Sercan Eskin 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Ön balataları değiştirdim, hazır lastikler sökülüp lifte alınmışken kampanaları boyadık. Kırmızı almıştım ama turuncu çıktı. Hoşuma gitti, sıkılırsam kırmızı yapmayı düşünüyorum..☺ 4 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 (düzenlendi) Yazlik lastik aldik petlas 515 13 Mayıs 2016 tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 (düzenlendi) 1300 mü Samet ciddimisin ?10.000 bakim ile beraber hepsine 1300 verdim abi evetAma lastikler henüz piyasaya çıkıyordu 2+ olarak ama yinede Mehmet abinin ki çok çok uygun Karabük Ankara ve İstanbul a göre herzaman daha pahalı lastik konusunda.. corlulu da kahve içerken konuşmuştuk [emoji106] 13 Mayıs 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Yazlik lastik aldik petlas 515 Bu arabanın hali ne böyle Çabuk temiz halini istiyoruz 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Bu arabanın hali ne böyle Çabuk temiz halini istiyoruz Evet yaa bu aralar hergun yagmur atistiriyo ,cok da yol yapiyorum zamanim da yok ...bahanem cok[emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Fatih GÜNEŞ kardeşim sağolsun egzost uçları hediye etti... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 (düzenlendi) Bugün uzun zamandır aklımda olan ancak ceza durumunun belirsiz olmasından dolayı ertelediğim cam filmini, bu ara kullandığım cilt ilacının güneşe aşırı hassas hale getirmesinden dolayı risk budur diyerek yaptırdım.. Özellikle uygun fiyatlı alarak, ceza yazılırsa gözüme gelmesin dedim Flash marka film, sanırım yerli, Uğurlu glass firmasına aitmiş gibi çıkıyor Google amcada. İşçilik bayağı güzeldi, hiç hata yok şimdilik. Komple 2 numara yaptım. Güneşe etkisi oldukça fazla şuan. Ön camın büyük olması sebebiyle içeriye görüş sıkıntı görülmüyor. Hayırlı olsun, bende bugün kapı camlarına yaptırdım, bagaj ve arka kelebek camlarda bod perde var, onlara yaptırmadım, hemen güneşte test ettim, artık uzun yolda yanmak yok, zira ısıyı acaip kesiyor, bu arada ben 1 numara yaptırdım, araba zaten koyu renk, güneş varken hafif yandan bakınca içerisi görünmüyor ama içeriden hersey çok güzel, polis cevirmesinde polis ben arabadan inince araçta başkası varmı dedi, o derece yani yalnız harbiden rahat ettim, yolda yanıyorduk yahu 13 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Hayırlı olsun, bende bugün kapı camlarına yaptırdım, bagaj ve arka kelebek camlarda bod perde var, onlara yaptırmadım, hemen güneşte test ettim, artık uzun yolda yanmak yok, zira ısıyı acaip kesiyor, bu arada ben 1 numara yaptridim, araba zaten koyu renk, güneş varken hafif yandan bakınca içerisi görünmüyor ama içeriden hersey çok güzel, polis cevirmesinde polis ben arabadan inince araçta başkası varmı dedi, o derece yani yalnız harbiden rahat ettim, yolda yanıyorduk yahu Abi film candır ya, eskiden 2-3 de klima açardım şimdi en düşükte hemen serinliyor Yorum bağlantısı
Hasen Kara 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Bugün değil ama 2 gün önce ateşlemeye el attım. Komple orjinal set taktım. Orjinal buji, kablosu ve bobini. Önceki ateşleme bobininin orjinal olmadığını gördüm. Üzerinde motorcraft yazmasına aldanmamak lazım. Ve lakin aldığımdan bu yana değişmeyen ateşleme elemanları sıfırlandı. Aracım rahatladı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Abi film candır ya, eskiden 2-3 de klima açardım şimdi en düşükte hemen serinliyorAynen, klima kutup moduna geçti resmen, tabii bunun kışıda var, o zaman güneşi arayacağız... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 (düzenlendi) Simdi siz resmi koyunca emin olamadim ama benim kutuda 70 lt mazota koyun yaziyordu, benim mondeo 70 lt doldurunca depoya koydum. Babamin mondeo 55 lt onada dolunca koyduk ama enjektorler titreme yaptirmaya basladi. Oyuzden lt hesabini hatirliyorum. Kutuyu ben attimda babamin arabada duruyordu sanirim resmini cekerim ilk firsatta. 