İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Taunusun ufak tefek cizikleri vardı g3 ile Hepsi gitti [emoji5] üstüne birde sonax güçlü cila attım mis oldu

Yorum bağlantısı

Taunusun ufak tefek cizikleri vardı g3 ile Hepsi gitti [emoji5] üstüne birde sonax güçlü cila attım mis oldu

:bravo::D:good1::nazar:

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Öncelikle herkese iyi akşamlar, bugün havanın vermiş olduğu etki mi deyim yoksa dikkat ettiğimden mi tam bilemiyorum. (41-42 dereceyi gördük) Eve doğru dönerken kızımın cukurlardan geçerken kapılarından gıcır gıcır ses geldiğini farkettim. İstekleride hiç bitmiyor kızımızın... Aldım vazelini kapının sert ve yumuşak lastiklerine sürdüm. Sonuç başarılı. Ses kesildi. Kızım mutlu, biz daha mutluyuz [emoji16][emoji12]

Bonus: 7b941e967e9107498c4546e58801c6a0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

200 liraya 10 bin bakımı yaptık.

insan o s3 ü panjuru söküp bagaja atmaz mı 

tüh sana :bambam:  :exc1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Hiç aklıma gelmedi abi [emoji23]

bundan sonra aklında bulunsun görürsen  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

200 liraya 10 bin bakımı yaptık.

Güle güle gönlünce kullan kardeşim, 41 X  :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Tamponla alırım ben diyim [emoji23]

yok yok tampona gerek yok panjur yeterli 

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Malûm okuldaki Çizik olayından boyaya vermiştim teslim aldım, gerçi dündü bu :)

Yorum bağlantısı
Behram Doygun
723753d40114dabbbf94f3b660c88fdd.jpg Pazar günü focus 2.5 vites topuzunu focus 2 ye takmıştım. Bugüne nasip oldu fotosu. [emoji16] Kısmetse bir sonraki focus 2 siluet ve XR-5 turbo logolu olacak.[emoji1][emoji1][emoji41]
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Şampuan ve sünger yardımı ile ellerim ile yıkadım kuruladim. Yıkamacıların hakkını vermek lazım ter kan içinde kaldım.

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

İç bölümde ne kadar toz varsa temjzledim. Koltukların tozlarını çıkarttım ıslak bezle güzelce sildim. Plastik aksamlar silindi.

Tamamen hijyenik olsun diye temizlik yaptım toz yok içinde.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Taktak

Perşembe günü çekişten düştü, hızlanmalar ölü gibi, maximum 110 gibi hızlanıyordu, rampalarda 3 e bazen 2 ye kadar düşüyordu. Cuma günü götürdüm birkaç ustaya, ilk akla gelen turbo tabi, Allahtan turbo da sıkıntı çıkmadı, turbo valfi (selenoid valfi) görevini yapmıyormuş, vadesi dolmuş,  parça yoktu ellerinde bu sabah değiştirdim ve sonuç eski haline döndü. Forumda konu açacaktım ama öncesinde benzer şikayet ve çözümleri görünce konu açmadan araştırıp öyle gittim. Allahtan usta da olmadı yerleri kurcalayıp masraf çıkarmadı. Turbo ve hortumlara bakıp direk valfe gitti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...