İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Şahin Topaloğlu

Yıkamacıya verdim, en son baktığımda kese atıyorlardı. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Oflaz

3YrG4r.jpg

Serkan abiden aldığım aydınlatmanın okuma lambası düğmeleri bazen tekliyordu. wd-40 operasyonundan sonra sıkıntısız :) submarine başka bahara artık :) 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bugün gıcık oldugum bagaj pistonlarini degistim, bsg marka almıştım, bagaj tam sona geldiğinde birden salip kut diye vuruyordu, bu sefer aldiklarim güzel çıktı, 2 si 50 Kaat, serviste orjinallerin tanesi 200 Kaatmis pehh...

Sonra markete uğradım, park yeri ararken vatandaşın parlak fikrine pes dedim, park yerinde yeni boyut, alışveriş sepetlerinin yerine park, yuh diyorum...

2eb6ac59bbdf7de96fbf8c48e202617f.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı

Her tarafı toz içinde almam :)

Etrafında döner özçekim yaparsın sende[emoji254]

:hahahoho::hahahoho:

Erolum merak ediyorum servet abiyle sen ne zaman kendi tasarımınız yerli araç piyasa süreceksiniz :D

Kombiye çikiçiki babayı duyduğunda start stop komutunu vermekle uğraşıyoruz şuan.araba basit iş[emoji41]
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Bugün gıcık oldugum bagaj pistonlarini degistim, bsg marka almıştım, bagaj tam sona geldiğinde birden salip kut diye vuruyordu, bu sefer aldiklarim güzel çıktı, 2 si 50 Kaat, serviste orjinallerin tanesi 200 Kaatmis pehh...

Sonra markete uğradım, park yeri ararken vatandaşın parlak fikrine pes dedim, park yerinde yeni boyut, alışveriş sepetlerinin yerine park, yuh diyorum...

çocukluk travması yaşıyor olabilir, hoş görmek lazım  :D

L1kJgj.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Aytar

Bende bugün önceden boyanmış ama rengi kalmamış paslanmış kaliperlere elde olan Mat siyah ile boyadım

5a28389cddd0acd50b69472378a2b80f.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gencay Bengli

Ali abi selamlar ,

Acaba park eden arkadaş aşağıdakilerden hangisini tanımlşar nitelikte .

image.jpg

2eb6ac59bbdf7de96fbf8c48e202617f.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Eren Erdoğan kardeşimin başka birisi için getirttiği ve fazla olarak kalan, Olgu kardeşimizinde tavsiye ettiği G1 Wc kapasitör lü araç kamerasını kendisinden aldım dün akşam elimize ulaştı. Eren'e ve kargo içinde Murat Sağdaş kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hafta sonu montajını yaparım artık [emoji106]

a6bc52f0b40a2853a77a9d727e23ee41.jpg

db4d08157af1e7f59d562e5c7f862f14.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Dün akşam gidip kaskoyu yeniledim, Allianz tüm oto, genişletilmiş kasko, 6000 tl. aksesuar ekli 764 tl.  hayret, buna zam gelmemiş gibi   :)

Bu arada trafik sigortlarında düzenleme geliyormuş, fazla ödedik biz ne olacağız dedik, üstüne su içecekmişiz, soğukmuş üstelik  :angry:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Dün akşam gidip kaskoyu yeniledim, Allianz tüm oto, genişletilmiş kasko, 6000 tl. aksesuar ekli 764 tl. hayret, buna zam gelmemiş gibi :)

Bu arada trafik sigortlarında düzenleme geliyormuş, fazla ödedik biz ne olacağız dedik, üstüne su içecekmişiz, soğukmuş üstelik :angry:

6000 lira kasko mu [emoji33]
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güle güle kullan abi :)

Erkan dikici abi görmesin [emoji16]

:shok:  :fiuw:  :D  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Etrafında döner özçekim yaparsın sende[emoji254]

Kombiye çikiçiki babayı duyduğunda start stop komutunu vermekle uğraşıyoruz şuan.araba basit iş[emoji41]

:hahahoho:  :hahahoho:  :hahahoho:  :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

6000 lira kasko mu [emoji33]

6000 liralık aksesuar ekli diyor :)

çocukluk travması yaşıyor olabilir, hoş görmek lazım :D

L1kJgj.jpg

Bu neyin travmasını yaşıyor acaba? Başka zaman da sürekli engelli kısmına park yapıyor, bir ilgisi olabilir mi :)

cf8e86bd1e2af5908b12b8ecc4356fbc.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Yıkadım. Komşumun ön tamponda bıraktığı anıları kipadan aldığım 10 liralık pastayla temizledim

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

6000 liralık aksesuar ekli diyor :)

Bu neyin travmasını yaşıyor acaba? Başka zaman da sürekli engelli kısmına park yapıyor, bir ilgisi olabilir mi :)

bunlar hep aynı tarikatın üyesi  :seytan:, birbirlerini dışarıda böyle tanıyorlar  :ninja:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Neden sattın

zevkini çıkardık. rakam iyi oluncada neden satmayalım dedik.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Muahaha, yanlış anladınız, kasko 764 tl. tuttu, 6000 tl. Kaskoya isli aksesuar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

O zaman hayırlı olsun focus mu aldın

evet arkadaşın focusu aldım yayan kalmayalım diye.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bu gün st oem direksiyon simidi taktık

Süper, hayırlı olsun, hani bana :) tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Geç kaldın [emoji3][emoji1417][emoji8]

Nasıl yani, nerede vardi da ben almakta geç kaldım :)
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...