70 litreye kadar 1 kutu koyacaksın diyor Sami, depon yarımken koyarsın, 20 lt. varkende, depon boş lamba yanarken koyarsan enjektör kesebilir, sen dolu depoya koydun ve titreme yaptıysa sorun katkıdan değil haberin ola, olan fakat pusuda bekleyen bir sıkıntı ortaya çıkmış sanırım, bir süre sonra sıkıntı çıkarmaya başlayabilir hazırlıklı olun (katkı sebeb değil bu arada), ben 20 bin bazen 30 binde bir hep kullandım, sıfır sorun sıfır tekleme 2. el arabada sorun çıkması şöyle, enjektörler zaten ömrünü doldurmuş olabilir, durumu idare ettiren kurumlar ortadan kalkınca enjektör fazla yakıt verebilir, test ettirdiğinde geri dönüşten fazla mazot geldiği görülerek hemen anlaşılır, sıfır arabada kullanırsın ama performans arttırıcı olanı, temizleyici gereksiz olur, ha kullanırsanda birşey olmaz, ne olabilirki? deponda çok az mazot olmadığı sürece tabii... pompacılara bakma sen, birisi öyle der, diğeri tunpa yada berner satar 40 tl. (kazım fiyattan) den ve sürekli kullan 2 bin km. de bir der 13 Mayıs 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 70 litreye kadar 1 kutu koyacaksın diyor Sami, depon yarımken koyarsın, 20 lt. varkende, depon boş lamba yanarken koyarsan enjektör kesebilir, sen dolu depoya koydun ve titreme yaptıysa sorun katkıdan değil haberin ola, olan fakat pusuda bekleyen bir sıkıntı ortaya çıkmış sanırım, bir süre sonra sıkıntı çıkarmaya başlayabilir hazırlıklı olun (katkı sebeb değil bu arada), ben 20 bin bazen 30 binde bir hep kullandım, sıfır sorun sıfır tekleme 2. el arabada sorun çıkması şöyle, enjektörler zaten ömrünü doldurmuş olabilir, durumu idare ettiren kurumlar ortadan kalkınca enjektör fazla yakıt verebilir, test ettirdiğinde geri dönüşten fazla mazot geldiği görülerek hemen anlaşılır, sıfır arabada kullanırsın ama performans arttırıcı olanı, temizleyici gereksiz olur, ha kullanırsanda birşey olmaz, ne olabilirki? deponda çok az mazot olmadığı sürece tabii... pompacılara bakma sen, birisi öyle der, diğeri tunpa yada berner satar 40 tl. (kazım fiyattan) den ve sürekli kullan 2 bin km. de bir der Abi haklisin, suprizde pusuda bekleyen bir problem vardi onu ortaya cikartti. Bende bu sebeple daha fazla depoya koymasini 2. El km li araclarda daha seyrek cozunumde kullanmasini tavsiye ettim. Enjektorculerde diyor senin gibi diyor zaten kullanim icin.. 1 Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın 13 Mayıs 2016 Paylaş 13 Mayıs 2016 Otokoçta 75bin bakımı yapıldı yağ ve filtreler değişti sadece 330TL tuttu fiyat uygun geldiği için yetkili serviste yaptırdım bakımı ama şansıma suları kesilmiş yıkamadan verdiler arabayı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Dün gece kaşıntısı tuttu, gece 3 gibi yıkandı Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Guzel olmus ozan abi bizim arabada su seritler gri renkten dolayi gitmez diye dusunuyorum bir ara cok niyetlendim ama vazgectim grinin uzerine kendini gosterecek renk bulamadim. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Guzel olmus ozan abi bizim arabada su seritler gri renkten dolayi gitmez diye dusunuyorum bir ara cok niyetlendim ama vazgectim grinin uzerine kendini gosterecek renk bulamadim.Gri üzerine siyahtan başka olmaz gibi abi denemek lazım Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Erölcuğum,yine duramadın değil mi ? Ellerine sağlık [emoji122] Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Erölcuğum,yine duramadın değil mi ? Ellerine sağlık [emoji122] Buğra serumu verdi artık durmak yok Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Gri üzerine siyahtan başka olmaz gibi abi denemek lazımOzan kapı seritlerin Neden simetrik değil olması gereken bu mu ? Kapı birleşiminde ufak bir v oluşmuş Buğra serumu verdi artık durmak yok Aha naptın arabaya [emoji32] Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Ozan kapı seritlerin Neden simetrik değil olması gereken bu mu ? Kapı birleşiminde ufak bir v oluşmuşAbi kendim yapıştırdım biraz hata oldu Arka kapı dışa bombeli, oradan yanlış hizza aldım, ön kapıya doğru hafif eğildi. Onu bi folyocuya sorucam bakalım kaydırma şansımız olur mu hafif ısıtarak veya sprey ile vs Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Ozan kapı seritlerin Neden simetrik değil olması gereken bu mu ? Kapı birleşiminde ufak bir v oluşmuş Aha naptın arabaya [emoji32] Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Buğra serumu verdi artık durmak yok [çimg] İşin uzmanına denk geldin nihayet [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2016 Paylaş 14 Mayıs 2016 Ozan kapı seritlerin Neden simetrik değil olması gereken bu mu ? Kapı birleşiminde ufak bir v oluşmuş Aha naptın arabaya [emoji32] Yanıyor maşallah [emoji106] Yorum bağlantısı
Recommended Posts