Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 Parklarda xenon gibi maşallah [emoji48]2835 etkisi ⚡️⚡️[emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 2835 etkisi ⚡️⚡️[emoji1]Bizede bizede [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2016 Paylaş 3 Eylül 2016 (düzenlendi) Yolda az sabır [emoji16][emoji16] http://s.aliexpress.com/Rj2mQ3Yr Bizede bizede [emoji16] 3 Eylül 2016 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 (düzenlendi) Nasıl abandıysam tavan tutma kolunu kırdım. 4 Eylül 2016 tarihinde Mustafa Serhat tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Nasıl abandıysam tavan tutma kolunu kırdım. İlk defa duydum ben şok [emoji3] geçmiş olsun sizde bişey yok dimi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 İlk defa duydum ben şok [emoji3] geçmiş olsun sizde bişey yok dimiTeşekkürler.Çok şükür bende birşey yok Şimdi ara dur bulabilirsen. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Yıllık izinde olmam vesilesiyle Biraz Kendimi yordum site otoparkinin müsait olmaması yüzünden elle 2 kat cila yaptım. Gerisi konusunda http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/241999-Tekno-Paket-Focus--78Sd416 Cilayı nasıl uyguluyorsunuz. Mikrofiber bezle girişiyorum pek güzel olmuyor sadece su iticiliği oluyor Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Cilayı nasıl uyguluyorsunuz. Mikrofiber bezle girişiyorum pek güzel olmuyor sadece su iticiliği oluyorBende makina Vs de var ama bunu elle uyguladım. El pedleri var bu iş için onlarla cilayi uygulayıp bir süre bekliyorum (1-2 dk ) sonrasında mikrofiber bir bezle siliyorum pamukcuk bırakmayan bezler daha iyi oluyor. Ve lokal olarak uyguluyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Yuduk yıkadık koydukNargile ve et kokusu çıktı mı? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Nargile ve et kokusu çıktı mı?çıkmasın diye içini yıkamadım [emoji39] Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Yuduk yıkadık koydukYuduk yaykaduk [emoji2] Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 4 Eylül 2016 Paylaş 4 Eylül 2016 Paslanmış arka kampanaları temizleyip boyadım. 3 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 (düzenlendi) Golfe yazılım attık EGR-Limitör iptali yapıldı 140+HP oldu tam bir uçak oldu caddy ile aynı güçte ama golf yaklaşık 300KG daha hafif olduğu için bir başka gidiyor [emoji1] 5 Eylül 2016 tarihinde emre öğüt tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Eski anteni cikartip yeni Shark anten taktik. Görsellik olarak çok hoşuma gitti. [emoji106] Bu da once ki hali Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Dün öğleden sonra bagaj ve stoplara detaylı temizlik yaptık. En son yağan yoğun yağmurlarda bagaj sağ tarafı ve ön yolcu bölümünde ıslaklık olduğunu farketmiştim. Dün de havanın güneşli olmasını fırsat bilerek arabayı yaklaşık 5 saat havalandırdım. Bagaj içini, arka koltuk altını güzelce temizledim. Arka çamurluk ve bagaj yan döşemelerini çıkarıp altını toz ve kirden arındırdım. Köşelerde biraz kaldı ama olsun, ne kadar görünmeyen yerler olsa da sonuçta pisti. Stopları da söküp altında katman haline gelen kiri temizledim, ampüllerin tamamını tozdan arındırdım. Sağ stopun içi çok tozlu idi, ılık su ile birkaç kez çalkalayıp suyu içinden mümkün mertebe çıkardım. Kuruyana kadar takmayacaktım ama hava kararmış ben de yorulmuştum. Bugün öğleden sonra bakayım dedim içinde küçük su damlaları vardı, sanırım zamanla kuruyacak [emoji4] ampüllere bir zararı olur mu sizce? Bir de bagaja su nereden giriyor olabilir bir fikriniz var mı? Bu kapağın ne olduğunu bileniniz var mı? Sağ stop tarafı bagaj aydınlatmasının yanında idi, ne olduğunu bilemedim, baktım onun yerleşebileceği sadece emniyet kemeri makarasının yan tarafı idi, oraya taktım. