Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Samet,biraz cansız gibi [emoji48]Abi mor gibi olan ledli hali sanırım ledin rengi biraz 8000/10000 k gibi ışık şiddeti iyi ama hafif mavimsi yanıyor gibi oldu [emoji1] Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Geçen cila atmıştım bugün toz içindeydi sadece su tutarak tertemiz oldu işim bitince araca güneş gelmeye başladı ve hafif bir harelenme gördüm. Yazın iyi bir ustanın eli değmesi gerek sanırım Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Tam park edecekken baktım ki dpf devrede, Yüksek devirle bi 20 km gezip rahatlattık.Ali abi DPF nin devrede olduğu rolantideyken yüksek devirde çalışmasından ve biraz daha yüksek sesli çalışıyor olmasından mı anlaşılıyor? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Az önce inip tavan ve ayak aydinlatmalarini değiştirdim Öndeki tavan lambasını sökmek çok kolay elle dikkatli çekince yerinden çıkıyor Sonra aldığım ledi takıyorum Bunun boyu eskisi ile aynı olduğu için sıkıntı yok Yandaki iki t10 uda değiştirmek istedim ama sokemedim bende şuan için zaten kullanilmadigindan ellemedim ama onuda halledeceğim Gayet hoş oldu sonra arka tarafa giriştim onu sökmek biraz daha sıkıntı onun için ince bi tornavida ile nazikçe müdahele ettim Ve malesef bizim led ile eski ampul arasında boy farkı var Içerden teli güzelce esnettim ve ledi öyle sabitledim Sonrası güzel oldu tabi En son ayak aydinlatmalarini değiştim ama gündüz çok belli olmuyor karanlıkta tekrar resim çekeceğim Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Ali abi DPF nin devrede olduğu rolantideyken yüksek devirde çalışmasından ve biraz daha yüksek sesli çalışıyor olmasından mı anlaşılıyor? Evet Emre, ayrıca anlık tüketim normalde 0.3 , 0.4 görünür ya dpf partikül yakma işlemi yaparken anlık tüketim 0.8 , 0.9 görünüyor. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Evet Emre, ayrıca anlık tüketim normalde 0.3 , 0.4 görünür ya dpf partikül yakma işlemi yaparken anlık tüketim 0.8 , 0.9 görünüyor. evet onuda farketmiştim peki neden DPF devreye girer [emoji4] Yorum bağlantısı
Ali Eren 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 evet onuda farketmiştim peki neden DPF devreye girer [emoji4]Aslında hep devrededir, mazotun içindeki yanmamış oartikülleri içine toplar ve belli bir doluluk seviyesine gelince rejenerasyon dediğimiz partikülleri yakma işlemini başlatır. İşte bu işlem sırasında dediğimiz belirtiler görülür. 2 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Aslında hep devrededir, mazotun içindeki yanmamış oartikülleri içine toplar ve belli bir doluluk seviyesine gelince rejenerasyon dediğimiz partikülleri yakma işlemini başlatır. İşte bu işlem sırasında dediğimiz belirtiler görülür. bunu öğrendiğim çok iyi oldu [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 (düzenlendi) Şimdi de bagajı boşalttım ve yandaki pandizotu çıkarttım toplayana kadar canım çıktı 2 Nisan 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 İc-dis yikandi cilandi ve paril paril parladi.. Yorum bağlantısı
Behram Doygun 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Bugünlük anahtarlığımı sevindirdim. Dolaylı yoldan aracımıda sevindirmiş oldum. [emoji4][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Semih Güney 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Yazlıklarımızı taktırdık Yurt dışından gelen göstergemiz servis işlemi için sıfırlandı Elm kablosu ile lastik basınç ve yokuş kalkış desteği ekledik Çinli dostlarımızdan gelen krom havalandırma ızgara kenarlıkları takıldı Yıkamada yağlamada yarına kaldı artık Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 (düzenlendi) Bagajimizin aydinltmasini biraz yükselttim Edit : Gece görüntüsü 3 Nisan 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Bir gün 4 tekerimiz olursa vurucam kırbacı. Şu an yok ne vergi ne sigorta ne de petrol fiyatlarından heberim yok. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Bir gün 4 tekerimiz olursa vurucam kırbacı. Şu an yok ne vergi ne sigorta ne de petrol fiyatlarından heberim yok. Ozaman kırbaç yemeye hazır ol Burak Yorum bağlantısı
Sinan Kaya 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 en sonun da kışlıklardan kurtulup yazlıkları giyindik bu gün Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Pazar günü banyo günü[emoji1] Bu da bizim bagaj içi led uygulamamız. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Pazar günü banyo günü[emoji1] Bu da bizim bagaj içi led uygulamamız. Bagaja takmış olduğunuz aydınlatma nasıl birşey varmı normal çekimi Vs birde bagajı karanlıkta çekilmiş resmi varmı ? Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 3 Nisan 2016 Paylaş 3 Nisan 2016 Bagaja takmış olduğunuz aydınlatma nasıl birşey varmı normal çekimi Vs birde bagajı karanlıkta çekilmiş resmi varmı ? Taktığım led altı plastik platform üstü yarım tüp şeklinde aslında florasan lambayı anımsatıyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts