İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Yasin Şimşek
(düzenlendi)

Aliexpress den aldığım plaka aydınlatma lambaların geldi [emoji56] birazdan araca takacağım inşallah

9e02bdd6a8b10442340ad4e5a942ad74.jpg

tarihinde Yasin Mümin Şimşek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Yazlıklara geçme zamanı.

Istanbul u bilmem ama Ankara icin cok erken. Gule gule kullanin simdiden.

Aliexpress den aldığım plaka aydınlatma lambaların geldi [emoji56] birazdan araca takacağım inşallah

Yasincim ben de degistirecegim birisi yanmiyor zaten, ne renk?

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Yazlıklara geçme zamanı.

Lastiğimiz yokki yazlığa geçelim :D kar da kalmadı ki

ba75969a8e64e9568b8f581839a40332.jpg

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Istanbul u bilmem ama Ankara icin cok erken. Gule gule kullanin simdiden.

Yasincim ben de degistirecegim birisi yanmiyor zaten, ne renk?

Abla beyaz renk. Golf 5 herşeye arıza lambası yakıyor bu ürünün ilanında vw uyumlu ,canbus vs yazıyordu ve geri bildirimde golfe takıp fotosunu atan vardı diye aldım.

Şimdi iniyorum takmaya arıza lambası yakacak mı söylerim, akşamada fotoğrafını atarım aydınlatmasının :)

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Abla beyaz renk. Golf 5 herşeye arıza lambası yakıyor bu ürünün ilanında vw uyumlu ,canbus vs yazıyordu ve geri bildirimde golfe takıp fotosunu atan vardı diye aldım.

Şimdi iniyorum takmaya arıza lambası yakacak mı söylerim, akşamada fotoğrafını atarım aydınlatmasının :)

Benim ki de yapar mi acaba [emoji15] Sen yap bakalim bir senden haber beklerim, hem de rengi gorurum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Benim ki de yapar mi acaba [emoji15] Sen yap bakalim bir senden haber beklerim, hem de rengi gorurum.

Taktım arıza falan vermedi. Renk normal beyaz led abla. Aydınlatma gücünü akşam göreceğiz :)
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Taktım arıza falan vermedi. Renk normal beyaz led abla. Aydınlatma gücünü akşam göreceğiz :)

Tamam o zaman Yasincim aksami bekliyoruz, gorelim fotograflari.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Tamam o zaman Yasincim aksami bekliyoruz, gorelim fotograflari.

Abla aracın üstünde sokak lambası ve bir metre arkasında başka araç olduğundan tam çekemedim ancak aydınlatma bence tatmin edici. Yere de vuruyor ışık.

673cda76ab30b88532d3bd7b78643d55.jpg

c24afd3385cb71a868a7fc8654a12cd2.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Bugün biraderimle(çocukluk arkadaşım) daldık araçlarımıza iç dış bi güzel temizledik epey yordular bizi haliyle. [emoji16][emoji56]e85f6cf44e7d9db6bbd84e20ab656c36.jpg

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Abla aracın üstünde sokak lambası ve bir metre arkasında başka araç olduğundan tam çekemedim ancak aydınlatma bence tatmin edici. Yere de vuruyor ışık.

Yasincim, ben de sana bakmaya girdim, bildirim gelmedi de unuttu heralde bu cocukcagiz beni dedim [emoji23]

Aydinlatma tatmin edici mi, bence direk fener gibi [emoji23][emoji23][emoji23] Masallah yeri bile aydinlatmis, benimkinin anca kendine yetiyor gucu :) Benimkine de uyumlu mu bunlar biliyor musun sen ?

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Yasincim, ben de sana bakmaya girdim, bildirim gelmedi de unuttu heralde bu cocukcagiz beni dedim [emoji23]

Aydinlatma tatmin edici mi, bence direk fener gibi [emoji23][emoji23][emoji23] Masallah yeri bile aydinlatmis, benimkinin anca kendine yetiyor gucu :) Benimkine de uyumlu mu bunlar biliyor musun sen ?

:D  :D unutur muyum yahu  :D  Aydınlatması benim hoşuma gitti.%99 sizin araçta sofit denen ampul vardır.Bendekiyle aynısı yani. Hazır açmışken plaka lambasının camını eve götürüp diş fırçası veya benzeriyle fırçalayıp temizle abla.Zira benim eski tip lambalarım dahi yeri aydınlatıyordu. 

Aldığım ürün: http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-2x-Super-bright-LED-Canbus-no-error-License-Plate-Light-for-VW-Golf-3/1702053655.html

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

maşallah projektör gibi

Yarasın koçuma [emoji41]

ohh ne güzel, binde sıfır virgül bilmem kaç puanı da kapmışsın.  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

maşallah projektör gibi

ohh ne güzel, binde sıfır virgül bilmem kaç puanı da kapmışsın.  :D

Evet baya iyi.Daha karanlık ortamda yere fener tutuyor gibi gezcez heralde  :D çabuk cortlamadıkça sorun yok, daha az veya daha fazla aydınlatması.Beyaz olsun yeter..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

:D:D unutur muyum yahu :D Aydınlatması benim hoşuma gitti.%99 sizin araçta sofit denen ampul vardır.Bendekiyle aynısı yani. Hazır açmışken plaka lambasının camını eve götürüp diş fırçası veya benzeriyle fırçalayıp temizle abla.Zira benim eski tip lambalarım dahi yeri aydınlatıyordu.

Aldığım ürün: http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-2x-Super-bright-LED-Canbus-no-error-License-Plate-Light-for-VW-Golf-3/1702053655.html

Tesekkurler minik [emoji1348] Kullan bakalim biraz daha, yorum alirim tekrar :)

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Tesekkurler minik [emoji1348] Kullan bakalim biraz daha, yorum alirim tekrar :)

Hayhay ablacım  :)  Isınma sorunuda olmazsa tam öğrenci işine kapatmış olacam  :D

Yorum bağlantısı

Mekanizma ları yağladım

Mekanizmaya dikkat şef özellikle makina yaşlıysa :) [emoji48] Yağını suyunu ihmal etme..[emoji16]

Yorum bağlantısı

Mekanizmaya dikkat şef özellikle makina yaşlıysa :) [emoji48] Yağını suyunu ihmal etme..[emoji16]

Kuş sütüyle besler dizimizde uyuturuz[emoji123]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Toz bizim isimiz [emoji16][emoji16][emoji16]

:hahahoho:  :hahahoho:

Kuş sütüyle besler dizimizde uyuturuz[emoji123]

Erolum merak ediyorum servet abiyle sen ne zaman kendi tasarımınız yerli araç piyasa süreceksiniz  :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...