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 (düzenlendi) Dün öğleden sonra bagaj ve stoplara detaylı temizlik yaptık. En son yağan yoğun yağmurlarda bagaj sağ tarafı ve ön yolcu bölümünde ıslaklık olduğunu farketmiştim. Dün de havanın güneşli olmasını fırsat bilerek arabayı yaklaşık 5 saat havalandırdım. Bagaj içini, arka koltuk altını güzelce temizledim. Arka çamurluk ve bagaj yan döşemelerini çıkarıp altını toz ve kirden arındırdım. Köşelerde biraz kaldı ama olsun, ne kadar görünmeyen yerler olsa da sonuçta pisti. Stopları da söküp altında katman haline gelen kiri temizledim, ampüllerin tamamını tozdan arındırdım. Sağ stopun içi çok tozlu idi, ılık su ile birkaç kez çalkalayıp suyu içinden mümkün mertebe çıkardım. Kuruyana kadar takmayacaktım ama hava kararmış ben de yorulmuştum. Bugün öğleden sonra bakayım dedim içinde küçük su damlaları vardı, sanırım zamanla kuruyacak [emoji4] ampüllere bir zararı olur mu sizce? Bir de bagaja su nereden giriyor olabilir bir fikriniz var mı? Bu kapağın ne olduğunu bileniniz var mı? Sağ stop tarafı bagaj aydınlatmasının yanında idi, ne olduğunu bilemedim, baktım onun yerleşebileceği sadece emniyet kemeri makarasının yan tarafı idi, oraya taktım. Abi bu kapak mı lastik mi? Bagajda bazı araçlarda lastik conta ile kapanmış delikler oluyor kablo vs geçirilen yerinden çıkmış olabilir mi? 5 Eylül 2016 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Alıntı yaparken Fotoğrafları siliniz. Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Abi bu kapak mı lastik mi? Bagajda bazı araçlarda lastik conta ile kapanmış delikler oluyor kablo vs geçirilen yerinden çıkmış olabilir mi? Lastik değil kardeşim, süngerimsi bir yapıya sahip kapak, fotoğrafta görünen iç tarafı, iç tarafında fabrikasyon ince çift taraflı bant mevcut, ama her nerede takılı ise düşmüş, çok aradım başka uygun bir yer bulamadım. Bagaj sağ taraf tabanında yuvarlak bir conta takılı gibi ama o tabana yapışık, yani bu kapaklık bir yer değil. Ben ilk gördüğümde stopun tapası falan sanmıştım içi de çok tozlu olunca ama stopta ampul delikleri haricinde delik yok. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Lastik değil kardeşim, süngerimsi bir yapıya sahip kapak, fotoğrafta görünen iç tarafı, iç tarafında fabrikasyon ince çift taraflı bant mevcut, ama her nerede takılı ise düşmüş, çok aradım başka uygun bir yer bulamadım. Bagaj sağ taraf tabanında yuvarlak bir conta takılı gibi ama o tabana yapışık, yani bu kapaklık bir yer değil. Ben ilk gördüğümde stopun tapası falan sanmıştım içi de çok tozlu olunca ama stopta ampul delikleri haricinde delik yok.Hmm anladım abi , başka benimde aklıma gelmiyor belkide araca ait değildir? Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Hmm anladım abi , başka benimde aklıma gelmiyor belkide araca ait değildir?Bagaj aydınlatmasının iç kısmında döşemenin altında idi, araca ait olsa gerek, inşallah şu anda doğru yerdedir [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 6 Eylül 2016 Paylaş 6 Eylül 2016 Bakım ürünleri geldi toplam maliyet 260 tl gibi bişey müsait bi zamanda tamirhaneye gidip yaptıracağım rutin bakımı 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts