İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

(düzenlendi)

doğuş bu edc ler nasıldır. ben sw modellerini düşünüyorum

Abi bir DSG kadar olmasa da gayet hızlı , tatile giderken 15 gün kiralamiştim cok memnun kaldim. Otopark.com da sw megane edc testi var bir izle istersen a k fikir verebilir.

320i abi :)

Tamam kapa kapa :) tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Abi bir DSG kadar olmasa da gayet hızlı , tatile giderken 15 gün kiralamiştim cok memnun kaldim. Otopark.com da sw megane edc testi var bir izle istersen a k fikir verebilir.

Tamam kapa kapa :)

dsg gibi sıkıntılımı 

Yorum bağlantısı

dsg gibi sıkıntılımı

Abi cift kavrama sonucta hepsi asağı yukarı aynı, zamanında fluence niyetim varken araştirmistim biraz dsg kadar cok sikayet karsıma cikmadi ama sonucta şans işi.
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Dün kısa bir tur attık akşam, sabahta göz göze geldik ne zaman beni yıkayacaksın der gibi bakıyordu  :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Yıkamacıların nazını çekmektense iş başa düştü dedim her araba tek köpük tek suyla yıkanır 3 köpük 3 suyla pakladım. İlk köpük süresi yarıya kadar ancak yetti .ikinci köpük bittiğinde tavan duruyordu olduğu gibi onunlada tavan ve çamurluk içleri ni yaptım. Miss oldu.

546c9a857fb14033dcb699c4ec6da322.jpg1de31a761474916f6f00628fb20ae67c.jpg

İş bittiğinde acıkmıştım

08699ba40d4f636ac2ee67654455b02a.jpg

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Kar suyu, tuz ,bilimum toz ve camurdan arindirdim ve motorunu temizledim.

06fa95e143abafb715015e059d881b35.jpg

93e51b1d2bd633f27d8fa1ff04cd3ff9.jpg

cd2dfebfb3787f96b4dc1f2b291c0ed3.jpg

95be3b7a24867b73a74e7679e58f505c.jpga2e1bcf49e946fc72785b47158484a4f.jpg

Aksamki toplantiya haziriz. :)

Guncel kilometremiz:

df7cd1b63f6ba08510001be8ca66e625.jpg

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Aliexpress ten almış olduğum 12v usb çeviricim geldi.Allahın izniyle montajını yaptım.

zr7BQ6.jpg

QZo7gk.jpg

A5dkE0.jpg

Z7PEWa.jpg

GoO0vZ.jpg

A5dkmL.jpg

7MrNbN.jpg

65LXk0.jpg

ML3vW1.jpg

D40d6o.jpg

Vv1MXB.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

Kar suyu, tuz ,bilimum toz ve camurdan arindirdim ve motorunu temizledim.

06fa95e143abafb715015e059d881b35.jpg

93e51b1d2bd633f27d8fa1ff04cd3ff9.jpg

cd2dfebfb3787f96b4dc1f2b291c0ed3.jpg

95be3b7a24867b73a74e7679e58f505c.jpga2e1bcf49e946fc72785b47158484a4f.jpg

Aksamki toplantiya haziriz. :)

Guncel kilometremiz:

df7cd1b63f6ba08510001be8ca66e625.jpg

Hey maşallah km ye bak....
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Behram benim önceki aracım Focus'a da takmıştım ve o soketlerin ne olduğu belli değil o nedenle herhangibir tadilat yapmadım, sende yapma istersen normal şartlarda ESP lambası yanmıyor zaten çok da bir sorun değil yani :good1:

Serhan abim bugün elektrikcime tuşu bıraktım. Arkasına soket yapıcak ışığının yanması için yarın sabah gel arka cam rezistans tuşuna bağlarız iç ışıklar yanınca o da yanar dedi. Yarın sabah takacak bakalım. [emoji4] Şimdi aux için uğraşıyorum.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Şen

Karınını doyurdum bide şımartim dedim yıkattım [emoji4]

bf57083020c6cfc4036303a4b3ac3f5a.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Serhan abim bugün elektrikcime tuşu bıraktım. Arkasına soket yapıcak ışığının yanması için yarın sabah gel arka cam rezistans tuşuna bağlarız iç ışıklar yanınca o da yanar dedi. Yarın sabah takacak bakalım. [emoji4] Şimdi aux için uğraşıyorum.

Arka cam rezistans düğmesinin lambası iç aydınlatma ile yanmazki ihtiyaç duyulduğunda tuşuna basınca yanar, bir yanlışlık olmasın kardeş...
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Arka cam rezistans düğmesinin lambası iç aydınlatma ile yanmazki ihtiyaç duyulduğunda tuşuna basınca yanar, bir yanlışlık olmasın kardeş...

