İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mustafa Serhat
(düzenlendi)

Nasıl abandıysam tavan tutma kolunu kırdım. :):(

tarihinde Mustafa Serhat tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Nasıl abandıysam tavan tutma kolunu kırdım. :):(

İlk defa duydum ben şok [emoji3] geçmiş olsun sizde bişey yok dimi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

İlk defa duydum ben şok [emoji3] geçmiş olsun sizde bişey yok dimi

Teşekkürler.

Çok şükür bende birşey yok :)

Şimdi ara dur bulabilirsen.

d168df4b65d98c180790b2e4a17182ff.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Cilayı nasıl uyguluyorsunuz. Mikrofiber bezle girişiyorum pek güzel olmuyor sadece su iticiliği oluyor

Bende makina Vs de var ama bunu elle uyguladım. El pedleri var bu iş için onlarla cilayi uygulayıp bir süre bekliyorum (1-2 dk ) sonrasında mikrofiber bir bezle siliyorum pamukcuk bırakmayan bezler daha iyi oluyor. Ve lokal olarak uyguluyorum.
Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Paslanmış arka kampanaları temizleyip boyadım.

98818ed2e585cc77fe8849d144a15fa1.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
(düzenlendi)

3ec4ac60232eca9220f069c3b646ec0f.jpg

0df38b1d1c1c1128e0c561e43023b106.jpg

Golfe yazılım attık EGR-Limitör iptali yapıldı 140+HP oldu tam bir uçak oldu caddy ile aynı güçte ama golf yaklaşık 300KG daha hafif olduğu için bir başka gidiyor [emoji1]

567a92115d014ef536a32f356d515f37.jpg

tarihinde emre öğüt tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Eski anteni cikartip yeni Shark anten taktik. Görsellik olarak çok hoşuma gitti. [emoji106]

4d5cf0f8ec6366c732c9f798c8f310d9.jpg

c4e38f0c20f29bd918d1a0ecc77baed9.jpg

56f1e45ed6502e5e0ade80def9a72a1b.jpg

Bu da once ki hali

83de9907ca4eb182fe89dca6ed2508d5.jpg

Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt

Dün öğleden sonra bagaj ve stoplara detaylı temizlik yaptık.

En son yağan yoğun yağmurlarda bagaj sağ tarafı ve ön yolcu bölümünde ıslaklık olduğunu farketmiştim. Dün de havanın güneşli olmasını fırsat bilerek arabayı yaklaşık 5 saat havalandırdım. Bagaj içini, arka koltuk altını güzelce temizledim. Arka çamurluk ve bagaj yan döşemelerini çıkarıp altını toz ve kirden arındırdım. Köşelerde biraz kaldı ama olsun, ne kadar görünmeyen yerler olsa da sonuçta pisti.

Stopları da söküp altında katman haline gelen kiri temizledim, ampüllerin tamamını tozdan arındırdım. Sağ stopun içi çok tozlu idi, ılık su ile birkaç kez çalkalayıp suyu içinden mümkün mertebe çıkardım. Kuruyana kadar takmayacaktım ama hava kararmış ben de yorulmuştum. Bugün öğleden sonra bakayım dedim içinde küçük su damlaları vardı, sanırım zamanla kuruyacak [emoji4] ampüllere bir zararı olur mu sizce? Bir de bagaja su nereden giriyor olabilir bir fikriniz var mı?

227c2b94e8c2ac669196ae7239ceb117.jpg

f33c25f28c46ae58b7d2affb7b03b6bf.jpg

9df47e7b169c7d168edcc65ce774af3e.jpg

d97480d283809654ba56c53b32607cea.jpg

b6d9488a81901cc4532bf7c656138ee3.jpg

68a18cb9036d0d2ef861bdff035f0a7a.jpg

Bu kapağın ne olduğunu bileniniz var mı? Sağ stop tarafı bagaj aydınlatmasının yanında idi, ne olduğunu bilemedim, baktım onun yerleşebileceği sadece emniyet kemeri makarasının yan tarafı idi, oraya taktım.

