Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Aynen abi. Hanımda aynını dediSamet çok geçmiş olsun. Eren iyi bilir aynısını iş yerinde dengesizin birisi benim arabayı aldığımın ikinci günü yaptı. Seninki kadar olmadı ama sol kapıda iki adet derin çizik var. Sözde yaptıracaktı ama yaptırmadan Ankaraya geldim. Hakkım var anlayacağın... Adam yıkama tabancasını yere bıraktı gitti 1 lira attı. Tabacayı eline almadan starta basınca olan oldu.... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 pasta cila, boya koruma, silecekler degisti, genel temizlik, camlara su kaydirici yapildi. Ayrica kapi kenarlarinin cizilmesini onlemek icin serit yapildi. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Şanzıman takozunu değiştim. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Samet çok geçmiş olsun. Eren iyi bilir aynısını iş yerinde dengesizin birisi benim arabayı aldığımın ikinci günü yaptı. Seninki kadar olmadı ama sol kapıda iki adet derin çizik var. Sözde yaptıracaktı ama yaptırmadan Ankaraya geldim. Hakkım var anlayacağın... Adam yıkama tabancasını yere bıraktı gitti 1 lira attı. Tabacayı eline almadan starta basınca olan oldu....Bu zenit e yönlendirdi hatasının arkasında durdu kapı sıkıntı değilde direk düzelir inşallah. Sağol kardeşim Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Boyasız göçük düzeltme yaptırın kesinlikle. Geçmiş olsun Çamurlukta 2 noktada boya kalkması olduğu için malesaf boyanmadan olmayacak. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 (düzenlendi) Az önce taunusa el attım Sağ sol park fark [emoji3] Geri vites ve plaka lambaları 1986.model taunusun ön far hariç tüm aydınlatma focus ile aynı 2 Ekim 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Dün akşam park halindeki aracıma,başka aracın önüne aniden çıkmasıyla kontrolü kaybeden bir genç çarptı.şükür genç yaralanmadı.sağlıj olsun diyip tutanak tuttuk.bu günde aracı sanayiue bıraktım exper bekleriyoruz.Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Uğur geçmiş olsun kardeşim,ALLAH beterinden sakınsın. Samet Geçmiş olsun kardeşim ALLAH beterinden sakınsın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Dün akşam park halindeki aracıma,başka aracın önüne aniden çıkmasıyla kontrolü kaybeden bir genç çarptı.şükür genç yaralanmadı.sağlıj olsun diyip tutanak tuttuk.bu günde aracı sanayiue bıraktım exper bekleriyoruz. Geçmiş olsun. En büyüğü bu olsun. Araba baya kirlendi dedim bi yıkamaya götüreyim benzinlige girdim. Acemi yikamaci ya denk geldik sonuç fena Eleman kopuk yerine suyun sartelini açıyor ve basınçlı tabanca yuvasından fırlayıp sapı kapıya ucuda kapı üstündeki direğe çarpıyor. . Allahtan cam falan patlamadı.. kapı değilde direk çok canımı sıktı. Benzinlik sahibi zenit Oto ya yönlendirdi masrafları karşılayacak telefonla konuşuldu hafta içi yapılacak usta boyasiz hallederim dedi. Dünde telefonu kırdık var bi musibet [emoji19] hadi hayırlısı umarım düzelir [emoji20] Sametim geçmiş olsun. Allah başka kazalardan korusun. Nazar çıkmış. Samet çok geçmiş olsun. Şu anda babamın yanında hastanedeyim inan arabama böyle bir şey olmasını milyon kere yeğlerdim. Yani cana gelmesin mala gelsin kardeşim. Çok geçmiş olsun. Emrecim acil şifalar diliyorum babamıza. Geçmiş olsun. Umarım ciddi birşey yoktur. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Geçmiş olsun. En büyüğü bu olsun. Sametim geçmiş olsun. Allah başka kazalardan korusun. Nazar çıkmış. Emrecim acil şifalar diliyorum babamıza. Geçmiş olsun. Umarım ciddi birşey yoktur. Sağolasın abi. Direk can sıktı biraz ama buna şükür insan gözünden sakinirken böyle Bi iş olması üzüyor bunada şükür Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Sağolasın abi. Direk can sıktı biraz ama buna şükür insan gözünden sakinirken böyle Bi iş olması üzüyor bunada şükür Sıkma canını sıfır araçlar ne hale giriyor.gözüm dedin imzalanıyor.ALLAH beterinden sakınsın kardeşim. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Çok şükür 10 günün ardından bugün babamız taburcu oldu. 6 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Çok şükür 10 günün ardından bugün babamız taburcu oldu.Geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Çok şükür 10 günün ardından bugün babamız taburcu oldu.Kardeşim çok geçmiş olsun babaya selamlar Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Led geri lambası t10 Ve kauçuk orjinal paspaslar aldım SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Çok şükür 10 günün ardından bugün babamız taburcu oldu.Çok şükür, tekrar geçmiş olsun... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Dün akşam Eren Erdoğan kardeşim CilaMania'na + 5 bg daha ekledi Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Şanzıman yağı değişti aslan yavrusunun[emoji38] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 (düzenlendi) Heç bekliyom tamir olsun diye birde sorguladım sonuç ne diye bu olmuş. Deyin bakalım şimdik ne olacak Emmi sen bilin bu konuları. 4 Ekim 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Geçen hafta oluşan yikamaci faciası sonrası sabah aracımın boyasiz onarımı için zenit otoya bıraktım. Akşama yetiştirmeye çalışacaklar umarım düzelir. Bu arada burdan Mustafa karaaslan kardeşime teşekkür ederim. Sabah sabah uykusundan kalkıp sanayi ye gelip beni aldı evime bıraktı Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 (düzenlendi) Geçen haftaki kazanın kusur raporu çıkmış.Bugün parça alımı yapılacak. Arkadaşlar oluşan hasarım karşı aracın sigortasından karşılanacak.peki benim aracın tramer kayıtlarında hasar gözükecekmi? Heç bekliyom tamir olsun diye birde sorguladım sonuç ne diye bu olmuş. Deyin bakalım şimdik ne olacak Emmi sen bilin bu konuları. Okan abi aynı durumdayız şuan banada kusur oranı 0 çıkmış. 7 Ekim 2016 tarihinde Uğur Çimen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts