bir sprey yapmadılar.... nigrin vardı artık bulamıyorum.. yıka fısfılsa yağmura bırak sabaha tek damla yok cilalı gibi çıkıyor Yorum bağlantısı
Selim Kaya 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 şöyle kendinden durulamalı bir sprey yapmadılar.... nigrin vardı artık bulamıyorum.. yıka fısfılsa yağmura bırak sabaha tek damla yok cilalı gibi çıkıyor Varmış. http://www.hepsiburada.com/nigrin-evo-tec-60-sn-de-cilalama-spreyi-islak-kuru-8473922-p-OTM8473922 Bilmiyordum sayenizde öğrendim. Aslında tam aradığım ürünmüş. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 ceza vermek için bahane mi arıyorsun "profilinde hala İstanbul yazıyor." alsana bahane yanlış beyandan ver istediğin cezayı boya pürüz yapmasın diye önce bir su tutup çamuru akıtıyor aslında onu demek istemiştir. Aaa buna dikkat etmemiştim gel abi birlikte güneşlenelim H.E. Ye de resim atarık [emoji87][emoji85] Nerede BAN tuşu hep senin yüzünden, kaldırdın beni bu sıcakta araba yıkattırdın img] Bana bunlarla gel işte şöyle kendinden durulamalı bir sprey yapmadılar.... nigrin vardı artık bulamıyorum.. yıka fısfılsa yağmura bırak sabaha tek damla yok cilalı gibi çıkıyor Yüz yüze konuşalım bunu Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Ekim 2016 Paylaş 14 Ekim 2016 şöyle kendinden durulamalı bir sprey yapmadılar.... nigrin vardı artık bulamıyorum.. yıka fısfılsa yağmura bırak sabaha tek damla yok cilalı gibi çıkıyorAbi zaten kendi durliyo [emoji1] [emoji1] yağmur zate sabunluyom ben ama acayip patlatıyor yağmur suyu arabayi[emoji85] [emoji85] [emoji85] şöyle kendinden durulamalı bir sprey yapmadılar.... nigrin vardı artık bulamıyorum.. yıka fısfılsa yağmura bırak sabaha tek damla yok cilalı gibi çıkıyorAbi zaten kendi durliyo [emoji1] [emoji1] yağmur zate sabunluyom ben ama acayip patlatıyor yağmur suyu arabayi[emoji85] [emoji85] [emoji85] Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 Dün aracımı teslim aldım. Kapının onarımı boyasız hallolmuştu ama kapı üstü sert olduğundan yapılamadı bizde boyatalım dedik. 20 cm lik bi alan boyandı 35-40 cm dede vernik işlemi yapıldı. Sağlık olsun artık. Sakınan göze çöp batar hesabı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 Abi zaten kendi durliyo [emoji1] [emoji1] yağmur zate sabunluyom ben ama acayip patlatıyor yağmur suyu arabayi[emoji85] [emoji85] [emoji85] Abi zaten kendi durliyo [emoji1] [emoji1] yağmur zate sabunluyom ben ama acayip patlatıyor yağmur suyu arabayi[emoji85] [emoji85] [emoji85] durulama suyu ne kadar yavaş akarsa o kadar parlatır şampuan sonrası.. tam yıkaatyım dedim yine hava bozdu.. bu ay da kalacak gibi tozlu... Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 12vluk makine ile içlerindeki taşları çektirdim hem golfte hem starexte. Hava serin gibi yıkamaya korkuyorum golf çamur içinde [emoji16] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 kimse çizmez yaslanmaz yaklaşmaz. çamur iyidir korur 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 Bende yıkattim, farklı çizikler oluşmuş görmeyeli, canim sıkılırdı eskiden olsa, şimdi takmıyorum Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 kimse çizmez yaslanmaz yaklaşmaz. çamur iyidir korurEvet temizken çocuklar yaslanıyor. Ama biri yinede yaslanmış sol arka kapı temiz [emoji23] [emoji23] Bende yıkattim, farklı çizikler oluşmuş görmeyeli, canim sıkılırdı eskiden olsa, şimdi takmıyorum Bende canım sıkılır sinirlenirdim, nerde ne zaman oldu bu diye kafayı yerdim. Artık 100gram rötuş boyası aldıktan beri aldırmıyorum eskisi kadar [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2016 Paylaş 15 Ekim 2016 Canına okudum bugün Kapıdaki hasarlı bölge boyasız düzeltme yapıldı Direkteki hasarlı bölge malesef 20 cm boya yedi Kaput ve bizim site Yorum bağlantısı
Recommended Posts