Yok yok abim far anahtarını çevirince iç aydınlatmalarda yanıyorya (radyo tuşları,butonların tuşları) onunla beraber yanacak bu tuşta. [emoji4] Ben yanlış anlattım sanırım ilk mesajda. [emoji16][emoji56]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

[emoji23][emoji23][emoji23] Herkese kizarken yapar miyim oyle birsey:) Yanlis ifade ettim far ampullerim, Nightbreaker a gectim[emoji16]

Osram izlenimleriniz nasıl acaba? Forumdan bi arkadaş philips extreme vision aldı ama memnun kalmamıştı. 1 haftaya kadar almış olacağım, ikisi arasında git gel yaşıyorum. Philips 100 lira osram hakkında fikrim yok.
Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Osram izlenimleriniz nasıl acaba? Forumdan bi arkadaş philips extreme vision aldı ama memnun kalmamıştı. 1 haftaya kadar almış olacağım, ikisi arasında git gel yaşıyorum. Philips 100 lira osram hakkında fikrim yok.

Hocam parana yazık .

O kadar para verilmez.

Nerden alacaksiniz¿

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Ben aracıma 2 ay kadar önce Osram niğhtbreaker unlimited h7 taktım. Gayet memnunum. Önceki ampüllerim de nightbreaker plusdı. Onlar 1 sene sonra teki patlayınca buna döndüm. İnşallah bunlar biraz daha uzun gider. [emoji4][emoji4]
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Kesinlikle cok memnunum, farkli bir konu basligi altinda da fikirlerimi iletmistim, yinelemek isterim.

Astigmat ve miyopum var, geceleri gozum bozuk diye secemiyorum diye dusunerek surekli yolu bos buldugum surede uzunlari yakarak gidiyordum.

Sonunda arkadasim sayesinde Nightbreaker a gectim, ve farlardan biri eski, biri Nightbreaker li actim, farki gordum, tavsiye ederim. Kendiniz rahatlikla uygulayabilirsiniz, leke birakmamaya ve far desenine de dikkat ediniz.

Ben aracıma 2 ay kadar önce Osram niğhtbreaker unlimited h7 taktım. Gayet memnunum. Önceki ampüllerim de nightbreaker plusdı. Onlar 1 sene sonra teki patlayınca buna döndüm. İnşallah bunlar biraz daha uzun gider. [emoji4][emoji4]

Ayni benim de H7.

Yorum bağlantısı
Ali Herdem

Tampon altı kırılmıştı ve arka tamponun köşesi duvara dokunduğu için resimdeki gibi olmustu. Mini onarım kapsamında tampon tamir edilip lokal boyandı

Önce

06c47411ff7cecef009cfd05e2c226bc.jpg

46ca5fb985d853f8d42ee1ed69d5377f.jpg

Sonra

6dc0c52b3eef4a15de43afdfcdd195a2.jpg

cd95ed863b9044e793221da55b75fd84.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Hocam parana yazık .

O kadar para verilmez.

Nerden alacaksiniz¿

Kozyatağı bauhaus ta var, nb da vardı ama fiyatını unuttum.
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Aliexpress ten almış olduğum 12v usb çeviricim geldi.Allahın izniyle montajını yaptım.

Güzel günlerde kullan kardeşim.aracın altından girdin üstünden çıktın maşallah süpan ALLAH mis mis

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Sislerden biri patladı, parklar da öyle. Farlar beyaz, dolayısıyla sarıya geçtiğim zaman uzun, kısa ve parkları takım değiştirmem gerek. Bununla birlikte sisleri de. Ayrıca bagaj ve geri lambası da patladı. Yüklü bir aydınlatma maliyeti beni bekliyor.[emoji2]
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Kesinlikle cok memnunum, farkli bir konu basligi altinda da fikirlerimi iletmistim, yinelemek isterim.

Astigmat ve miyopum var, geceleri gozum bozuk diye secemiyorum diye dusunerek surekli yolu bos buldugum surede uzunlari yakarak gidiyordum.

Sonunda arkadasim sayesinde Nightbreaker a gectim, ve farlardan biri eski, biri Nightbreaker li actim, farki gordum, tavsiye ederim. Kendiniz rahatlikla uygulayabilirsiniz, leke birakmamaya ve far desenine de dikkat ediniz.

Ayni benim de H7.

Yardiminiz için teşekkür ederim.

Geçen bi mesajinizda antifreeze falan aldığınızı görmüştüm, farları da kendiniz mi değiştirdiniz acaba? Eğer öyleyse yok artık diyorum. [emoji39]

Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Kozyatağı bauhaus ta var, nb da vardı ama fiyatını unuttum.

Hocam ozelden görüşelim.
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Yardiminiz için teşekkür ederim.

Geçen bi mesajinizda antifreeze falan aldığınızı görmüştüm, farları da kendiniz mi değiştirdiniz acaba? Eğer öyleyse yok artık diyorum. [emoji39]

Rica ederim:) Alirsaniz sonuctan haberdar edin:)

Farlari arkadasimla degistirdik ilk oldugu icin ogrendim ama kolay:) Ford araclari tanimiyorum hepsinde oyle mi bilmiyorum ama plastik bir kapak vardi o cok onemli kapatilmasi yoksa su alir icine ona dikkat edin [emoji16]

Antifreezde birsey yok ki kaputu ac suyu koy :) Siz benim serviste hallerimi gorseniz [emoji23][emoji23][emoji23] Uyari almistim nam-i diger VW servisinden Mekatronikte geziyorum diye :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...