Yasin Şimşek 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 (düzenlendi) Aliexpress den aldığım plaka aydınlatma lambaların geldi [emoji56] birazdan araca takacağım inşallah 16 Şubat 2016 tarihinde Yasin Mümin Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Yazlıklara geçme zamanı. Istanbul u bilmem ama Ankara icin cok erken. Gule gule kullanin simdiden. Aliexpress den aldığım plaka aydınlatma lambaların geldi [emoji56] birazdan araca takacağım inşallah Yasincim ben de degistirecegim birisi yanmiyor zaten, ne renk? Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Yazlıklara geçme zamanı. Lastiğimiz yokki yazlığa geçelim kar da kalmadı ki Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Istanbul u bilmem ama Ankara icin cok erken. Gule gule kullanin simdiden. Yasincim ben de degistirecegim birisi yanmiyor zaten, ne renk? Abla beyaz renk. Golf 5 herşeye arıza lambası yakıyor bu ürünün ilanında vw uyumlu ,canbus vs yazıyordu ve geri bildirimde golfe takıp fotosunu atan vardı diye aldım.Şimdi iniyorum takmaya arıza lambası yakacak mı söylerim, akşamada fotoğrafını atarım aydınlatmasının Yorum bağlantısı
Guest Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Abla beyaz renk. Golf 5 herşeye arıza lambası yakıyor bu ürünün ilanında vw uyumlu ,canbus vs yazıyordu ve geri bildirimde golfe takıp fotosunu atan vardı diye aldım. Şimdi iniyorum takmaya arıza lambası yakacak mı söylerim, akşamada fotoğrafını atarım aydınlatmasının Benim ki de yapar mi acaba [emoji15] Sen yap bakalim bir senden haber beklerim, hem de rengi gorurum. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Benim ki de yapar mi acaba [emoji15] Sen yap bakalim bir senden haber beklerim, hem de rengi gorurum.Taktım arıza falan vermedi. Renk normal beyaz led abla. Aydınlatma gücünü akşam göreceğiz Yorum bağlantısı
Guest Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Taktım arıza falan vermedi. Renk normal beyaz led abla. Aydınlatma gücünü akşam göreceğiz Tamam o zaman Yasincim aksami bekliyoruz, gorelim fotograflari. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Tamam o zaman Yasincim aksami bekliyoruz, gorelim fotograflari.Abla aracın üstünde sokak lambası ve bir metre arkasında başka araç olduğundan tam çekemedim ancak aydınlatma bence tatmin edici. Yere de vuruyor ışık. 1 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Bugün biraderimle(çocukluk arkadaşım) daldık araçlarımıza iç dış bi güzel temizledik epey yordular bizi haliyle. [emoji16][emoji56] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Abla aracın üstünde sokak lambası ve bir metre arkasında başka araç olduğundan tam çekemedim ancak aydınlatma bence tatmin edici. Yere de vuruyor ışık. Yasincim, ben de sana bakmaya girdim, bildirim gelmedi de unuttu heralde bu cocukcagiz beni dedim [emoji23] Aydinlatma tatmin edici mi, bence direk fener gibi [emoji23][emoji23][emoji23] Masallah yeri bile aydinlatmis, benimkinin anca kendine yetiyor gucu Benimkine de uyumlu mu bunlar biliyor musun sen ? Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Yasincim, ben de sana bakmaya girdim, bildirim gelmedi de unuttu heralde bu cocukcagiz beni dedim [emoji23] Aydinlatma tatmin edici mi, bence direk fener gibi [emoji23][emoji23][emoji23] Masallah yeri bile aydinlatmis, benimkinin anca kendine yetiyor gucu Benimkine de uyumlu mu bunlar biliyor musun sen ? unutur muyum yahu Aydınlatması benim hoşuma gitti.%99 sizin araçta sofit denen ampul vardır.Bendekiyle aynısı yani. Hazır açmışken plaka lambasının camını eve götürüp diş fırçası veya benzeriyle fırçalayıp temizle abla.Zira benim eski tip lambalarım dahi yeri aydınlatıyordu. Aldığım ürün: http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-2x-Super-bright-LED-Canbus-no-error-License-Plate-Light-for-VW-Golf-3/1702053655.html Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Abla aracın üstünde sokak lambası ve bir metre arkasında başka araç olduğundan tam çekemedim ancak aydınlatma bence tatmin edici. Yere de vuruyor ışık. maşallah projektör gibi Yarasın koçuma [emoji41] ohh ne güzel, binde sıfır virgül bilmem kaç puanı da kapmışsın. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 maşallah projektör gibi ohh ne güzel, binde sıfır virgül bilmem kaç puanı da kapmışsın. Evet baya iyi.Daha karanlık ortamda yere fener tutuyor gibi gezcez heralde çabuk cortlamadıkça sorun yok, daha az veya daha fazla aydınlatması.Beyaz olsun yeter.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 unutur muyum yahu Aydınlatması benim hoşuma gitti.%99 sizin araçta sofit denen ampul vardır.Bendekiyle aynısı yani. Hazır açmışken plaka lambasının camını eve götürüp diş fırçası veya benzeriyle fırçalayıp temizle abla.Zira benim eski tip lambalarım dahi yeri aydınlatıyordu. Aldığım ürün: http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-2x-Super-bright-LED-Canbus-no-error-License-Plate-Light-for-VW-Golf-3/1702053655.html Tesekkurler minik [emoji1348] Kullan bakalim biraz daha, yorum alirim tekrar Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 16 Şubat 2016 Paylaş 16 Şubat 2016 Tesekkurler minik [emoji1348] Kullan bakalim biraz daha, yorum alirim tekrar Hayhay ablacım Isınma sorunuda olmazsa tam öğrenci işine kapatmış olacam Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Mekanizma ları yağladım Mekanizmaya dikkat şef özellikle makina yaşlıysa [emoji48] Yağını suyunu ihmal etme..[emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Mekanizmaya dikkat şef özellikle makina yaşlıysa [emoji48] Yağını suyunu ihmal etme..[emoji16]Kuş sütüyle besler dizimizde uyuturuz[emoji123] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Kuş sütüyle besler dizimizde uyuturuz[emoji123] Her tarafı toz içinde almam Yorum bağlantısı
Guest Misafir 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Her tarafı toz içinde almam Toz bizim isimiz [emoji16][emoji16][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Toz bizim isimiz [emoji16][emoji16][emoji16] Kuş sütüyle besler dizimizde uyuturuz[emoji123] Erolum merak ediyorum servet abiyle sen ne zaman kendi tasarımınız yerli araç piyasa süreceksiniz Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 17 Şubat 2016 Paylaş 17 Şubat 2016 Benimkine de uyumlu mu bunlar biliyor musun sen ? Özlem hanım baktığım kadariyla sizin plaka aydınlatma t10 denen ampülden. Ancak siz yine de aşağıdaki linkten bakın http://am-application.osram.info/en Yorum bağlantısı
Recommended Posts