Sedat Ünsal 22 Mayıs 2016 Paylaş 22 Mayıs 2016 ön camdaki hgs etiketi kazıdım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/282652-camdaki-hgs-etiketini-s%C3%B6kmek/ Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Bizim tabanvaylar elektriklenmiş deşarjını yaptık Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Mayıs 2016 Paylaş 23 Mayıs 2016 Iyi günler serhan abi bende 2011 focus 2.5 Comfort var farin biri isli acaba bunun çözüm u nasil olur kolay midir Teşekkürler... İyi günler abicim, valla ön camı kasadan ayırmak lazım ama işte orası biraz sıkıntılı ya ısı tabancası ile ısıtıp silikondan ayırıp çıkaracaz ya da dremel yardımı ile yapışkanlı bölgenin arkasından kesip daha sonra tekrar silikonla yapıştırılacak. Yanlız açma şansın olursa eğer nikelajlı olan ayna kısmına el veya bez sürme kalkar bu sefer aynayı boyamak zorunda kalırsın bilgin olsun... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Benim kuryenin bitmek bilmeyen gıcırtı, çatırtı, takırtı, tukurtu seslerinin çözülmesi için Acıbadem Tepretoğulları Forda bıraktım, ön göğüs ve kapılar komple sökülecek yalıtımı yapılacak bakalım sonuç nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Benim kuryenin bitmek bilmeyen gıcırtı, çatırtı, takırtı, tukurtu seslerinin çözülmesi için Acıbadem Tepretoğulları Forda bıraktım, ön göğüs ve kapılar komple sökülecek yalıtımı yapılacak bakalım sonuç nasıl olacak. hadi hayırlısı bakalım inşallah istediğin gibi olur Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 hadi hayırlısı bakalım inşallah istediğin gibi olur İnşallah abi test sırasında ustalarda hemfikir oldular bakalım Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Ne çektin be Doğuş Sorma valla abi acıların çocuğu oldum Yorum bağlantısı
Okan Tansel 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 doğuş arabanın orjinalini bozuyon satılmaz sonra. o gıcırtılarla var oldu öylede olmalı eğer bir kuryede gicırti cizirtı yoksa bilki araçta mudahale vardır huhaaaaaaaaaaa 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Aliexpresten dört parça sipariş verdim kendilerine Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 doğuş arabanın orjinalini bozuyon satılmaz sonra. o gıcırtılarla var oldu öylede olmalı eğer bir kuryede gicırti cizirtı yoksa bilki araçta mudahale vardır huhaaaaaaaaaaa Yemişim onun orjinalliğini abi ben daha orjinalim valla Yorum bağlantısı
Okan Tansel 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Yemişim onun orjinalliğini abi ben daha orjinalim valla orası şüpesiz kardeşim benimm Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 orası şüpesiz kardeşim benimm Orjinal kurye hasretin depreştiyse satıverem mi sana kuryeyi beyaaa Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 İyi günler abicim, valla ön camı kasadan ayırmak lazım ama işte orası biraz sıkıntılı ya ısı tabancası ile ısıtıp silikondan ayırıp çıkaracaz ya da dremel yardımı ile yapışkanlı bölgenin arkasından kesip daha sonra tekrar silikonla yapıştırılacak. Yanlız açma şansın olursa eğer nikelajlı olan ayna kısmına el veya bez sürme kalkar bu sefer aynayı boyamak zorunda kalırsın bilgin olsun... Teşekkür ler abi en iyisi ben böyle bineyim benim bunu yapmam icin bayaa bi calismam lazim :-) 1 Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Haftasonu camlara film cekildi önler açık arkalar koyu ardından yikandi paklandi 4 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 Ayak aydınlatması montajını yaptım ışıl ışıl oldu. 1 Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 24 Mayıs 2016 Paylaş 24 Mayıs 2016 krom çıtalarla daha güzel dururmuş aslında Haftasonu camlara film cekildi önler açık arkalar koyu ardından yikandi paklandi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Muayenemizi olduk Hayırlısı olsun. Şase no göründüğünden muayene kağıdını sildim. Bilginize, Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Eksoz ve araç muayenemiz yapıldı. Far ayarları herdaim olduğu gibi hafif kusurlu olarak geçtik. .. Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Aracımı sattım artık tabana kuvvet Haftasonu camlara film cekildi önler açık arkalar koyu ardından yikandi paklandi Maşallah süper tam istediğimden keşke benim olsa [emoji1] Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Hastaneye getirdi beni. Öğle arasına kaldığım için arabada bekleyeyim derken moral bozan manzarayla karşılaştım. Tavan lambasının ordan döşeme kendini salmış Bunu çözmenin basit bir yolu var mı yoksa komple tavan döşemesinin değişmesi mi gerek Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Eksoz ve araç muayenemiz yapıldı. Far ayarları herdaim olduğu gibi hafif kusurlu olarak geçtik. .. Sana da hayırlısı olsun abi. Tüvtürk bir denetim ekibi kurmuş. Far ayarını yazmayan Tüvtürk elemanlarını dövüyormuşlar. Ekip altta. Bir dost söyledi. Hemde öyle böyle değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 25 Mayıs 2016 Paylaş 25 Mayıs 2016 Bugün arabayı aldım, Bursa dan getirdim, ilk yolculuğumuzu yaptık Yorum bağlantısı
Recommended Posts