İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Fedai Özoğlu
(düzenlendi)

Gene tampon gene bir vurup kaçma olayı bir yılda 8 etti bu[emoji5]

Neresi bura Hindistan mı? Geçmiş olsun.

tarihinde Fedai Özoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Neresi bura Hindistan mı? Geçmiş olsun.

Yok Afganistan.

Sağolun

Yorum bağlantısı

Erol abi sana hep diyorum olur olmadık yerlere park ediyorsun diye. Sonra 8 etti diyorsun. Ben arabayı her park ettiğimde neredeyse olay yeri inceleme bantı çekiyorum... [emoji16]

Şaka bir yana çok geçmiş olsun. Vurup kaçanlara zaten senin yerine bende salladım bir kaç iyi söz [emoji106] [emoji8]

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Vurup kaçma denmez ama sürtüp kaçma olayı yaşadım. Allahtan cilayla çıktı uğraştırmadı.

d2409e7f52b6c653f1da1b9a0d408c24.jpg

Yorum bağlantısı

Erol abi sana hep diyorum olur olmadık yerlere park ediyorsun diye. Sonra 8 etti diyorsun. Ben arabayı her park ettiğimde neredeyse olay yeri inceleme bantı çekiyorum... [emoji16]

Şaka bir yana çok geçmiş olsun. Vurup kaçanlara zaten senin yerine bende salladım bir kaç iyi söz [emoji106] [emoji8]

Abi doğru söylüyorsun pek tekin yerlere park etmiyorum onu[emoji8]

Kardeşim çok geçmiş olsun.

Sağol kardeşim.
Yorum bağlantısı

bfeaaf732d42158678bc3c9fd1a61897.jpg

geçmiş olsun Erol , ne olcak burası, düzelecekmi ?
Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Castrol 5-30 edge, Bosch yag filitresi,karbon polen ve hava filitresiyle kişisel bakım yedi.

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Hayırlı olsun Erdal, marka özellik vs varmı?

Abi markasını sormadım tanıdık vasıtasıyla gidiyorum zaten. Focusa da burda çektirip memnun kalmıştım, işçilik gayet güzel. Amerikan cizilmez ve garantili dediler, tanıdık da olunca sıkıntı olacağını düşünmedim. Gerçi benim tavsiyemle 3 arabaya daha çektirdim, kimsenin bi şikayeti olmadı o yüzden kafam rahat.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Söktüm koduna baktım, 6m21 1003 AA. Kimi 54 kimi 54,5 kimi de 55mm diyor ama hepsi aynı şeyden bahsediyordur sanırım :)c1adc106a75d37126e0505c149ac940b.jpg

3 ayı geçmiş gelen yok yine, paypal son kiyagini yapti sağolsun. İade aldım 13 dolar :)

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Aracıma yine yeniden kaput rüzgarlığı taktım diğerini yazılım ve limitör iptali sonrası uçurmuştum [emoji23]

70ce4dad63fbb7fc8497edb867757192.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

7eb40467b4c92e16ba10e2daa18c7320.jpg

Yazılım yaptık...

Ömer Türkşanlı'ya selamlar ;)

As güzel adam kazasız belasız güle güle güle kullan
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Aytar

As güzel adam kazasız belasız güle güle güle kullan

Eyvallah o senin güzelliğin
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Uzun süreden beri arayıp bir türlü bulamadığım ve sonunda Ankara'dan Tolgahan ve Tuncay ustamızın yardımları ile tampon panjurunda kırık olan nikelajı dün gönderdiler ve bugün kargo geldi ve montajını yaptım, kardeşlerime teşekkür ediyorum Allah razı olsun.

8d0279508eebbda1932093de9a79c657.jpg

Kırık hâli

b6aa35cb44d9f9aaab5484e8d6312228.jpg

Ve montaj sonrası

4ce92f0106468d80cbbf9b3afb33e5e0.jpg

Panjurun kendisi boyasız olduğu için değiştirmeye gerek kalmadı lazım olan varsa yardımcı olurum...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...