İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Evet Özlem Hanım, 2 numara yaptırdım. 3 arkadaş yaptırdık. Hepimiz farklı farklı numaralar kullandık. Benim tümü 2 numara. 5 yıl garantili. Bir arkadaş önleri 1, arkaları 2 numara yaptırdı. 1 numara çok açık. Varla yok arası. Güvenlik filmi olarak geçiyor zaten. Hafif yeşilimsi bir renk veriyor ama anlaşılmıyor. Bir diğer arkadaş önleri 2, arkaları 3 numara yaptırdı. 3 ise çok koyu. Dışarıdan iç görünmüyor ve karanlık havalarda az da olsa içeriden dışarısının görüntüsünü engelliyor. En son benim işlem yaptırmam iyi oldu. Her ikisini de görmüş oldum. 2 en iyisi oldu.  :)

Hayırlı olsun Kerem, güle güle kullan kardeşim....

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun Kerem, güle güle kullan kardeşim....

Sağolasın abim. Teşekkürler. Ben biraz da hanım ve Ayaz için yaptırdım. Malum aracı %90 eşim kullanıyor. Biraz daha rahat etsin istedim, birde Ayaz beyaz tenli, güneş ışınlarından az da olsa korunsun dedim.. Kendim de aracın duruşu adına yaptırmış oldum.  :biggrin: Gerçekten beyaz araca film yakışıyor.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

[emoji23][emoji23][emoji23] Sakir sakir yagmisti bir defa, nasil uzulmustum [emoji23]

Tam tahmin ettiğim gibi yağdı :) Araç leş.

Kışın maalesef hep böyle oluyor.

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Evet Özlem Hanım, 2 numara yaptırdım. 3 arkadaş yaptırdık. Hepimiz farklı farklı numaralar kullandık. Benim tümü 2 numara. 5 yıl garantili. Bir arkadaş önleri 1, arkaları 2 numara yaptırdı. 1 numara çok açık. Varla yok arası. Güvenlik filmi olarak geçiyor zaten. Hafif yeşilimsi bir renk veriyor ama anlaşılmıyor. Bir diğer arkadaş önleri 2, arkaları 3 numara yaptırdı. 3 ise çok koyu. Dışarıdan iç görünmüyor ve karanlık havalarda az da olsa içeriden dışarısının görüntüsünü engelliyor. En son benim işlem yaptırmam iyi oldu. Her ikisini de görmüş oldum. 2 en iyisi oldu. :)

Arkadasim da 2 yaptirdi, yansimaya gore falan degisiyor cok hos bir gorunum oldu ne cok bogdu arabayi ne de varla yok arasi hem Polis de cok sorun cikartmiyormus 2 dereceye.

Cok sevindim sonucun iyi olmasina gule gule kullanin.

Tam tahmin ettiğim gibi yağdı :) Araç leş.

Kışın maalesef hep böyle oluyor.

Ben iyiki yikatmadim aksamdan beri yagiyor burda da [emoji16]

Yorum bağlantısı
Misafir
Arkadasim da 2 yaptirdi, yansimaya gore falan degisiyor cok hos bir gorunum oldu ne cok bogdu arabayi ne de varla yok arasi hem Polis de cok sorun cikartmiyormus 2 dereceye.

Cok sevindim sonucun iyi olmasina gule gule kullanin.

Siyah arabada 2 numara bile çok koyu görünüyor benim iki numara herkes 3 mu diye soruyor [emoji106]

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Haftasonu yapmış olduğum ön park sensörü düğmesinin yenisi ile değiştirme işinde düğmenin çevresindeki parçayı 
beğenmediğimiz için yeni bir kapak alıp düğmeye göre delik açayım dedim ve fiyat araştırmasına girdim, sadece tek bir kapağın fiyatının 320 TL emoji15.pngolduğunu öğrenince biraz daha üzerinde çalışıp hafif kenarlarındaki izleri saymazsak emoji1.png güzel bir hale getirdim diye düşünüyorum. Umarım sizlerde beğenirsiniz...

689509bf710d71925e94b4e14e00cdd8.jpg

cb019dcaaf958b3d69ba107eca35cafc.jpg 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı
(düzenlendi)

Follow me siparisimizi verdik Talip bey e [emoji41]

Sabirsizlikla bekliyorum gelmesini

[quote name="İsmail Avcı"

tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Istanbulda geçtiğim muayeneden.

Kahramanmaras da geçemedim.

Şeritlerden dolayi.

Arkada ki sene sanki Metin Ali Feyyaz stickerı çok hoşuma gitti.Nasıl temin ettiniz acaba?

Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Arkada ki sene sanki Metin Ali Feyyaz stickerı çok hoşuma gitti.Nasıl temin ettiniz acaba?

Hocam satışını ben yapiyorum.

Kendi imalatim.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Teşekkür ederim, kum yığınlarına fazla yanaşmamak lazımmis park etmek için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

valla 75 tl lik mazot aldım o kadar başkada bişey yok :biggrin:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Geçmiş olsun.

dün yıkadım pakladım cilaladım. bugün yağmur ve çamurla dans cila ni için zaten boyayı korumak için deyip. yorulmadım zaten 4 saat sürdü dememeye çalıştım bööö  :D  :D

totola den depoyu fulledim cıks beğenmedim. bp den depoyu fulledimi cıks buda olmadı. kürkçüye döndük shell v-pover devammış nedek 

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Geçmiş olsun.

dün yıkadım pakladım cilaladım. bugün yağmur ve çamurla dans cila ni için zaten boyayı korumak için deyip. yorulmadım zaten 4 saat sürdü dememeye çalıştım bööö  :D  :D

totola den depoyu fulledim cıks beğenmedim. bp den depoyu fulledimi cıks buda olmadı. kürkçüye döndük shell v-pover devammış nedek 

Bu Totola sizin o tarafların yerel istasyonumu acaba abi   :p  :D  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Bu Totola sizin o tarafların yerel istasyonumu acaba abi   :p  :D  :D

:D  :D  :D  abi onu total yapak anlaşak  :bravo:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Simdi boyle iki tane guzel jant paylasip adami burda şaapmayin kardesim aksam aksam allah allah[emoji36]

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Jantlarımızı boyattırdık.

Renk çok güzel araç üzerinde de görmek isteriz bu arada aracın rengi nedir ?

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Jantlarımızı boyattırdık.

Kaca boyaniyor jantlar peki.benim jantlari boyasak yakisir mi sizce

3ce95d41ec226ac938a2029d6d68dab0.jpg3bb07050aba1eda0b607bffc61feba1d.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Kaca boyaniyor jantlar peki.benim jantlari boyasak yakisir mi sizce

bence orjinal jant daha çok yakışıyor bu kasaya, hiç dokunmayın,arabanın rengi de çok güzel maşallah.

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Kaca boyaniyor jantlar peki.benim jantlari boyasak yakisir mi sizce bence orjinal jant daha çok yakışıyor bu kasaya, hiç dokunmayın,arabanın rengi de çok güzel maşallah

Tesekkur ederim[emoji106]

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...