157b4ba894ec3e795cd0ab484c782a21.jpg

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
(düzenlendi)

Dün öğleden sonra bagaj ve stoplara detaylı temizlik yaptık.

En son yağan yoğun yağmurlarda bagaj sağ tarafı ve ön yolcu bölümünde ıslaklık olduğunu farketmiştim. Dün de havanın güneşli olmasını fırsat bilerek arabayı yaklaşık 5 saat havalandırdım. Bagaj içini, arka koltuk altını güzelce temizledim. Arka çamurluk ve bagaj yan döşemelerini çıkarıp altını toz ve kirden arındırdım. Köşelerde biraz kaldı ama olsun, ne kadar görünmeyen yerler olsa da sonuçta pisti.

Stopları da söküp altında katman haline gelen kiri temizledim, ampüllerin tamamını tozdan arındırdım. Sağ stopun içi çok tozlu idi, ılık su ile birkaç kez çalkalayıp suyu içinden mümkün mertebe çıkardım. Kuruyana kadar takmayacaktım ama hava kararmış ben de yorulmuştum. Bugün öğleden sonra bakayım dedim içinde küçük su damlaları vardı, sanırım zamanla kuruyacak [emoji4] ampüllere bir zararı olur mu sizce? Bir de bagaja su nereden giriyor olabilir bir fikriniz var mı?

Bu kapağın ne olduğunu bileniniz var mı? Sağ stop tarafı bagaj aydınlatmasının yanında idi, ne olduğunu bilemedim, baktım onun yerleşebileceği sadece emniyet kemeri makarasının yan tarafı idi, oraya taktım.

Abi bu kapak mı lastik mi? Bagajda bazı araçlarda lastik conta ile kapanmış delikler oluyor kablo vs geçirilen yerinden çıkmış olabilir mi?

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Alıntı yaparken Fotoğrafları siliniz.
Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt

Abi bu kapak mı lastik mi? Bagajda bazı araçlarda lastik conta ile kapanmış delikler oluyor kablo vs geçirilen yerinden çıkmış olabilir mi?

Lastik değil kardeşim, süngerimsi bir yapıya sahip kapak, fotoğrafta görünen iç tarafı, iç tarafında fabrikasyon ince çift taraflı bant mevcut, ama her nerede takılı ise düşmüş, çok aradım başka uygun bir yer bulamadım. Bagaj sağ taraf tabanında yuvarlak bir conta takılı gibi ama o tabana yapışık, yani bu kapaklık bir yer değil. Ben ilk gördüğümde stopun tapası falan sanmıştım içi de çok tozlu olunca ama stopta ampul delikleri haricinde delik yok.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Lastik değil kardeşim, süngerimsi bir yapıya sahip kapak, fotoğrafta görünen iç tarafı, iç tarafında fabrikasyon ince çift taraflı bant mevcut, ama her nerede takılı ise düşmüş, çok aradım başka uygun bir yer bulamadım. Bagaj sağ taraf tabanında yuvarlak bir conta takılı gibi ama o tabana yapışık, yani bu kapaklık bir yer değil. Ben ilk gördüğümde stopun tapası falan sanmıştım içi de çok tozlu olunca ama stopta ampul delikleri haricinde delik yok.

Hmm anladım abi , başka benimde aklıma gelmiyor belkide araca ait değildir?
Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt

Hmm anladım abi , başka benimde aklıma gelmiyor belkide araca ait değildir?

Bagaj aydınlatmasının iç kısmında döşemenin altında idi, araca ait olsa gerek, inşallah şu anda doğru yerdedir [emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

a64ee324daba43021102e29d5447e8fa.jpg

Bakım ürünleri geldi toplam maliyet 260 tl gibi bişey müsait bi zamanda tamirhaneye gidip yaptıracağım rutin bakımı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...