Okan Tansel 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 [emoji23][emoji23] Bir an tereddut ettim, video mu yukledim diye[emoji5] Bugün submarine aydınlatmasını aktif hale getirdim.Led tavan aydınlatma gurubunda hazır.Donanım seviyesi olarak benim araç aktif değil.Yaptığım araştırmada sigorta tablası üzerinde hat çekerek led yanıyor.Bana daha kolay geleni yaptım.Lede ( - ) uç bağlıydı.araç kamerasının bağlantısından yararlanarak kontağı açınca gelen (+) ucuda lede bağlayarak aktif ettim.Resimler mini0826 ile çekildi kusura bakmayın. Gündüz görünüşü. Gece görünüşü. Varya kardeşim iyisin maşallah . bu fransızın ben neresine el atsam elimde kalıyor. park lambalarını led yapayım dedim lambayı tutan plastin tırna elimde kaldı yahu amma naylonmuş beeee Sarman direksiyon kılıfı diktim,park ampulerini led yaptım gerisin yapamadım çünkü elimi kestim off acıdı beee bir tık ilerisi dikişlikti haaa 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Varya kardeşim iyisin maşallah . bu fransızın ben neresine el atsam elimde kalıyor. park lambalarını led yapayım dedim lambayı tutan plastin tırna elimde kaldı yahu amma naylonmuş beeeeSarman direksiyon kılıfı diktim,park ampulerini led yaptım gerisin yapamadım çünkü elimi kestim off acıdı beee bir tık ilerisi dikişlikti haaa Okan abi 6 sene fransız gemisinde çalıştım o yüzden yabancılık cekmiyorum.huyunu suyunu ogrenince cok basit geliyor.bence sende yakin zamanda cözersin abi. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 İki gündür yikatacam hava bozuk diye yikatmadim bu sabah hava çok güzeldi hemen pazar günü yikamaci aradım ve iç dış güzelce yikandi sonra hanım bi fırça attı kahvaltı ya gel diye [emoji23] kahvaltı yapıp güç kuvvet aldıktan sonra kolları sıvayıp pasta + turtle wax black + meguaris hızlı cila attıktan sonra fotoğraf bile cekemeyecek halde eve çıktım [emoji22] Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Bende eksik kalmadım, modaya uydum ve kamera aldım.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/268464-g1w-c-dünyanın-en-iyi-fp-araç-kamerası-42-hemde-kapasitörlü/?p=2888194 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Hafta sonu acil bir durumdan dolayı Elazığ'a gitmem gerekti, mondeom'a da iş çıktı gittik geldik beraber, gezmiş olduk 1200 Km kadar ciğerleri açıldı biraz Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Aliexpressten aldığım ışıklı derecenin montajnı yaptım. Elektiriği parklardan aldım. Parkları açınca çalışıyor. Kışın yolda buzlanma olup olmadığını anlamak için lazım oluyor. Özellikle ışıklı aldım, ışıksız olanlar gece gözükmüyor. Link isteriz 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Bugün değil de, dün led park ampulü ve elektrikli pompa aldım. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 (düzenlendi) Link isteriz Dremel ile derecenin ön panelini alltan ve üstten tıraşladım. orjinal ölcülerde takamassınız.(düz traşlamak için ön panelin arkasına 0.75mm sac koydum ve zımpara saca değene kadar traşladım. ancak bu şekilde dümdüz traşlanıyor) Takılacağı yerdede iç tarataki ufak tefek çıkıntıları aldım, anca o şekilde takabildim. Dremel olmadan imkansız, falceta ile olmuyor. http://www.aliexpress.com/item/F85-Free-Shipping-Vehicle-Digital-Thermometer-Car-LED-Temperature-Meter-Probe-40-110-centigrade-12V/32358141305.html 8 Şubat 2016 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Link isteriz Aa sende göstergede derece yok mu, tırt Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 İç dış komple yıkandı..Yarına hazırız. Her zaman ki gibi diyorsun yani Yorum bağlantısı
Alper Aytar 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Bende bir su tutayım dedim haftasonu ılgaza gittik kar buz olmuştu çamurlu çamurlu durmasına gönlüm el vermedi Yorum bağlantısı
Guest Misafir 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Bende bir su tutayım dedim haftasonu ılgaza gittik kar buz olmuştu çamurlu çamurlu durmasına gönlüm el vermedi Eline saglik Alper Kankam[emoji5] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Yaşlandım mı ne. Çoktandır bişey yapmıyorum diyordum tam. Geçen hafta farları yenilendi. Bu hafta ön kamera değişti. Arka kamerayı taktım. Tesisatını çektim. Çakmaklık hazırladım arka için kar yağdı kaldı öyle 2 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Aa sende göstergede derece yok mu, tırt En tırt modeli olduğu için yok Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Her zaman ki gibi diyorsun yani Aynen abi,Anadolu beni beklesin Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Aynen abi,Anadolu beni beklesin Bekliyor bekliyor sen gel yeter ki Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Direksiyon keçesinden yağ kaçırıyor diye bakıma girdi. 1- Alt ön salıncaklar2- Z rotlar3- Viraj lastikleri4- Direksiyon keçesi 5- Aks keçesi6- Balatalar değişti diskler tornalandı.. 715 TL cik Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Kuzen işleri yüzünden zaman ayıramadığı için benim de işime geliyor Bugün üç harflinin eksik kalan işleri halloldu Cam üstü spoiler takıldı. Marşpiyel piano Black kaplandı, alt lip takıldı. Bir kaç kare gelsin sağından solundan Maşallah maşallah Ozan Nasıl piano black kapladın acaba plasti dip ilemi yoksa gene o tarzda birşeylemi [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 [ Sonunda yıkandı [emoji48] Darisi Kara Kuzuma Senin Beyaz Kuzu iyi olmus Gule gule kirlet Emrecim. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Ne zaman yikatsam ya kar yağıyor ya yağmur. Çok sıkıldım artık kıştan. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Darisi Kara Kuzuma Senin Beyaz Kuzu iyi olmus Gule gule kirlet Emrecim.perşembe yağmur geliyormuş ama pis gezmekten sıkıldım artık Özlem abla [emoji1] Yorum bağlantısı
Recommended Posts