İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Yine güzel dokunuşlar. olmuş Lazerin vardi önceden ama tekrar hayırlı olsun :) güle güle ışınla milleti :D

İlk lazerimiz ne yazık ki kobay oldu :)

Saol kardeşim.

Karanlık tarafa ne zaman geçiyoruz abi :):)

url]

Bir gece ansızın [emoji23]

Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan

460a23c2e972dd567f80cbcb2b05fa31.jpg

Hadi bakalım biraz nefes açalım dedik, iki haftalık kaçamak ve aile ziyareti için kaptırdık çıktık. İstanbul, Ankara derken Allah'ın izni ile kendimizi bugün Mersin Silifke'de bulduk [emoji16]

1 hafta sonunda İstanbul Ankara şehir içi köy yolları derken bugün Silifkeye girdiğimde yol bilgisayarında gördüğüm 5.3 lt değer hoşuma gitti [emoji6]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

G1w-c kamerayı Çakmaklıga bağladım. Camlara yağmur kaydırıcı uyguladım. İçinide temizleyin miss gibi oldu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya
(düzenlendi)

Ebaydan 4 adet bijon somunu aldım. Bijon somununun tanesi 1 liraya geliyordu. Düzgün çıkarsa 12 tane daha alacaktım.

Siparişim bugün elime ulaştı. Siparişini verdiğim ürün sibop kapağıymış. :)

Sibop kapakları on numara oldu

tarihinde Ozan Akkaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Autokinge bıraktım.

hayırdır niyeki, ramazan dolayısı ile kendin parlatamıyon onlarmı parlatsın istiyon :p

Yorum bağlantısı

hayırdır niyeki, ramazan dolayısı ile kendin parlatamıyon onlarmı parlatsın istiyon :p

Bir iki gamze vardı,onları boyasız olarak düzeltecekler abi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Bir iki gamze vardı,onları boyasız olarak düzeltecekler abi.

senin kasko kaç tane işlem yapıyor. 

ben konuştum sadece çamurluktaki çiziği düzeltirim bütün hakları biter dediler. 

Yorum bağlantısı

senin kasko kaç tane işlem yapıyor.

ben konuştum sadece çamurluktaki çiziği düzeltirim bütün hakları biter dediler.

Abi normalde ezik ve boya işlemi için 4 adet - Boyasız Gamze düzeltme hakkı 8 adet - Koltuk tamiri (sigara yanığı vs.) 4 adet.

Bunların çapıda önemli tabii ki.

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Sabahın 6'sında bir yere yetişmek için alel acele giderken biraz sert kullanıyordum. Kırmızı ışığı görünce ayağımı gazdan çektim, ışıklara gelmeden tekrar yeşil yanınca 3. vitese taktım ayağımı debriyajdan kaldırırken cırrrr sesiyle birlikte vites boşa çıktı. Dedim içimden herhalde kopardık bir yerlerini  :(  Araba çalışıyordu ama hiçbir şekilde vitese geçmiyordu boşta kaldı. Çağırdım çekiciyi doğru ustaya, bir iki bakındılar sonra vites halatı yerinden çıkmış dediler. Büyük birr ohhhhhh çektim içimden  :biggrin:

Zaten 10 bin bakımı gelmişti bugün yarın uğrayacaktım ustaya bu olaya kısmetmiş. 
Bakım + işçilik 200TL

Çekiciye 80TL
Sabah sabah 280TL bayıldık  :shok:

Yorum bağlantısı

vites halatı yerinden çıkmış dediler. 

O halatlar eski arabamda kopmuştu, aklınızda olsun motor içinden elle vitese takıp aracı hareket ettirebiliyorsunuz. Ustam arabayı dükkana kadar 2.viteste kullanmıştı.

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

O halatlar eski arabamda kopmuştu, aklınızda olsun motor içinden elle vitese takıp aracı hareket ettirebiliyorsunuz. Ustam arabayı dükkana kadar 2.viteste kullanmıştı.

Neresinden ki acaba üstten motor bakınca yüzeysel olarak görünen şeyler dışında ne nerde hiç belli olmuyor bilmeyince :)  Usta olunca adamlar biliyor ne yapacağını  :D

Hatta sabah olay esnasında aracı sağ ön tekerden krikoya aldım alttan vitesin oraya bakayımda belki yerinden çıkan bişey varsa görürüm diye ama hiçbir şey bulamadım  :biggrin:

Sonra usta yaparken izledimde akünün hizasından en alttan bir kapak gibi bişey çıkardı ordan taktı halatı. Yani Fiestalarda vites halatı çıkarsa eğer şanzıman dibinden takılıyormuş öğrenmiş oldum  :good1:

Yorum bağlantısı

Neresinden ki acaba üstten motor bakınca yüzeysel olarak görünen şeyler dışında ne nerde hiç belli olmuyor bilmeyince :)  Usta olunca adamlar biliyor ne yapacağını  :D

Hatta sabah olay esnasında aracı sağ ön tekerden krikoya aldım alttan vitesin oraya bakayımda belki yerinden çıkan bişey varsa görürüm diye ama hiçbir şey bulamadım  :biggrin:

Sonra usta yaparken izledimde akünün hizasından en alttan bir kapak gibi bişey çıkardı ordan taktı halatı. Yani Fiestalarda vites halatı çıkarsa eğer şanzıman dibinden takılıyormuş öğrenmiş oldum  :good1:

Bende o zamanlar Megane II vardı, valla ustam geldi kolunu soktu biryerlere tak diye halletti o şekilde 2.viteste gittik sanayiye kadar  :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

c146ecabc365710e6e93246d07581cb8.jpg

c7a08beb4e7d465fe54aca488fd683af.jpg

Köpük ve sünger banyosu [emoji2]

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Recep Güney

Gittim opete depoyu fulledim guzelce yikadim kendim.. sonra icini guzelce sildim supurdum.. motoru da yikadim altina da su tuttum biraz.. miss gibi olduk;)

Yorum bağlantısı
Celil Alpay

Geri vites ampullerimi ledledim. Buradan @Eren Erdoğan kardesime yardimlari için teşekkür ederim.

836994777378d349b8d41225a9881e6c.jpg

b0514d5b578a7a207aefcdc19faf3206.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Zehir yine iş başında :) Güzel olmuş

Senden de bahtsızları varmış onu gördüm. 3 ay falan sürdü sanırım Celil abinin şu noktaya gelmesi :D Bi set aldı yanlış çıktı bunlarda kıla kıla oldu :biggrin:

Şimdi püsküllü h1 ler i yolda bakalım :fiuw:

Geri vites ampullerimi ledledim. Buradan @Eren Erdoğan kardesime yardimlari için teşekkür ederim.

Güle güle kullan abi. Rica ederim :) Sonunda oldu ya o yeter.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...