Misafir 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Bugün forumda varlığını öğrendiğim ayak aydınlatma duylarına led alıp kendim taktım. Aksesuarcılarda çifti 5₺ ledlerin. Ayrıca tesisatı çekip duyları oraya takıp bu kadar ucuz bir malzemeden kaçarak led koymamış olmalarını da Ford'a hiç yakıştıramadım. Elinize sağlık.. 5 liralık ampül deyip geçmeyin. Günlük 1500 araç üretim kapasitesine sahip bir firma, her araca 5 liralık ampül koyarsa, günlük maliyeti 7.500 Tl olur. Yıllık 2,5 milyon Tl üzerinde.. Otomotive parça üretiyoruz. Firmalar 0,02 Tl daha az ödemek için neler istiyor bir bilseniz. Yorum bağlantısı
Akın Akman 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Elinize sağlık.. 5 liralık ampül deyip geçmeyin. Günlük 1500 araç üretim kapasitesine sahip bir firma, her araca 5 liralık ampül koyarsa, günlük maliyeti 7.500 Tl olur. Yıllık 2,5 milyon Tl üzerinde.. Otomotive parça üretiyoruz. Firmalar 0,02 Tl daha az ödemek için neler istiyor bir bilseniz. Tabiki adete vurunca çok abartılı bir rakam çıkıyor ortaya. Ama bunu 5₺ biz alıyoruz. Aksesuarcı belki 2 ona satan toptancı 1 ithalatçı 0,25 kuruş. Bir de Ford bu adetlerde aldığını düşünsek 0,02-0,05 kuruş maliyeti olur zaten. Bu paralardan bile kaçıyorlar ama oraya tesisatını çekip duyları takmışlar. Neyse bunu yaptıkları da iyi olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Tabiki adete vurunca çok abartılı bir rakam çıkıyor ortaya. Ama bunu 5₺ biz alıyoruz. Aksesuarcı belki 2 ona satan toptancı 1 ithalatçı 0,25 kuruş. Bir de Ford bu adetlerde aldığını düşünsek 0,02-0,05 kuruş maliyeti olur zaten. Bu paralardan bile kaçıyorlar ama oraya tesisatını çekip duyları takmışlar. Neyse bunu yaptıkları da iyi olmuş Yorum bağlantısı
Akın Akman 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 İşte o 0,02 kuruş için bizlerden Trend/ Titanium farkı olarak 5- 10.000 Tl fiyat farkı alıyorlar sonra. Evet işin birde o boyutu var tabi. Trend araçlarda da neredeyse titanium araçlara yakın sistem tesisat var. Sadece ilave yapıp programda aktifleştirmek gerekiyor. Şöyle de birşey var sistemi hazır olan Sis farı, Hız sabitleyici, ıvır zıvır yapmaya kalkınca zaten aradaki fiyat farkına yakın para çıkıyor cepten Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Bugün forumda varlığını öğrendiğim ayak aydınlatma duylarına led alıp kendim taktım. Aksesuarcılarda çifti 5₺ ledlerin. Ayrıca tesisatı çekip duyları oraya takıp bu kadar ucuz bir malzemeden kaçarak led koymamış olmalarını da Ford'a hiç yakıştıramadım. Çok şık olmuş gerçekten.. Bunu basit bir yöntem ile kendimizde yapabiliriz değil mi. Renkleri mavi mi yoksa öyle mi görünüyor acaba.. açıkçası sarı renk iç mekan benim de hoşuma gitmiyor.. beyaz olsa mesela iyi olurdu gibi. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 sis farı kolçak kaput keçesi için servise bıraktım. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 sis farı kolçak kaput keçesi için servise bıraktım. Erolum varya aracı yeniden donaltıyon haaa Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Erolum varya aracı yeniden donaltıyon haaaDostlar sağolsun yeni arabaya sponsor bulmak çok kolay oluyor[emoji48] Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Eskilerden özledim [emoji51] Dans eden bagaj kapağı, zıplayan su şişeşi.. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Dans eden bagaj kapağı, zıplayan su şişeşi.. Burun kıllarını bile oynatıp,gözlerden yaş akıtan bir cihazdı Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Burun kıllarını bile oynatıp,gözlerden yaş akıtan bir cihazdı Bilirim. içinde duramayıp kaçtığın bi vidyo vardı. Yorum bağlantısı
Akın Akman 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 (düzenlendi) Çok şık olmuş gerçekten.. Bunu basit bir yöntem ile kendimizde yapabiliriz değil mi. Renkleri mavi mi yoksa öyle mi görünüyor acaba.. açıkçası sarı renk iç mekan benim de hoşuma gitmiyor.. beyaz olsa mesela iyi olurdu gibi. Tabiki kendiniz de yapabilirsiniz. Benim 2013 Fiesta Trend de duy yerleri hazırdı. Sizde önce aracınıza bakın. Yerleri hazırsa led ampul çifti 5₺. Renk konusunda da ben beyaz aldım ama artık mavi kılıftan mı yansıyor nedendir bilemedim mavi ışık gibi duruyor. Hoşuma gittiği için ellemedim 9 Mart 2016 tarihinde Akın Akman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Bilirim. içinde duramayıp kaçtığın bi vidyo vardı. Hoopss yanlış Forum [emoji23][emoji17] Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Aracımın baskı balata setini değiştirdim 2 saat önce teslim aldım aracımı Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Bilirim. içinde duramayıp kaçtığın bi vidyo vardı. bende bilirim o videoyu Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Valla 330 liramı yedi bugün. [emoji30] akü zayıflamış kac gündür start stop çalışmıyordu. Ölçtürdüm can çekişiyor. 300 liraya bosch 70 amper akü taktık 300 lira, hazır oralara gidince wurth dizel katkı da attım depoya . 30 lira da o. Bir iki ay yüzüne bakmam daha [emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 doktor doktor bu ne ? OEM direksiyon hidrolik yağı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 OEM direksiyon hidrolik yağı Fiyatı ne kadar? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Valla 330 liramı yedi bugün. [emoji30] akü zayıflamış kac gündür start stop çalışmıyordu. Ölçtürdüm can çekişiyor. 300 liraya bosch 70 amper akü taktık 300 lira, hazır oralara gidince wurth dizel katkı da attım depoya . 30 lira da o. Bir iki ay yüzüne bakmam daha [emoji2]Akü fiyatları okadar pahalandi mi ya [emoji27] Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Akü fiyatları okadar pahalandi mi ya [emoji27]Start stop için özel akü olabilir 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Ben 72 apm bosch 200 ₺ aldım hatta 220 idi eskisini 20₺ ye saydılar sizin fiyatta anormallik söz konusu.Start stop akü, 6 kilo da daha ağırmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts