İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Şu an aklımda 2 araba var abi.C5 1.6 2012 dizel ve reno megan 1.5 dci 2014 sonrasi gibi

Gtline edc lere bak (2012-2013 modeller) ispanya üretimi onlar  :good1:

Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Hele bir de açılır cam tavanlı denk gelirse mükemmel birşey olur...

Gtline edc lere bak (2012-2013 modeller) ispanya üretimi onlar  :good1:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

İşin zor allah kolaylik versin :)

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ateş ediyo [emoji106] versen de bizde taksak artık bizde ateş ettirsek

Emrine amade abi ne demek :)
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bugün 5000 km. Olduğundan hava filtremi ve artık eskiyen mazot filtremi degistim, yarim saatte işlem tamam :)

375f617be4415b968220867589b48345.jpg

Bu yeni filtrede emiş kısmına siyah sünger ön filtreden eklemişler...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

MLGQEg.jpg  Hafta sonu jant ve lastik aldım.

Vayyyy :good1:  kusura bakma Seçkin yeni gördüm valla, harika olmuş toprağım güle güle gönlünce kullanasın inşallah.

41 X  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Sattım [emoji48]

Hadi hayırlısı olsun Hamza, gönlüne göre olur inşallah kardeşim....

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Bugün esp tuşu dahil alttaki tuşları söktüm. Şimdi ilk sorum arka cam rezistans düğmesi yanındaki soket nedir? Esp düğmesi arkasında soket yok bunun ışığının yanması için elektriği hangisinden çekeyim? [emoji4][emoji16][emoji41]35ce37197d6c6794a344b44cfd429ab0.jpg8703987c4c9148dbe2d238bcc07f4455.jpge87b7189211b8fbd42dc2727471a497b.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy
(düzenlendi)

http://sbm.org.tr  adresinden kaza durumunu sorguladım:

Düne kadar dosya durumu: 34-MUTABAKATSIZLIK yazan aracımın bugün baktığımda 88-KOMİSYON OYBİRLİĞİ ONAYI (SON DURUM) yazıyor ve %100 kusur benim araca verilmiş   :(   :angry:

itiraz et butonuna tıklayıp itiraz etmeyi düşünüyorum ama sbm'nin sitesinde şöyle bir ibare var "Komisyonun sonuçlandırdığı dosyalara ilişkin itirazlar, Sigorta Tahkim Komisyonu ve mahkeme yoluyla yapılabilmektedir." 

Ne yapsam bilemedim. Yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.   :(   :flowers: 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/273981-2013-fiesta-16-powershift-titanium-x/?p=2877270

tarihinde Serhat ipeksoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

30cfdeb901e1b2339458765c301ebc3e.jpg

Bugun, cilali bici bici yaptik, karnimizi doyurduk, antifreeze li suyumuzu ekledik[emoji5]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Bugun, cilali bici bici yaptik, karnimizi doyurduk, antifreeze li suyumuzu ekledik[emoji5]

hayırlı olsun. özlem hanımın sahte hesap olmadığı kanıtlanmış oldu sonunda  ;)  :rolleyes:  forumun çiçeği diyelim  :flowers:

şu meşhur kara kuzuyu da bir göreydik  :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

30cfdeb901e1b2339458765c301ebc3e.jpg

Özlem cam suyunu ne kadara aldın ? Birde konsantire mi ? Ben ne dedim sana maestro maestro [emoji375] [emoji375]
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Arka stoplar kaplandı jant göbeklerinin ford logoları yenilendi.... :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

hayırlı olsun. özlem hanımın sahte hesap olmadığı kanıtlanmış oldu sonunda ;):rolleyes: forumun çiçeği diyelim :flowers:

şu meşhur kara kuzuyu da bir göreydik :rolleyes:

Tesekkur ederim Serhat Bey:) Kara Kuzum pek nazli sormayin:) Aslinda girdigim zaman Kankam Omer tanitmami soylemisti arac kisminda lakin, guzel fotograflari yok:(

Gayet gercegim, arabasiyla ask yasayanlardanim [emoji5]

Bir tane ekleyelim:) b28f901c6c61b4e9dc0ca84ac9852aaa.jpg

Eski halimiz:)

Özlem cam suyunu ne kadara aldın ? Birde konsantire mi ? Ben ne dedim sana maestro maestro [emoji375] [emoji375]

Cam suyu 5TL, konsantre degil[emoji16]

Ama Tekzen yol ustu degildi [emoji17] Burda hem karnimizi doyurduk, hem de bunu aldim[emoji16]

Gecen yil arada aliyordum zaten, fena degil.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Tam sopalıksın. Neyse hadi güle güle püskürt 1 hafta sonra bir daha alırsın 5 TL ye [emoji16]

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Tam sopalıksın. Neyse hadi güle güle püskürt 1 hafta sonra bir daha alırsın 5 TL ye [emoji16]

[emoji39][emoji39][emoji39] Bir dahakine ne alacagim gonderirim onu da :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...