Onur Çelebi 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Bakımdan 7 bin km sonra hava filtresini değiştirdim. Alt devirler daha düzenli oldu. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Geçmiş olsun. Hayırlı olsun , ne kadar? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Geçmiş olsun. CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Tanju Demir 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 G.olsun Dun ustaellerde yenı aldıgım 2000 1.4 fiesta fun için triger ve rulman yag ve filtre polen ve hava bujı ve kablolar on disk ve balatalar ve antifiriz degişimi yaptırdım. Bugun ise kendim bogaz kelebegını sprayway temızleyıcısıyle soktum temızledım,koltukları tavanı ve tabanı ve bagaj halılarını sildim.Kontak sprey ile kontagı,kapıların kılırlerını,benzın depo kapagını ve bagaj kılıdını guzelce yagladım.Az once hepsıburadadan kılım paspas,kaucuk paspas ve muz sılecek sıparişi verdım. Çok yoruldum çok 1 Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 geçmiş olsun. Dün akşam park halindeki aracıma,başka aracın önüne aniden çıkmasıyla kontrolü kaybeden bir genç çarptı.şükür genç yaralanmadı.sağlıj olsun diyip tutanak tuttuk.bu günde aracı sanayiue bıraktım exper bekleriyoruz. Yorum bağlantısı
Murat Küçük 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Getz in balataları bitmek üzereydi. Bugün disk + balata olarak değişim yaptik. Her ikiside trw marka olarak. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Komple alt takımı değiştirdik. Rot balans yapıldı. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 1 sene kafa rahat gezelim diye birazçık para harcadık Kasko: 563 tlTrafik Sigortası: 539 tlBakım: 387 tlServisten dönerkende 4 gün önce bana ceza yazamayan itiraz ettiğim polis babamı çevirmiş(uyarmıştım babamı orda genelde polis oluyor dikkat et diye) farları bahane edip gıçıklığına 92 tl ceza yazdı.Hatta babama sordu geçen bu arabayı başkası kullanıyordu vs diye.Standart dışı ışık donanımı yazmış açıklamaya 64/1b-5 maddesinden kesmiş mercekli farlarıma ceza Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Bugün servise gidip çatlak olan ön cam için değişim işlemlerini başlattık. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Kamera bağladım kendisine http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/282108-arazi-naylonu-4x4/page-22#entry3055753 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Araba baya kirlendi dedim bi yıkamaya götüreyim benzinlige girdim. Acemi yikamaci ya denk geldik sonuç fena Eleman kopuk yerine suyun sartelini açıyor ve basınçlı tabanca yuvasından fırlayıp sapı kapıya ucuda kapı üstündeki direğe çarpıyor. . Allahtan cam falan patlamadı.. kapı değilde direk çok canımı sıktı. Benzinlik sahibi zenit Oto ya yönlendirdi masrafları karşılayacak telefonla konuşuldu hafta içi yapılacak usta boyasiz hallederim dedi. Dünde telefonu kırdık var bi musibet [emoji19] hadi hayırlısı umarım düzelir [emoji20] Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Tavan döşeme temizliği yaptim, çok yorucu bir iş Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Daha neler göreceğiz. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Daha neler göreceğiz. Geçmiş olsun.Sorma kapı neyse ama direk çok sıktı canımı Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Geçmiş olsun Samet Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Samet cok gecmis olsun. Elden bir sey gelmiyor maalesef. Ihtimal cok, hepsine onlem almak mumkun degil. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Samet çok geçmiş olsun. Şu anda babamın yanında hastanedeyim inan arabama böyle bir şey olmasını milyon kere yeğlerdim. Yani cana gelmesin mala gelsin kardeşim. Çok geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Araba baya kirlendi dedim bi yıkamaya götüreyim benzinlige girdim. Acemi yikamaci ya denk geldik sonuç fena Eleman kopuk yerine suyun sartelini açıyor ve basınçlı tabanca yuvasından fırlayıp sapı kapıya ucuda kapı üstündeki direğe çarpıyor. . Allahtan cam falan patlamadı.. kapı değilde direk çok canımı sıktı. Benzinlik sahibi zenit Oto ya yönlendirdi masrafları karşılayacak telefonla konuşuldu hafta içi yapılacak usta boyasiz hallederim dedi. Dünde telefonu kırdık var bi musibet [emoji19] hadi hayırlısı umarım düzelir [emoji20] Gecmis olsun araba yikatmanin zararlari ,benim de ic aydinlatmanin ayaklarini kirmis yikamaci Samet çok geçmiş olsun. Şu anda babamın yanında hastanedeyim inan arabama böyle bir şey olmasını milyon kere yeğlerdim. Yani cana gelmesin mala gelsin kardeşim. Çok geçmiş olsun. Hocam cok gecmis olsun onemli birsey yoktur insallah diyecem ama .. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Geçmiş olsun Samet Allah beterinden korusun.Amin çok teşekkürler Geçmiş olsun, içim cız etti...Eyvallah duzelebilecek birşey olması rahatlatıyor ama elde değil çok can sıkıcı Samet cok gecmis olsun. Elden bir sey gelmiyor maalesef. Ihtimal cok, hepsine onlem almak mumkun degil. Saygilarimla. Sağol abi kesinlikle 5dk sonra ne olacağını kestiremiyoruz temizletelim derken neler oldu [emoji20] Samet çok geçmiş olsun. Şu anda babamın yanında hastanedeyim inan arabama böyle bir şey olmasını milyon kere yeğlerdim. Yani cana gelmesin mala gelsin kardeşim. Çok geçmiş olsun.Sağol kardeşim. Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Umarım tez zamanda düzelir amcamız. . Gecmis olsun araba yikatmanin zararlari ,benim de ic aydinlatmanin ayaklarini kirmis yikamaci .. Ya birde gorup söylememiş ya tutarsa hesabı görmeseydim üstünden geçseydi vs. Neyse karşılaşacakları ve düzeltme olabilecek hasar olduğu için (boyasiz) buna şükür diyorum.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts