İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Onur Çelebi

Bakımdan 7 bin km sonra hava filtresini değiştirdim. Alt devirler daha düzenli oldu.

QQNyM3.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Geçmiş olsun.

Hayırlı olsun , ne kadar?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Geçmiş olsun.

CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Tanju Demir

G.olsun

Dun ustaellerde yenı aldıgım 2000 1.4 fiesta fun için

triger ve rulman

yag ve filtre

polen ve hava

bujı ve kablolar

on disk ve balatalar

ve antifiriz degişimi yaptırdım.

Bugun ise kendim bogaz kelebegını sprayway temızleyıcısıyle soktum temızledım,koltukları tavanı ve tabanı ve bagaj halılarını sildim.Kontak sprey ile kontagı,kapıların kılırlerını,benzın depo kapagını ve bagaj kılıdını guzelce yagladım.Az once hepsıburadadan kılım paspas,kaucuk paspas ve muz sılecek sıparişi verdım.

Çok yoruldum çok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek

geçmiş olsun.

Dün akşam park halindeki aracıma,başka aracın önüne aniden çıkmasıyla kontrolü kaybeden bir genç çarptı.şükür genç yaralanmadı.sağlıj olsun diyip tutanak tuttuk.bu günde aracı sanayiue bıraktım exper bekleriyoruz.

Yorum bağlantısı
Murat Küçük

Getz in balataları bitmek üzereydi. Bugün disk + balata olarak değişim yaptik. Her ikiside trw marka olarak.

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Komple alt takımı değiştirdik. Rot balans yapıldı.

pEkVoN.jpg

aXpR14.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

1 sene kafa rahat gezelim diye birazçık para harcadık  :biggrin: 
Kasko: 563 tl
Trafik Sigortası: 539 tl
Bakım: 387 tl

Servisten dönerkende 4 gün önce bana ceza yazamayan itiraz ettiğim polis babamı çevirmiş(uyarmıştım babamı orda genelde polis oluyor dikkat et diye) farları bahane edip gıçıklığına 92 tl ceza yazdı.
Hatta babama sordu geçen bu arabayı başkası kullanıyordu vs diye.
Standart dışı ışık donanımı yazmış açıklamaya 64/1b-5 maddesinden kesmiş mercekli farlarıma ceza :angry:

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Bugün servise gidip çatlak olan ön cam için değişim işlemlerini başlattık.

Yorum bağlantısı
Misafir

Araba baya kirlendi dedim bi yıkamaya götüreyim benzinlige girdim. Acemi yikamaci ya denk geldik sonuç fena

398c8f940015a50c06177935454b071a.jpg

00084d88bb6a5cb2c9020c5f462fccff.jpg

Eleman kopuk yerine suyun sartelini açıyor ve basınçlı tabanca yuvasından fırlayıp sapı kapıya ucuda kapı üstündeki direğe çarpıyor. . Allahtan cam falan patlamadı.. kapı değilde direk çok canımı sıktı. Benzinlik sahibi zenit Oto ya yönlendirdi masrafları karşılayacak telefonla konuşuldu hafta içi yapılacak usta boyasiz hallederim dedi. Dünde telefonu kırdık var bi musibet [emoji19] hadi hayırlısı umarım düzelir [emoji20]

Yorum bağlantısı
Misafir

Daha neler göreceğiz. Geçmiş olsun.

Sorma kapı neyse ama direk çok sıktı canımı
Yorum bağlantısı
Misafir

Samet cok gecmis olsun. Elden bir sey gelmiyor maalesef. Ihtimal cok, hepsine onlem almak mumkun degil.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Samet çok geçmiş olsun. Şu anda babamın yanında hastanedeyim inan arabama böyle bir şey olmasını milyon kere yeğlerdim. Yani cana gelmesin mala gelsin kardeşim. Çok geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Araba baya kirlendi dedim bi yıkamaya götüreyim benzinlige girdim. Acemi yikamaci ya denk geldik sonuç fena

Eleman kopuk yerine suyun sartelini açıyor ve basınçlı tabanca yuvasından fırlayıp sapı kapıya ucuda kapı üstündeki direğe çarpıyor. . Allahtan cam falan patlamadı.. kapı değilde direk çok canımı sıktı. Benzinlik sahibi zenit Oto ya yönlendirdi masrafları karşılayacak telefonla konuşuldu hafta içi yapılacak usta boyasiz hallederim dedi. Dünde telefonu kırdık var bi musibet [emoji19] hadi hayırlısı umarım düzelir [emoji20]

Gecmis olsun araba yikatmanin zararlari ,benim de ic aydinlatmanin ayaklarini kirmis yikamaci

Samet çok geçmiş olsun. Şu anda babamın yanında hastanedeyim inan arabama böyle bir şey olmasını milyon kere yeğlerdim. Yani cana gelmesin mala gelsin kardeşim. Çok geçmiş olsun.

Hocam cok gecmis olsun onemli birsey yoktur insallah diyecem ama ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun Samet Allah beterinden korusun.

Amin çok teşekkürler

Geçmiş olsun, içim cız etti...

Eyvallah duzelebilecek birşey olması rahatlatıyor ama elde değil çok can sıkıcı

Samet cok gecmis olsun. Elden bir sey gelmiyor maalesef. Ihtimal cok, hepsine onlem almak mumkun degil.

Saygilarimla.

Sağol abi kesinlikle 5dk sonra ne olacağını kestiremiyoruz temizletelim derken neler oldu [emoji20]

Sağol kardeşim. Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Umarım tez zamanda düzelir amcamız. .

Gecmis olsun araba yikatmanin zararlari ,benim de ic aydinlatmanin ayaklarini kirmis yikamaci

..

Ya birde gorup söylememiş ya tutarsa hesabı görmeseydim üstünden geçseydi vs. Neyse karşılaşacakları ve düzeltme olabilecek hasar olduğu için (boyasiz) buna şükür diyorum..

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...