Misafir 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Bugün 10 gün önce istettiğim St spoileri taktırmaya gittim aksesuarcıya orijinali söktü tam yeniyi takacaktı ki fıskiye yeri olmadığını gördüm bu gelen modeli yurt dışına mı ne gönderiyorlarmış normalde spider marka..fıskiyeyi iptal et boşver kullanma deselerde kabul etmedim geri gönderecekler uyumlu olan modeli haftaya cuma günü gelecekmiş kaldı artık haftaya fotoyu paylaşmaya.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Yazlık lastik, rot ayarı, direksiyon körük lastikleri degişti , başka da eksiğimiz kalmadı şükür. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Karnini doyurdum, sehirlerarasi gezmeye cikardim [emoji56] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Yazlıkları taktırayım diyorum. Ben de dusundum de malum Ankara, Mart kapidan baktirir olmasin dedim bir de haftaya tekrar soguyormus, bekleyecegim biraz daha. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Ben de dusundum de malum Ankara, Mart kapidan baktirir olmasin dedim bir de haftaya tekrar soguyormus, bekleyecegim biraz daha.Ben daha yazlık alamadım bakalım bu ay değiştiricem. Ankaranın sağı solu belli olmaz Yorum bağlantısı
Guest Misafir 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Ben daha yazlık alamadım bakalım bu ay değiştiricem. Ankaranın sağı solu belli olmaz Aynen:) Ne alacaksiniz ? Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Aynen:) Ne alacaksiniz ?Yerli malı olur büyük ihtimal petlas pt741. Çok memnun kalmıştım. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Aynen:) Ne alacaksiniz ?Yerli malı olur büyük ihtimal petlas pt741. Çok memnun kalmıştım. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Yerli malı olur büyük ihtimal petlas pt741. Çok memnun kalmıştım. Himm, alinca haberimiz olur zaten bakalim bundan da memnun kalacak misiniz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Vıcı bıcı yaptı Karaoğlum, yarın sabah için Semih İzgi abisine hazırlandı. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Bugün neler yapmadik ki. Hanimin arabanin orjinal anahtari yoktu. Sifir orjinal anahtar getirtildi ve kodlandi Farlar sapsari ve icleri kirliydi. Söküldü yikandi zimparalandi ve izole edildi Tabi kiskandim ve kendi focusumada el attim Yarin Ali abinin karaoglana hazirlik yaptık. Maske bantlarimizi aldik, pedlerimizi yikadik. Bakalim ortaya ne cikacak 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 (düzenlendi) Bugün neler yapmadik ki. Hanimin arabanin orjinal anahtari yoktu. Sifir orjinal anahtar getirtildi ve kodlandi Farlar sapsari ve icleri kirliydi. Söküldü yikandi zimparalandi ve izole edildi Tabi kiskandim ve kendi focusumada el attim Yarin Ali abinin karaoglana hazirlik yaptık. Maske bantlarimizi aldik, pedlerimizi yikadik. Bakalim ortaya ne cikacak Semih Çok Sağolasın.[emoji378] 13 Mart 2016 tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Yarin Ali abinin karaoglana hazirlik yaptık. Maske bantlarimizi aldik, pedlerimizi yikadik. Bakalim ortaya ne cikacakEllerine sağlık kardeşim şimdiden. Güzel olacağı kesin. Çünkü sen varsın işin içinde. Semih Çok Sağolasın.[emoji378]Er ya da geç alacağım diyorsun yani. [emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Ellerine sağlık kardeşim şimdiden. Güzel olacağı kesin. Çünkü sen varsın işin içinde. Er ya da geç alacağım diyorsun yani. [emoji3] Aldımbilem[emoji123] Teferruat kaldı Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Bugünde yine mondeom la uğraşmak zevk verdi, öncelikle ön park sensörlerinin idareten takmış olduğum düğmesini yenisini uzun arayışlar sonucu bulduğum ledli ve nikelajlı düğme ile değiştirdim gerçi kenarındaki parça hoşuma gitmedi ama ona da bir çare bulacam inşallah. Ardından kabaran ve soyulmaya başlayacak olan ESP, dörtlü flaşör ve cam rezistans düğmelerini Mustafa SERHAT kardeşimden almış olduğum destekle reklamcıda yaptırarak kendisininde yaptığı gibi siyah folyo ile kaplayıp değişik bir versiyon yaptım buradan tekrar Mustafa kardeşime teşekkür ediyorum. Göğüs ve teybin siyah renkeri ile güzel bir kombin oldu umarım beğenirsiniz, şimdilik gece görüntüleri mevcut yarında gündüz resmini eklerim. Umarım beğenirsiniz hadi bakalım 6 Yorum bağlantısı
Akın Akman 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Bugün yağ değişimi yağ filtresi ve hava filtresi değiştirdik. Motoru da yıkatıp pırıl pırıl olduk Bütün hepsi 185₺ ye halloldu. Yağ olarak tavsiye üzerine Shell Helix Ultra ECT 0W-30 koydum. Aracın motor sesinde azalmadı oldu ve yokuş performansı hissedilir derecede arttı. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 lastiği öldurmeye tesebbus eden serefsiz vida bulundu ,lastik tamir ettirildi 3 Yorum bağlantısı
Erkut Şen 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Kaplamamızı söktük eski rengimizle devam [emoji4] 6 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Kaplamamızı söktük eski rengimizle devam [emoji4] Cok guzelmis bu araba, bayildim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 (düzenlendi) 6 aylık ayrılıktan sonra ilk iş hava kapalı da olsa yıkanmak be temizlenmek oldu [emoji6] 13 Mart 2016 tarihinde Ahmet Özkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Yazlıkları taktırdım, direksiyon körük lastikleri , ön arka bilmem ne lastikleri[emoji5]birde rot ayarı yapıldı. Yorum bağlantısı
Erkut Şen 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Cok guzelmis bu araba, bayildim.Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun [emoji4] Yorum bağlantısı
Recommended Posts