İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhat ipeksoy

evet haklısınız, pekte yakışıklıymış maşallah ama diğer taraftan pek mahsun duruyor.  :nazar:

siz de gözlerden kaçmadınız   ;)  fctr magazin servisi antalyadan bildirdi  :rolleyes:

özlem hanım kime kara kuzum diyip hediyelere boğuyor, azz soonnraaaa

nL08Ea.jpg

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

evet haklısınız, pekte yakışıklıymış maşallah ama diğer taraftan pek mahsun duruyor. :nazar:

siz de gözlerden kaçmadınız ;) fctr magazin servisi antalyadan bildirdi :rolleyes:

özlem hanım kime kara kuzum diyip hediyelere boğuyor, azz soonnraaaa

nL08Ea.jpg

Tesekkur ederim, detaylari Arabam kisminda tanitacagim ins:)

Vallahi bravo nasil da yakaladiniz [emoji23][emoji23][emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

vay arkadaş ne tehlikelisiniz yahu aynadan yansımayı çıkartınmı dahada foto paylaşmam neler olur aboooo  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Yıkamaya niyetlendim gözüm kesmedi.Yıkamacı da sıra çoktu ...

Bugünde pis kaldı.

Bugun Ankara'da hava inanilmaz guzeldi, ayni dediginiz gibi oto yikamacilarda inanilmaz sira vardi, birine gittim 7 araba var dedi. Digerinde daha azdi, cok kirliydi diye bekledim, ama yine de 1,5 saatte aldim.

Darisi sizinkine.

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

GoOQl3.jpg

Eskişehir Otokoç servis müdürümüz Bülent Bey'e , baş teknisyen İlker Bey'e servis danışmanım İsmail Bey'e gösterdikleri yakın ilgi ve alaka nedeniyle ne kadar teşekkür etsem azdır...Bugün Focus'um yeniden doğmuş gibi oldu..sanki başka bir araba oldu..Servis hizmetinden de çok memnun kaldım..Teşekkürler Eskişehir Otokoç..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bugün aracı aldığımda kırık olan kolçak mandalını tamir ettim... Gayet sağlam oldu...

Ürün linki : 1x audi a4 b6 için kolçak kapak mandalı klip yakalama merkezi konsol kapak e177b

http://s.aliexpress.com/myqa2iqu

(from AliExpress Android)

983b942197b5187cadcf8420f093131e.jpg

439f41c0585896547bd02bd4be87e4e1.jpg

c91fe35c27fb58d0b45c6ccc7f34402f.jpg

Açmışken yaylı sisteme dönüştürdüm,

b578bd06cb314d4fc7b5f00a71c1d7fa.jpg

753e26a8e65f336bbe1b1bd0d9b82940.jpg

b97bdabac801d4801106b2966c1c9af6.jpg

34dd2c7caaeca774b82793d3e7e8d36c.jpg

73efc6311991a28cf5a4790846f334e9.jpg

1fc562c97fea933d173c1a9e090e2135.jpg

Buda videosu :

Yorum bağlantısı

Vayyy mandalcı vaaayyy. [emoji14]

Eline sağlık.Boşzaman çok pompa köpük icat ...ohhhh .şafak comolokko olunca nöbet yazmıyorlar herhal.

Yorum bağlantısı

Vayyy mandalcı vaaayyy. [emoji14]

Eline sağlık.Boşzaman çok pompa köpük icat ...ohhhh .şafak comolokko olunca nöbet yazmıyorlar herhal.

Aslında çok fazla boş zamanım yok. Yoğun tempo arasına sıkıştırıyorum. Evet bu ara pek nöbet yok [emoji41]
Yorum bağlantısı

ffad88e649b347da79960ec1d8f5bc29.jpg

Bugün kendi arabam değil de kuzenimin ruhsatlı tabancası ile uğraştım :)

Araç m paket zaten, ön tampon eki yaptık, beyaz renk yan ek, ve cam üstü spoiler yoktu, onlar da cumaya kaldı :)

İnip fiesta ya binince bi şey oldu böyle nasıl desem, neyse yine de kızımın hakkını yemem :)

Allahım sen konuyu biliyorsun diyorum yine amin :)

Çok keyifli makina.

Yorum bağlantısı

Çok keyifli makina.

3.16 mı ne bu Ozan? 

Tesekkur ederim Serhat Bey:) Kara Kuzum pek nazli sormayin:) Aslinda girdigim zaman Kankam Omer tanitmami soylemisti arac kisminda lakin, guzel fotograflari yok:(

Gayet gercegim, arabasiyla ask yasayanlardanim [emoji5]

Bir tane ekleyelim:)

Eski halimiz:)

Eski halimiz derken ? 

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

3.16 mı ne bu Ozan?

Eski halimiz derken ?

Simdi plakalar APP, farlarimi degistim.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Simdi plakalar APP, farlarimi degistim.

Farları değiştirdim derken? Merceksiz Xenon taktım demeyin  :)

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Farları değiştirdim derken? Merceksiz Xenon taktım demeyin :)

[emoji23][emoji23][emoji23] Herkese kizarken yapar miyim oyle birsey:) Yanlis ifade ettim far ampullerim, Nightbreaker a gectim[emoji16]

Yorum bağlantısı

[emoji23][emoji23][emoji23] Herkese kizarken yapar miyim oyle birsey:) Yanlis ifade ettim far ampullerim, Nightbreaker a gectim[emoji16]

Vallaha az kalsın yönetime şikayet et butonuna basacaktım merceksiz xenon taktınız diye son anda cevap verdiniz :)  :nargile:

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Vallaha az kalsın yönetime şikayet et butonuna basacaktım merceksiz xenon taktınız diye son anda cevap verdiniz :):nargile:

Ahahahah [emoji23][emoji23][emoji23] Alemsiniz :) Kurtuldum o zaman:)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bugün esp tuşu dahil alttaki tuşları söktüm. Şimdi ilk sorum arka cam rezistans düğmesi yanındaki soket nedir? Esp düğmesi arkasında soket yok bunun ışığının yanması için elektriği hangisinden çekeyim? [emoji4][emoji16][emoji41]

Behram benim önceki aracım Focus'a da takmıştım ve o soketlerin ne olduğu belli değil o nedenle herhangibir tadilat yapmadım, sende yapma istersen normal şartlarda ESP lambası yanmıyor zaten çok da bir sorun değil yani  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...