Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 (düzenlendi) doğuş bu edc ler nasıldır. ben sw modellerini düşünüyorumAbi bir DSG kadar olmasa da gayet hızlı , tatile giderken 15 gün kiralamiştim cok memnun kaldim. Otopark.com da sw megane edc testi var bir izle istersen a k fikir verebilir.320i abi Tamam kapa kapa 3 Şubat 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Abi bir DSG kadar olmasa da gayet hızlı , tatile giderken 15 gün kiralamiştim cok memnun kaldim. Otopark.com da sw megane edc testi var bir izle istersen a k fikir verebilir. Tamam kapa kapa dsg gibi sıkıntılımı Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 dsg gibi sıkıntılımıAbi cift kavrama sonucta hepsi asağı yukarı aynı, zamanında fluence niyetim varken araştirmistim biraz dsg kadar cok sikayet karsıma cikmadi ama sonucta şans işi. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Dün kısa bir tur attık akşam, sabahta göz göze geldik ne zaman beni yıkayacaksın der gibi bakıyordu Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 (düzenlendi) Yıkamacıların nazını çekmektense iş başa düştü dedim her araba tek köpük tek suyla yıkanır 3 köpük 3 suyla pakladım. İlk köpük süresi yarıya kadar ancak yetti .ikinci köpük bittiğinde tavan duruyordu olduğu gibi onunlada tavan ve çamurluk içleri ni yaptım. Miss oldu. İş bittiğinde acıkmıştım 3 Şubat 2016 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 (düzenlendi) Kar suyu, tuz ,bilimum toz ve camurdan arindirdim ve motorunu temizledim. Aksamki toplantiya haziriz. Guncel kilometremiz: 3 Şubat 2016 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Aliexpress ten almış olduğum 12v usb çeviricim geldi.Allahın izniyle montajını yaptım. 6 Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Kar suyu, tuz ,bilimum toz ve camurdan arindirdim ve motorunu temizledim. Aksamki toplantiya haziriz. Guncel kilometremiz: Hey maşallah km ye bak.... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Hanımın C3e yeni lastik aldım. Şehir içi kullanım için tercihimiz GT Radial'dan yana oldu. Herşey dahil adeti 130TL ye geldi. http://www.yilmazlastik.com/GT-RADIAL-18565R15-88H-CHAMPIRO-ECO,PR-4904.html 2 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Behram benim önceki aracım Focus'a da takmıştım ve o soketlerin ne olduğu belli değil o nedenle herhangibir tadilat yapmadım, sende yapma istersen normal şartlarda ESP lambası yanmıyor zaten çok da bir sorun değil yani Serhan abim bugün elektrikcime tuşu bıraktım. Arkasına soket yapıcak ışığının yanması için yarın sabah gel arka cam rezistans tuşuna bağlarız iç ışıklar yanınca o da yanar dedi. Yarın sabah takacak bakalım. [emoji4] Şimdi aux için uğraşıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Şen 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Karınını doyurdum bide şımartim dedim yıkattım [emoji4] 4 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Serhan abim bugün elektrikcime tuşu bıraktım. Arkasına soket yapıcak ışığının yanması için yarın sabah gel arka cam rezistans tuşuna bağlarız iç ışıklar yanınca o da yanar dedi. Yarın sabah takacak bakalım. [emoji4] Şimdi aux için uğraşıyorum.Arka cam rezistans düğmesinin lambası iç aydınlatma ile yanmazki ihtiyaç duyulduğunda tuşuna basınca yanar, bir yanlışlık olmasın kardeş... Yorum bağlantısı
Behram Doygun 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Arka cam rezistans düğmesinin lambası iç aydınlatma ile yanmazki ihtiyaç duyulduğunda tuşuna basınca yanar, bir yanlışlık olmasın kardeş...Yok yok abim far anahtarını çevirince iç aydınlatmalarda yanıyorya (radyo tuşları,butonların tuşları) onunla beraber yanacak bu tuşta. [emoji4] Ben yanlış anlattım sanırım ilk mesajda. [emoji16][emoji56] 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 [emoji23][emoji23][emoji23] Herkese kizarken yapar miyim oyle birsey:) Yanlis ifade ettim far ampullerim, Nightbreaker a gectim[emoji16]Osram izlenimleriniz nasıl acaba? Forumdan bi arkadaş philips extreme vision aldı ama memnun kalmamıştı. 1 haftaya kadar almış olacağım, ikisi arasında git gel yaşıyorum. Philips 100 lira osram hakkında fikrim yok. Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Osram izlenimleriniz nasıl acaba? Forumdan bi arkadaş philips extreme vision aldı ama memnun kalmamıştı. 1 haftaya kadar almış olacağım, ikisi arasında git gel yaşıyorum. Philips 100 lira osram hakkında fikrim yok.Hocam parana yazık .O kadar para verilmez. Nerden alacaksiniz¿ Yorum bağlantısı
Behram Doygun 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Osram izlenimleriniz nasıl acaba? Forumdan bi arkadaş philips extreme vision aldı ama memnun kalmamıştı. 1 haftaya kadar almış olacağım, ikisi arasında git gel yaşıyorum. Philips 100 lira osram hakkında fikrim yok. Ben aracıma 2 ay kadar önce Osram niğhtbreaker unlimited h7 taktım. Gayet memnunum. Önceki ampüllerim de nightbreaker plusdı. Onlar 1 sene sonra teki patlayınca buna döndüm. İnşallah bunlar biraz daha uzun gider. [emoji4][emoji4] Yorum bağlantısı
Guest Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Osram izlenimleriniz nasıl acaba? Forumdan bi arkadaş philips extreme vision aldı ama memnun kalmamıştı. 1 haftaya kadar almış olacağım, ikisi arasında git gel yaşıyorum. Philips 100 lira osram hakkında fikrim yok. Kesinlikle cok memnunum, farkli bir konu basligi altinda da fikirlerimi iletmistim, yinelemek isterim. Astigmat ve miyopum var, geceleri gozum bozuk diye secemiyorum diye dusunerek surekli yolu bos buldugum surede uzunlari yakarak gidiyordum. Sonunda arkadasim sayesinde Nightbreaker a gectim, ve farlardan biri eski, biri Nightbreaker li actim, farki gordum, tavsiye ederim. Kendiniz rahatlikla uygulayabilirsiniz, leke birakmamaya ve far desenine de dikkat ediniz. Ben aracıma 2 ay kadar önce Osram niğhtbreaker unlimited h7 taktım. Gayet memnunum. Önceki ampüllerim de nightbreaker plusdı. Onlar 1 sene sonra teki patlayınca buna döndüm. İnşallah bunlar biraz daha uzun gider. [emoji4][emoji4] Ayni benim de H7. Yorum bağlantısı
Ali Herdem 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Tampon altı kırılmıştı ve arka tamponun köşesi duvara dokunduğu için resimdeki gibi olmustu. Mini onarım kapsamında tampon tamir edilip lokal boyandı Önce Sonra 2 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Hocam parana yazık . O kadar para verilmez. Nerden alacaksiniz¿ Kozyatağı bauhaus ta var, nb da vardı ama fiyatını unuttum. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Aliexpress ten almış olduğum 12v usb çeviricim geldi.Allahın izniyle montajını yaptım. Güzel günlerde kullan kardeşim.aracın altından girdin üstünden çıktın maşallah süpan ALLAH mis mis 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Ben aracıma 2 ay kadar önce Osram niğhtbreaker unlimited h7 taktım. Gayet memnunum. Önceki ampüllerim de nightbreaker plusdı. Onlar 1 sene sonra teki patlayınca buna döndüm. İnşallah bunlar biraz daha uzun gider. [emoji4][emoji4]Sislerden biri patladı, parklar da öyle. Farlar beyaz, dolayısıyla sarıya geçtiğim zaman uzun, kısa ve parkları takım değiştirmem gerek. Bununla birlikte sisleri de. Ayrıca bagaj ve geri lambası da patladı. Yüklü bir aydınlatma maliyeti beni bekliyor.[emoji2] Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Kesinlikle cok memnunum, farkli bir konu basligi altinda da fikirlerimi iletmistim, yinelemek isterim. Astigmat ve miyopum var, geceleri gozum bozuk diye secemiyorum diye dusunerek surekli yolu bos buldugum surede uzunlari yakarak gidiyordum. Sonunda arkadasim sayesinde Nightbreaker a gectim, ve farlardan biri eski, biri Nightbreaker li actim, farki gordum, tavsiye ederim. Kendiniz rahatlikla uygulayabilirsiniz, leke birakmamaya ve far desenine de dikkat ediniz. Ayni benim de H7. Yardiminiz için teşekkür ederim. Geçen bi mesajinizda antifreeze falan aldığınızı görmüştüm, farları da kendiniz mi değiştirdiniz acaba? Eğer öyleyse yok artık diyorum. [emoji39] Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Kozyatağı bauhaus ta var, nb da vardı ama fiyatını unuttum.Hocam ozelden görüşelim. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Yardiminiz için teşekkür ederim. Geçen bi mesajinizda antifreeze falan aldığınızı görmüştüm, farları da kendiniz mi değiştirdiniz acaba? Eğer öyleyse yok artık diyorum. [emoji39] Rica ederim:) Alirsaniz sonuctan haberdar edin:) Farlari arkadasimla degistirdik ilk oldugu icin ogrendim ama kolay:) Ford araclari tanimiyorum hepsinde oyle mi bilmiyorum ama plastik bir kapak vardi o cok onemli kapatilmasi yoksa su alir icine ona dikkat edin [emoji16] Antifreezde birsey yok ki kaputu ac suyu koy Siz benim serviste hallerimi gorseniz [emoji23][emoji23][emoji23] Uyari almistim nam-i diger VW servisinden Mekatronikte geziyorum diye Yorum bağlantısı
Recommended Posts