Emre Öğüt 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Emre biri seni gözetliyor... Şahin abi bir ara 3 tane oldular aha bana operasyon yapacaklar Heralde dedim [emoji3][emoji3][emoji3] Aynen Emrecim yarin geliyor ama sulu kar olur ama araci kirletir mi? Evet[emoji16] Ben de bu yuzden 2 gun once yikatim [emoji16] araba otoparkta yatmayacağı için %100 kirlenecek Özlem abla [emoji1][emoji1] pazar gününü bekliyorum iç dış komple temizlenecek 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Şubat 2016 Yazar Paylaş 5 Şubat 2016 Merak etme sağlamdasın olay yerini ben incelerim.... 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Şahin abi bir ara 3 tane oldular aha bana operasyon yapacaklar Heralde dedim [emoji3][emoji3][emoji3] araba otoparkta yatmayacağı için %100 kirlenecek Özlem abla [emoji1][emoji1] pazar gününü bekliyorum iç dış komple temizlenecek Sorma:( Ben de oyle yapayim o zaman Pazar sadeve dis yaparim, olmazsa birlikte gidelim yazarim sana cepten. Şahin abi bir ara 3 tane oldular aha bana operasyon yapacaklar Heralde dedim [emoji3][emoji3][emoji3] Ufo cekecek seni ordan [emoji23][emoji23][emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Valla hiç bişey yapmıyorum.. Yağmurda beni bekliyor.. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Sorma:( Ben de oyle yapayim o zaman Pazar sadeve dis yaparim, olmazsa birlikte gidelim yazarim sana cepten. Ufo cekecek seni ordan [emoji23][emoji23][emoji23] lastiklerim 4 mevsimlik çok şükür yolda hiç kalmadım dahada kalmam inş Özlem abla [emoji3]haberleşiriz 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 tamir olmasını bekledim sanırım haftaya anca teslim alırım. Yorum bağlantısı
Murat Gök 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Dun tam iki saat boyunca,ic dis yikadim,cilasini attim, hava filtresini degistim,maf sensorunu temizledim ve aliexpress'den aldigim ecoboost amblemini yapistirdim. Simdi yagmurda yatiyor kendileri 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Kuzen işleri yüzünden zaman ayıramadığı için benim de işime geliyor Bugün üç harflinin eksik kalan işleri halloldu Cam üstü spoiler takıldı. Marşpiyel piano Black kaplandı, alt lip takıldı. Bir kaç kare gelsin sağından solundan Maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Keşke benimde BMW si olanım kuzenim olsa, zamanı olmasa ve araba hep bana kalsa [emoji48] [emoji23] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Keşke benimde BMW si olanım kuzenim olsa, zamanı olmasa ve araba hep bana kalsa [emoji48] [emoji23] +1000 İyi kuzen Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Bugün kuzenimin aracı için ne yaptım eline sağlık kardeşim. Maşallah. Fotoğraflar süper Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Keşke benimde BMW si olanım kuzenim olsa, zamanı olmasa ve araba hep bana kalsa [emoji48] [emoji23] +1000 İyi kuzen Bu konuda şanslıyım evet İstanbul a yeni taşındı kendisi, bir de öyle sakınmaz etmez, keyfi olarak da istesem gözü kapalı verir sağolsun, gerçi ben emanet araba korkusuyla pek istemiyorum ama Bugün kuzenimin aracı için ne yaptım[emoji3]eline sağlık kardeşim. Maşallah. Fotoğraflar süper Teşekkürler abi daha yaptıracak şeyleri var bi de Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 İki haftadır yatıyordu, bacaklarını açtım biraz Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 (düzenlendi) Aliexpressten aldığım ışıklı derecenin montajnı yaptım. Elektiriği parklardan aldım. Parkları açınca çalışıyor. Kışın yolda buzlanma olup olmadığını anlamak için lazım oluyor. Özellikle ışıklı aldım, ışıksız olanlar gece gözükmüyor. 7 Şubat 2016 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Aliexpressten aldığım ışıklı derecenin montajnı yaptım. Elektiriği parklardan aldım. Parkları açınca çalışıyor. Kışın yolda buzlanma olup olmadığını anlamak için lazım oluyor. Özellikle ışıklı aldım, ışıksız olanlar gece gözükmüyor. Çok iyi olmuş abi.Birde sony gelse oraya mükemmel olur.Paspasların da gözümden kaçmadı Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 vauuu çok güzel yerine oturmuş orjin fabrika çıkmış gibi bıravo çok net bir uygulama olmuş Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 (düzenlendi) Aslında ölçüler tam değildi. Dremel ile bazı yerleri traşladım. Sonunda orjinal gibi olu. Ölcüleri ayarlarken yerine sıkı girecek şekilde ayarladım. Kolay kolay yerinden oynamaz.Sony güzel olur ama pek masraf yapmak istemiyorum. İstediğim gibi 2010-11 focus hatcback titanium x paket hatcback bulursam alacağım. Aldıktan sonrada fiestayı satarım 7 Şubat 2016 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Ayhan hocam eline sağlık çok güzel olmuş fabrika imalatı gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 (düzenlendi) Bugun Kara Kuzumun cani sikildi, gezmeye cikardim, fotografi simdi cektim [emoji5] 7 Şubat 2016 tarihinde E. Ozlem Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 vaaay cıstaka cıstaka iyi eylenceler inşallah Yorum bağlantısı
Guest Misafir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 vaaay cıstaka cıstaka iyi eylenceler inşallah [emoji23][emoji23] Bir an tereddut ettim, video mu yukledim diye[emoji5] Yorum bağlantısı
Muhsin Küçüktuna 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Bu gün olmasa da dün aküsünü yeniledim. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Babam sabah almış gezdirmiş. Bende babamdan alıp gezdirdim. Paspasları bir silkeledim. Arkadaki kauçuk paspaslar kaymış hep altına cırt yapmam lazım yarın tuhafiyecileri gezecez sanırım Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 Bugün submarine aydınlatmasını aktif hale getirdim.Led tavan aydınlatma gurubunda hazır.Donanım seviyesi olarak benim araç aktif değil.Yaptığım araştırmada sigorta tablası üzerinde hat çekerek led yanıyor.Bana daha kolay geleni yaptım.Lede ( - ) uç bağlıydı.araç kamerasının bağlantısından yararlanarak kontağı açınca gelen (+) ucuda lede bağlayarak aktif ettim.Resimler mini0826 ile çekildi kusura bakmayın. Gündüz görünüşü. Gece görünüşü. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts