Mustafa_Şahin 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Geçmiş olsun geçen bu olayı duymuştum başka bir arkadaşta sıkıntı etmeyin inşallah boyasız düzeltilir. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır. CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 şansızlıklar ard arda gelmiş. geçmiş olsun herkese. Hayırlı olsun , ne kadar? teşekkür ederim. tanesi 266.TL hepsiburada.com 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Emre geçmiş olsun. Acil şifalar versin Rabbim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Geçmiş olsun Samet.Eyvallah abi sağol 2 gündür bi karabulut var üzerimde Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Çok geçmiş olsun samet. Samet çok geçmiş olsun. Şu anda babamın yanında hastanedeyim inan arabama böyle bir şey olmasını milyon kere yeğlerdim. Yani cana gelmesin mala gelsin kardeşim. Çok geçmiş olsun. Geçmiş olsun.Acil şifalar. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Araba baya kirlendi dedim bi yıkamaya götüreyim benzinlige girdim. Acemi yikamaci ya denk geldik sonuç fena Eleman kopuk yerine suyun sartelini açıyor ve basınçlı tabanca yuvasından fırlayıp sapı kapıya ucuda kapı üstündeki direğe çarpıyor. . Allahtan cam falan patlamadı.. kapı değilde direk çok canımı sıktı. Benzinlik sahibi zenit Oto ya yönlendirdi masrafları karşılayacak telefonla konuşuldu hafta içi yapılacak usta boyasiz hallederim dedi. Dünde telefonu kırdık var bi musibet [emoji19] hadi hayırlısı umarım düzelir [emoji20] Çok geçmiş olsun kardeşim [emoji53] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Samet çok geçmiş olsun. Şu anda babamın yanında hastanedeyim inan arabama böyle bir şey olmasını milyon kere yeğlerdim. Yani cana gelmesin mala gelsin kardeşim. Çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Araba baya kirlendi dedim bi yıkamaya götüreyim benzinlige girdim. Acemi yikamaci ya denk geldik sonuç fena Eleman kopuk yerine suyun sartelini açıyor ve basınçlı tabanca yuvasından fırlayıp sapı kapıya ucuda kapı üstündeki direğe çarpıyor. . Allahtan cam falan patlamadı.. kapı değilde direk çok canımı sıktı. Benzinlik sahibi zenit Oto ya yönlendirdi masrafları karşılayacak telefonla konuşuldu hafta içi yapılacak usta boyasiz hallederim dedi. Dünde telefonu kırdık var bi musibet [emoji19] hadi hayırlısı umarım düzelir [emoji20] Geçmiş olsun kardeşim:( Allah beterinden saklasın .Ne diyeyim bilemedim valla çok üzüldüm durduk yere hemde offf ya gelde delirme. Otto Zenit fena değildir bence eskisi gibi olur. Bir nazarlikmi alsan taksan acaba . Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Samet geçmiş olsun gözümde canlandırdımda offf daha beteride olabilirdi allah korumuş geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Dün pasta, bu gün cila. kolay gelsin abi matkap la o iş olurmu abi dikkat ette darbeye geçmesin matkap [emoji23] [emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Çok geçmiş olsun kardeşim [emoji53]Abim sağol 2 gündür bi karabulut dolaşıyor önce telefon sonra bu [emoji19] Geçmiş olsun kardeşim:( Allah beterinden saklasın .Ne diyeyim bilemedim valla çok üzüldüm durduk yere hemde offf ya gelde delirme. Otto Zenit fena değildir bence eskisi gibi olur. Bir nazarlikmi alsan taksan acaba .Buradaki ustanın uzmanlık alanı gocuk düzeltme düzelir dedi hayırlısı abi sağol Samet geçmiş olsun gözümde canlandırdımda offf daha beteride olabilirdi allah korumuş geçmiş olsunSağol kardeşim aynen öyle son durak filmi gibi oldu [emoji21] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Hayırlısı olsun sana bisey olmasın bi Hayır ver.ihtiyacı olana Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Hayırlısı olsun sana bisey olmasın bi Hayır ver.ihtiyacı olanaAynen abi. Hanımda aynını dedi Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Samet çok geçmiş olsun. Şu anda babamın yanında hastanedeyim inan arabama böyle bir şey olmasını milyon kere yeğlerdim. Yani cana gelmesin mala gelsin kardeşim. Çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin emrecim. Geçmiş olsun.SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 kolay gelsin abi matkap la o iş olurmu abi dikkat ette darbeye geçmesin matkap [emoji23] [emoji23] [emoji23]Özellikle darbeli yapıyorum, malzeme saca kadar oturuyor. [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Özellikle darbeli yapıyorum, malzeme saca kadar oturuyor. [emoji6]Aman abi yavaş yap kalbini durdurmasın [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Emre abi ve Samet abi ikinize de ayrı ayrı geçmiş olsun. Emre abi acil şifalar dilerim Yorum bağlantısı
Recommended Posts