Misafir 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Yine güzel dokunuşlar. olmuş Lazerin vardi önceden ama tekrar hayırlı olsun güle güle ışınla milleti İlk lazerimiz ne yazık ki kobay oldu Saol kardeşim. Karanlık tarafa ne zaman geçiyoruz abi url] Bir gece ansızın [emoji23] Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Hadi bakalım biraz nefes açalım dedik, iki haftalık kaçamak ve aile ziyareti için kaptırdık çıktık. İstanbul, Ankara derken Allah'ın izni ile kendimizi bugün Mersin Silifke'de bulduk [emoji16] 1 hafta sonunda İstanbul Ankara şehir içi köy yolları derken bugün Silifkeye girdiğimde yol bilgisayarında gördüğüm 5.3 lt değer hoşuma gitti [emoji6] 2 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 G1w-c kamerayı Çakmaklıga bağladım. Camlara yağmur kaydırıcı uyguladım. İçinide temizleyin miss gibi oldu. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 (düzenlendi) Afetin yosunlanan ve kararan tampondaki geri vites lambasını hallettik [emoji4] Yılbaşı Özel Focus Antepte. https://r.tapatalk.com/shareLink?url=http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/278244-Y%C4%B1lba%C5%9F%C4%B1-%C3%96zel-Focus-Antepte%2E&share_tid=278244&share_fid=65199&share_type=t 13 Haziran 2016 tarihinde İsmail Buğur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 (düzenlendi) Ebaydan 4 adet bijon somunu aldım. Bijon somununun tanesi 1 liraya geliyordu. Düzgün çıkarsa 12 tane daha alacaktım. Siparişim bugün elime ulaştı. Siparişini verdiğim ürün sibop kapağıymış. Sibop kapakları on numara oldu 15 Haziran 2016 tarihinde Ozan Akkaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Haziran 2016 Paylaş 15 Haziran 2016 Geçen hafta, bu hafta ve gelecek hafta hareketli oluyor maşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Haziran 2016 Paylaş 16 Haziran 2016 Autokinge bıraktım. hayırdır niyeki, ramazan dolayısı ile kendin parlatamıyon onlarmı parlatsın istiyon Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2016 Paylaş 16 Haziran 2016 hayırdır niyeki, ramazan dolayısı ile kendin parlatamıyon onlarmı parlatsın istiyon Bir iki gamze vardı,onları boyasız olarak düzeltecekler abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Haziran 2016 Paylaş 16 Haziran 2016 Bir iki gamze vardı,onları boyasız olarak düzeltecekler abi. senin kasko kaç tane işlem yapıyor. ben konuştum sadece çamurluktaki çiziği düzeltirim bütün hakları biter dediler. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2016 Paylaş 16 Haziran 2016 senin kasko kaç tane işlem yapıyor. ben konuştum sadece çamurluktaki çiziği düzeltirim bütün hakları biter dediler. Abi normalde ezik ve boya işlemi için 4 adet - Boyasız Gamze düzeltme hakkı 8 adet - Koltuk tamiri (sigara yanığı vs.) 4 adet.Bunların çapıda önemli tabii ki. Yorum bağlantısı
Tumay Toybukoglu 16 Haziran 2016 Paylaş 16 Haziran 2016 Partikül filtresini iptal ettik sonunda Ttoybuk 2 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Sabahın 6'sında bir yere yetişmek için alel acele giderken biraz sert kullanıyordum. Kırmızı ışığı görünce ayağımı gazdan çektim, ışıklara gelmeden tekrar yeşil yanınca 3. vitese taktım ayağımı debriyajdan kaldırırken cırrrr sesiyle birlikte vites boşa çıktı. Dedim içimden herhalde kopardık bir yerlerini Araba çalışıyordu ama hiçbir şekilde vitese geçmiyordu boşta kaldı. Çağırdım çekiciyi doğru ustaya, bir iki bakındılar sonra vites halatı yerinden çıkmış dediler. Büyük birr ohhhhhh çektim içimden Zaten 10 bin bakımı gelmişti bugün yarın uğrayacaktım ustaya bu olaya kısmetmiş. Bakım + işçilik 200TL Çekiciye 80TLSabah sabah 280TL bayıldık Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 vites halatı yerinden çıkmış dediler. O halatlar eski arabamda kopmuştu, aklınızda olsun motor içinden elle vitese takıp aracı hareket ettirebiliyorsunuz. Ustam arabayı dükkana kadar 2.viteste kullanmıştı. Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 O halatlar eski arabamda kopmuştu, aklınızda olsun motor içinden elle vitese takıp aracı hareket ettirebiliyorsunuz. Ustam arabayı dükkana kadar 2.viteste kullanmıştı. Neresinden ki acaba üstten motor bakınca yüzeysel olarak görünen şeyler dışında ne nerde hiç belli olmuyor bilmeyince Usta olunca adamlar biliyor ne yapacağını Hatta sabah olay esnasında aracı sağ ön tekerden krikoya aldım alttan vitesin oraya bakayımda belki yerinden çıkan bişey varsa görürüm diye ama hiçbir şey bulamadım Sonra usta yaparken izledimde akünün hizasından en alttan bir kapak gibi bişey çıkardı ordan taktı halatı. Yani Fiestalarda vites halatı çıkarsa eğer şanzıman dibinden takılıyormuş öğrenmiş oldum Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Neresinden ki acaba üstten motor bakınca yüzeysel olarak görünen şeyler dışında ne nerde hiç belli olmuyor bilmeyince Usta olunca adamlar biliyor ne yapacağını Hatta sabah olay esnasında aracı sağ ön tekerden krikoya aldım alttan vitesin oraya bakayımda belki yerinden çıkan bişey varsa görürüm diye ama hiçbir şey bulamadım Sonra usta yaparken izledimde akünün hizasından en alttan bir kapak gibi bişey çıkardı ordan taktı halatı. Yani Fiestalarda vites halatı çıkarsa eğer şanzıman dibinden takılıyormuş öğrenmiş oldum Bende o zamanlar Megane II vardı, valla ustam geldi kolunu soktu biryerlere tak diye halletti o şekilde 2.viteste gittik sanayiye kadar Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 (düzenlendi) Köpük ve sünger banyosu [emoji2] 17 Haziran 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recep Güney 17 Haziran 2016 Paylaş 17 Haziran 2016 Gittim opete depoyu fulledim guzelce yikadim kendim.. sonra icini guzelce sildim supurdum.. motoru da yikadim altina da su tuttum biraz.. miss gibi olduk;) Yorum bağlantısı
Celil Alpay 18 Haziran 2016 Paylaş 18 Haziran 2016 Geri vites ampullerimi ledledim. Buradan @Eren Erdoğan kardesime yardimlari için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2016 Paylaş 18 Haziran 2016 Zehir yine iş başında Güzel olmuş Senden de bahtsızları varmış onu gördüm. 3 ay falan sürdü sanırım Celil abinin şu noktaya gelmesi Bi set aldı yanlış çıktı bunlarda kıla kıla oldu Şimdi püsküllü h1 ler i yolda bakalım Geri vites ampullerimi ledledim. Buradan @Eren Erdoğan kardesime yardimlari için teşekkür ederim. Güle güle kullan abi. Rica ederim Sonunda oldu ya o yeter. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2016 Paylaş 19 Haziran 2016 Operasyon [emoji2] Çok doğru bir seçim olmuş [emoji106] [emoji106] [emoji106] Yorum bağlantısı
Recommended Posts