Serhat ipeksoy 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 evet haklısınız, pekte yakışıklıymış maşallah ama diğer taraftan pek mahsun duruyor. siz de gözlerden kaçmadınız fctr magazin servisi antalyadan bildirdi özlem hanım kime kara kuzum diyip hediyelere boğuyor, azz soonnraaaa Yorum bağlantısı
Guest Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 evet haklısınız, pekte yakışıklıymış maşallah ama diğer taraftan pek mahsun duruyor. siz de gözlerden kaçmadınız fctr magazin servisi antalyadan bildirdi özlem hanım kime kara kuzum diyip hediyelere boğuyor, azz soonnraaaa Tesekkur ederim, detaylari Arabam kisminda tanitacagim ins:) Vallahi bravo nasil da yakaladiniz [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 vay arkadaş ne tehlikelisiniz yahu aynadan yansımayı çıkartınmı dahada foto paylaşmam neler olur aboooo 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Yıkamaya niyetlendim gözüm kesmedi.Yıkamacı da sıra çoktu ... Bugünde pis kaldı. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Yıkamaya niyetlendim gözüm kesmedi.Yıkamacı da sıra çoktu ... Bugünde pis kaldı. Bugun Ankara'da hava inanilmaz guzeldi, ayni dediginiz gibi oto yikamacilarda inanilmaz sira vardi, birine gittim 7 araba var dedi. Digerinde daha azdi, cok kirliydi diye bekledim, ama yine de 1,5 saatte aldim. Darisi sizinkine. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Eskişehir Otokoç servis müdürümüz Bülent Bey'e , baş teknisyen İlker Bey'e servis danışmanım İsmail Bey'e gösterdikleri yakın ilgi ve alaka nedeniyle ne kadar teşekkür etsem azdır...Bugün Focus'um yeniden doğmuş gibi oldu..sanki başka bir araba oldu..Servis hizmetinden de çok memnun kaldım..Teşekkürler Eskişehir Otokoç.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Bugün aracı aldığımda kırık olan kolçak mandalını tamir ettim... Gayet sağlam oldu... Ürün linki : 1x audi a4 b6 için kolçak kapak mandalı klip yakalama merkezi konsol kapak e177b http://s.aliexpress.com/myqa2iqu (from AliExpress Android) Açmışken yaylı sisteme dönüştürdüm, Buda videosu : Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Vayyy mandalcı vaaayyy. [emoji14] Eline sağlık.Boşzaman çok pompa köpük icat ...ohhhh .şafak comolokko olunca nöbet yazmıyorlar herhal. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Vayyy mandalcı vaaayyy. [emoji14] Eline sağlık.Boşzaman çok pompa köpük icat ...ohhhh .şafak comolokko olunca nöbet yazmıyorlar herhal. Aslında çok fazla boş zamanım yok. Yoğun tempo arasına sıkıştırıyorum. Evet bu ara pek nöbet yok [emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Bugün kendi arabam değil de kuzenimin ruhsatlı tabancası ile uğraştım Araç m paket zaten, ön tampon eki yaptık, beyaz renk yan ek, ve cam üstü spoiler yoktu, onlar da cumaya kaldı İnip fiesta ya binince bi şey oldu böyle nasıl desem, neyse yine de kızımın hakkını yemem Allahım sen konuyu biliyorsun diyorum yine amin Çok keyifli makina. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Çok keyifli makina. 3.16 mı ne bu Ozan? Tesekkur ederim Serhat Bey:) Kara Kuzum pek nazli sormayin:) Aslinda girdigim zaman Kankam Omer tanitmami soylemisti arac kisminda lakin, guzel fotograflari yok:( Gayet gercegim, arabasiyla ask yasayanlardanim [emoji5] Bir tane ekleyelim:) Eski halimiz:) Eski halimiz derken ? Yorum bağlantısı
Guest Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 3.16 mı ne bu Ozan? Eski halimiz derken ? Simdi plakalar APP, farlarimi degistim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 (düzenlendi) Simdi plakalar APP, farlarimi degistim. Farları değiştirdim derken? Merceksiz Xenon taktım demeyin 3 Şubat 2016 tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Farları değiştirdim derken? Merceksiz Xenon taktım demeyin Yorum bağlantısı
Guest Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Farları değiştirdim derken? Merceksiz Xenon taktım demeyin [emoji23][emoji23][emoji23] Herkese kizarken yapar miyim oyle birsey:) Yanlis ifade ettim far ampullerim, Nightbreaker a gectim[emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 [emoji23][emoji23][emoji23] Herkese kizarken yapar miyim oyle birsey:) Yanlis ifade ettim far ampullerim, Nightbreaker a gectim[emoji16] Vallaha az kalsın yönetime şikayet et butonuna basacaktım merceksiz xenon taktınız diye son anda cevap verdiniz Yorum bağlantısı
Guest Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Vallaha az kalsın yönetime şikayet et butonuna basacaktım merceksiz xenon taktınız diye son anda cevap verdiniz Ahahahah [emoji23][emoji23][emoji23] Alemsiniz Kurtuldum o zaman:) Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Ahahahah [emoji23][emoji23][emoji23] Alemsiniz Kurtuldum o zaman:) Şimdilik Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Bugün esp tuşu dahil alttaki tuşları söktüm. Şimdi ilk sorum arka cam rezistans düğmesi yanındaki soket nedir? Esp düğmesi arkasında soket yok bunun ışığının yanması için elektriği hangisinden çekeyim? [emoji4][emoji16][emoji41] Behram benim önceki aracım Focus'a da takmıştım ve o soketlerin ne olduğu belli değil o nedenle herhangibir tadilat yapmadım, sende yapma istersen normal şartlarda ESP lambası yanmıyor zaten çok da bir sorun değil yani 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 3.16 mı ne bu Ozan? Eski halimiz derken ? 320i abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Şubat 2016 Paylaş 3 Şubat 2016 Coupeside var hb side, mesela şu; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bulunmaz-temizlikte-dizel-otom-gt-line-257611678/detay yada bu; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ithal-servisbakimli-2013-eylul-trafige-c-garntisi-1-yil-43000-km-235916622/detay doğuş bu edc ler nasıldır. ben sw modellerini düşünüyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts