İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

ben almıştım zamanında  ebaydan. ama boy boy onlar. doğru ölçü olması lazım.

Yorum bağlantısı

1 haftada 84 favori ile sattım... 

e9d32c187e4328a430b8c6b88faa6183.jpg

Hayırlı olsun murat hayırlı bir is için satıldığı için uzulmeye de gerek yok hevesini almış oldun [emoji5] daha iyilerini alırsın inşallah [emoji106]
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

ben almıştım zamanında ebaydan. ama boy boy onlar. doğru ölçü olması lazım.

Söktüm koduna baktım, 6m21 1003 AA. Kimi 54 kimi 54,5 kimi de 55mm diyor ama hepsi aynı şeyden bahsediyordur sanırım :)

c1adc106a75d37126e0505c149ac940b.jpg

Yorum bağlantısı

aa kartal slx gitmiş :p şaka bi yana bayağı da güzel hale getirdin abi,merak ediyorum yerine ne gelecek :)

Yorum bağlantısı

Sağdaş kardeşim,hayırlı olsun.

Sağol abi hayırlısı...

aa kartal slx gitmiş [emoji14] şaka bi yana bayağı da güzel hale getirdin abi,merak ediyorum yerine ne gelecek :)

Bize gelen araç güzelleşip gidiyor zaten. Hizmette sınır yok..[emoji23]

Naylon alabilirim... [emoji16]

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

c91921b01bf2edb2ea497e17d703a63b.jpg

Dün yıkadım kendisini, sonra da toynak basınçlarını kontrol ettim :D

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Dün yıkadım kendisini, sonra da toynak basınçlarını kontrol ettim :D

0/100 km ye kac sn yede çıkıyor¿

Bende düşünüyorum bir tane almayı.

Yorum bağlantısı

0/100 km ye kac sn yede çıkıyor¿

Bende düşünüyorum bir tane almayı.

100 e çıkamıyor, 40 km/h ye 30 snde :)
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

birde sw araçların satışı yavaştır derler. 

murat hayırlı olsun. kısmetse evden sonra daha iyisini alırsın inşallah.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Allah hayırlı etsin, gönlüne göre versin kardeşim. Bakalım yerine ne gelecek  :)

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

yaklaşık bir aylık tamir süreci sonunda aracımı teslim aldım. servisin işlemleri geç başlatması ve teslim sürecini de uzatması nedeniyle aracı anca yeni alabildim.

komisyon hatayı % 100 bana verdiği için kaskodan yapıldı. servis e-fatura nedeniyle basılı evrak vermedi, eposta adresine gönderilecek dedi ama daha ortada bir şey yok. tamir tutarının ne kadar olduğunu da bilmiyorum. bakalım seneye trafik ve kasko bu durumdan nasıl etkilenecek.

servisin çektiği fotoğrafları servisten aldım. çamurluk kesilerek çıkartıldı ve değiştirildi, kapıdaki göçük düzeltildi, marşpiyeldeki sürtme düzeltildi. gereksiz şekilde kapının orta-üstünü de traşlayıp boyamışlar, bir de bagaj kapağının ucunu hafiften düzeltmişler sağolsunlar ama gene de belli oluyordu. rötuş boyası atıldı, anca bu kadar olur dediler. 

bu arada bir zamanlar forumda konuşulan fiestalarda travers demiri var mı yok mu sorusu açıklığa kavuşmuş oldu. benim fiestamda varmış.

aslına bakılırsa, detaylı olarak baktığımda, göze batan bir şey olmasa da, işçiliklerini tam beğenmedim. bant izleri, boya kalıntı izleri vs gözüme battı. kaportayı elle yokladığımda yüzeyde dalgalanmalar hissediliyor. biraz detaycıyım galiba.

tamir süreci

bDjVdm.jpg

d3ovAp.jpg

574a15.jpg

0n8RoY.jpg

4rDjv7.jpg

OAkvXn.jpg

GREmrb.jpg

3LN649.jpg

RkXr5Y.jpg

pzjbQo.jpg

kBA9PJ.jpg

NA3nQg.jpg

,

8Zkay1.jpg

D2EYv3.jpg

m6dM94.jpg

E8bm1g.jpg

tamir sonrası

GREZA6.jpg

y5mGay.jpg

6PQDW7.jpg

Wk4X32.jpg

3LNOG2.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı

Allah hayırlı etsin, gönlüne göre versin kardeşim. Bakalım yerine ne gelecek  :)

Ov tüplü siyah kartal :fiuw::biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

yaklaşık bir aylık tamir süreci sonunda aracımı teslim aldım. servisin işlemleri geç başlatması ve teslim sürecini de uzatması nedeniyle aracı anca yeni alabildim.

komisyon hatayı % 100 bana verdiği için kaskodan yapıldı. servis e-fatura nedeniyle basılı evrak vermedi, eposta adresine gönderilecek dedi ama daha ortada bir şey yok. tamir tutarının ne kadar olduğunu da bilmiyorum. bakalım seneye trafik ve kasko bu durumdan nasıl etkilenecek.

servisin çektiği fotoğrafları servisten aldım. çamurluk kesilerek çıkartıldı ve değiştirildi, kapıdaki göçük düzeltildi, marşpiyeldeki sürtme düzeltildi. gereksiz şekilde kapının orta-üstünü de traşlayıp boyamışlar, bir de bagaj kapağının ucunu hafiften düzeltmişler sağolsunlar ama gene de belli oluyordu. rötuş boyası atıldı, anca bu kadar olur dediler. 

bu arada bir zamanlar forumda konuşulan fiestalarda travers demiri var mı yok mu sorusu açıklığa kavuşmuş oldu. benim fiestamda varmış.

aslına bakılırsa, detaylı olarak baktığımda, göze batan bir şey olmasa da, işçiliklerini tam beğenmedim. bant izleri, boya kalıntı izleri vs gözüme battı. kaportayı elle yokladığımda yüzeyde dalgalanmalar hissediliyor. biraz detaycıyım galiba.

Serhat,  gözün aydın arabana kavuştuğun için, güle güle kullan kardeşim....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Serhat,  gözün aydın arabana kavuştuğun için, güle güle kullan kardeşim....

sağol serhan abi, rabbim kimsenin başına vermesin. allahtan işyerinin servisi var da, yokluğunu pek hissetmedim açıkçası.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...