Okan Tansel 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Sende karşısı boş olarak çıkacak uğur Bunu anlamadım hasar değeri görünmücekmi ve birdaki sigorta sürecinde suçsuz olana indirim oranı yapılmıcakmı yani hasarsızlık indirim Kardeşim tekrar geçmiş olsun.Varya 35 gündür imanım gevredi hala aracım toplanıyor.ALLAH yardımcın olsun.vuran vurdu çekti gitti olan bize oldu .bunun bir cezası olmalı arkadaş acayip gerginim haaa. Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Sıkma canını abi.Malesef biz nekadar dikkat etsekte yazımızda ne varsa yaşıyoruz.Abi sigortacının bana söylediği değer kaybı alabilirmişiz.Sen bu konuda görüştünmü sigortacıyla? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Sıkma canını abi.Malesef biz nekadar dikkat etsekte yazımızda ne varsa yaşıyoruz.Abi sigortacının bana söylediği değer kaybı alabilirmişiz.Sen bu konuda görüştünmü sigortacıyla? Beni çetaştaki hasar danışmanı yönlendirecekti. dedine göre değer kaybı için eksper yapılması gerekliymiş .ikincikez Ama Avukat Necat beye sordum da mahkeme ile bilir kişi tain etiriliyormuş ama bunu hasar anında yatırırsan daha iyi oluyormuş. Çetaşın dedi bir eleman varmış bilir kişi ve ekspermiş iki şekilde çalışıyormuş bir masrafları karşılarsın davayı açarsın avukat ücreti ayrı diğeri hiç birşeye karışmazsın aldının %20 sine iş yapıyormuş bakalım. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Bunu anlamadım hasar değeri görünmücekmi ve birdaki sigorta sürecinde suçsuz olana indirim oranı yapılmıcakmı yani hasarsızlık indirim Kardeşim tekrar geçmiş olsun.Varya 35 gündür imanım gevredi hala aracım toplanıyor.ALLAH yardımcın olsun.vuran vurdu çekti gitti olan bize oldu .bunun bir cezası olmalı arkadaş acayip gerginim haaa. Hani bazen çıkar çarpma yazar ama karşısı boştur rakam gözükmez bu karşı tarafa işlendiği için sende gözükmez ve sigorta yada kasko bozulmaz indirimine birşey olmaz Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Hani bazen çıkar çarpma yazar ama karşısı boştur rakam gözükmez bu karşı tarafa işlendiği için sende gözükmez ve sigorta yada kasko bozulmaz indirimine birşey olmaz Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Aracimi teslim aldım az önce kapı Tamam ama kapının üstündeki direk duzeltilememis [emoji17] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Aracimi teslim aldım az önce kapı Tamam ama kapının üstündeki direk duzeltilememis [emoji17][emoji35] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 [emoji35]25-30 cm boyanması lazım diyor çok pis biyer yarın başımıza iş alirmiyiz diye düşünüyorum bilemedim görüntü de kötü en azından bana öyle geliyor Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 25-30 cm boyanması lazım diyor çok pis biyer yarın başımıza iş alirmiyiz diye düşünüyorum bilemedim görüntü de kötü en azından bana öyle geliyorDün benzinliğe girdim kendim yıkamak için aklıma senin yaşadığın geldi abi , gerçekten basıncı çok fazla .. en azından benim gittigim yerdekini iki elle tutarak bile rahat hareket ettiremiyorsun. Bence gözüne takılıyorsa boyat abi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Dün benzinliğe girdim kendim yıkamak için aklıma senin yaşadığın geldi abi , gerçekten basıncı çok fazla .. en azından benim gittigim yerdekini iki elle tutarak bile rahat hareket ettiremiyorsun. Bence gözüne takılıyorsa boyat abiYasin elle okadar sarsıyor bide boşta düşün o tabancayi bilmiyorum elimde resim forumda konusu var bi yanım boyat diyor ama bakalım hayırlısı Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Yasin elle okadar sarsıyor bide boşta düşün o tabancayi bilmiyorum elimde resim forumda konusu var bi yanım boyat diyor ama bakalım hayırlısıCanını sıkmaya değmez abi boyatsan ne olacak , orası boyalı diye almayacak kişi orda göçük var diye fiyatta kırmak ister , biraz kötümser oldum sanırım ancak sonuçta sıfır araba değil her ne kadar can sıkıcı olsa da bizim araçta sokakta duruyor , yeni yikadim ancak komşu sağolsun araç temiz kalmıyor , bugün yine birkaç yerine rötuş yaptım sokaktaki çocuklar önümüze parkeden sürücülerin dikkatsizliği arabanın çizilmesi beraberinde geliyor , tek tesellimiz arabanın boyalı yerinin çok olması [emoji1] Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Beni çetaştaki hasar danışmanı yönlendirecekti. dedine göre değer kaybı için eksper yapılması gerekliymiş .ikincikez Ama Avukat Necat beye sordum da mahkeme ile bilir kişi tain etiriliyormuş ama bunu hasar anında yatırırsan daha iyi oluyormuş. Çetaşın dedi bir eleman varmış bilir kişi ve ekspermiş iki şekilde çalışıyormuş bir masrafları karşılarsın davayı açarsın avukat ücreti ayrı diğeri hiç birşeye karışmazsın aldının %20 sine iş yapıyormuş bakalım. Olan abi ben kaportacida daha once ayni durumda mahkemeyr gerek kalmadan 18000 tl lik deger kaybi almislar.ben mahkeme falan olacakmi diye sordum ozellikle olmayacakmis.bekleyip gorecez. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Canını sıkmaya değmez abi boyatsan ne olacak , orası boyalı diye almayacak kişi orda göçük var diye fiyatta kırmak ister , biraz kötümser oldum sanırım ancak sonuçta sıfır araba değil her ne kadar can sıkıcı olsa da bizim araçta sokakta duruyor , yeni yikadim ancak komşu sağolsun araç temiz kalmıyor , bugün yine birkaç yerine rötuş yaptım sokaktaki çocuklar önümüze parkeden sürücülerin dikkatsizliği arabanın çizilmesi beraberinde geliyor , tek tesellimiz arabanın boyalı yerinin çok olması [emoji1] Yani kaydı var resmi var bende vuruk arabaya binmekten se boyatma taraftarıyım ama bakalım biraz düşüneceğim Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Arabanın bu halini çekersin boyandıktan sonra da tekrar fotoğraflarsın alanın da aklında soru işareti kalmaz abi böyle binmek istersen binersin ama seni az tanıyorsam o görüntüye kendini alıştırmazsın her gün sayar durursun Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Neeee direk mi boyanmış Yok sağda 3 parça boyanmış Yan yatmış araba sanırım [emoji50] Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 (düzenlendi) Yok sağda 3 parça boyanmış Yan yatmış araba sanırım [emoji50] Takla atmamış en azından 8 Ekim 2016 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Takla atmamış en azından [emoji3]Buda sadece o noktayı deymiş taklayi atarken nasıl şans demi [emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Buda sadece o noktayı deymiş taklayi atarken nasıl şans demi [emoji3] Yerde taş varmış taşa çarpıp düzelmiş tekrar Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 (düzenlendi) fuara hazırlık şeklimiz olsun demi 8 Ekim 2016 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 fazla resimleyemedim ama... 4 adet hoparlor aldim ve montajini yaptim. Hoparlorlerim alpine 5x7 sxe 5725s Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Ateş ediyor yeminle Benim teknoyu saymaz isek forumun en dolu ve yakışıklı focusu[emoji12] Abim şakası bir yana maşallah süper ya Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Önce yıkattım, sonra patlayan ampülü değiştirirken tüm ampülleri değiştim. Peşine karnını doyurdum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts