İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Trafik sigortasini yeniledim, 330 gayme tuttu .... Homurhomur....

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

41c495de63b2468c47941950326d342c.jpg

Çıkmacılarda gezerken bedava fiyatına oem kol dayama buldum aldım, yıkadım,pakladım(çok kirlenmiş) peteküstünde kurumaya çalışıyor [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Çıkmacılarda gezerken bedava fiyatına oem kol dayama buldum aldım, yıkadım,pakladım(çok kirlenmiş) peteküstünde kurumaya çalışıyor [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Çok tehlikelisin [emoji23]

Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ebay üzerinden China dan aldığım shark style çamurluk sinyallerini taktım. Orijinali biraz soluktu.

Abicim hayırlı olsun, güle güle kullan...

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

İyi de çelik jant eğilmez kırılır darbeyi görünce diye biliyorduk ama demek ki yanlış biliyormuşuz  :unsure2: Allah razı olsun Keremin ve senin sayende bir şey daha öğrendim  :good1:  Sağolun varolun  :)

Estağfurullah Abim benim. :nazar:   :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Bugün çalışmadı kendileri. Bimden aldığım kabloyla takviye yaptık. 9 yıllık orjinal aküsünü çıkarıp yine 60 amper mutlu akü taktık.

Eve geldim yıkadım motoru temizledim hava karardı fotoğraf çekemedim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Forumda geçenlerde yapan arkadaştan esinlenip bende torpido gözünü yapışkan keçe ile kapladım.

3 adet almıştım deneme amaçlı anca bu kadar kaplayabildim :unsure2:

En kısa zamanda birkaç tane daha alıp hem açık kalan yerleri hemde aslında en çok kullandığım vites önündeki gözleri kaplayacağım :yes:

hocam ürünün linki varmıdır

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Gece çekimi de isteriz hocam

Bu da gece görüntüsü Murat bey.

Normalde beyaz ışık yanıyor. Ancak ben sinyal formatında olsun diye üzerine turuncu renk folyo yapıştırdım. Bu folyonun daha şeffaf olanını bulursam daha iyi olacak.

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

İki gündür bayağı yol yaptık evlat ile. Abant dönüşü dayanamadım, bir de Kartepe zirveye çıktım. Zaten Kocaeli ye doğru geldiğimde baktım kar başladı bayağı sağanak, tepe çok iyidir diye daldım.

Normalde lastik ile bayağı yol gittim ama jandarma yüzünden mecbur zincir taktım. İleride sese dayanamayıp attım zincirleri petlas ile devam ettik :)

Sıcaklık - 8°C. Kartepe. Htc one m8

4dcf22063c5b6f7dd9c73f86ffc550d0.jpg

1d35002ef4d4a902abec08c1af821334.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Koctasa git, sandalye masa ayaklarına yapışan keceler bölümüne bak :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi
(düzenlendi)

Ali Bey tarif etmiş aynen dediği yerde 

İzmirde iki farklı koçtaştan satın aldım. Kapı pencere yalıtım süngerlerinin olduğu yerde. Şu ürünün olduğu bölümde ama tek parça 12x24 cm boyutunda: http://www.koctas.com.tr/mobilya-aksesuarlari/kece-combo-set-42-parca/13061-19179/?cm_vc=koctas.com.tr: :p_product_1

Bugünde vites önündeki eşya gözlerini kapladım fakat çok girintili çıkıntılı olduğu için zor oldu. Kendi işçiliğimi beğenmedim.  :( 

0mrPnV.jpg

JnW5AE.jpg

tarihinde Onur Çelebi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Ali Bey tarif etmiş aynen dediği yerde

İzmirde iki farklı koçtaştan satın aldım. Kapı pencere yalıtım süngerlerinin olduğu yerde. Şu ürünün olduğu bölümde ama tek parça 12x24 cm boyutunda: http://www.koctas.com.tr/mobilya-aksesuarlari/kece-combo-set-42-parca/13061-19179/?cm_vc=koctas.com.tr: [emoji14]_product_1

Bugünde vites önündeki eşya gözlerini kapladım fakat çok girintili çıkıntılı olduğu için zor oldu. Kendi işçiliğimi beğenmedim. : :(

Elinize sağlık. Kullanış olarak güzel olmuş ancak görüntü bozulmuş bence. Ben olsam tabandakini bırakırım , yanları sökerim. : :)

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

İki gündür bayağı yol yaptık evlat ile. Abant dönüşü dayanamadım, bir de Kartepe zirveye çıktım. Zaten Kocaeli ye doğru geldiğimde baktım kar başladı bayağı sağanak, tepe çok iyidir diye daldım.

Normalde lastik ile bayağı yol gittim ama jandarma yüzünden mecbur zincir taktım. İleride sese dayanamayıp attım zincirleri petlas ile devam ettik :)

Sıcaklık - 8°C. Kartepe. Htc one m8

Land Rover mübarek.... :)

Yorum bağlantısı
Murat Birinci
(düzenlendi)

Bu da gece görüntüsü Murat bey.

Normalde beyaz ışık yanıyor. Ancak ben sinyal formatında olsun diye üzerine turuncu renk folyo yapıştırdım. Bu folyonun daha şeffaf olanını bulursam daha iyi olacak.

Hocam teşekkür ederim. Çok yakışmış. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.

df62eb75f490d3a2363ed2626767d77e.jpg

Tuncay Ustamda yağ değişimi, polen,hava filtresi değişimi yaptık. Ufak bir bakım yani.

tarihinde Murat Birinci tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Elinize sağlık. Kullanış olarak güzel olmuş ancak görüntü bozulmuş bence. Ben olsam tabandakini bırakırım , yanları sökerim. :)

Teşekkürler  :)  Aslında görüntü çokta bozulmadı çünkü genelde dolu oluyor oralar o yüzden çok farkedilmiyor  :biggrin:  Bir süre kullanayım bakalım açılmaya falan başlarsa hemen sökerim zaten  :yes:

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Teşekkürler :) Aslında görüntü çokta bozulmadı çünkü genelde dolu oluyor oralar o yüzden çok farkedilmiyor [emoji3] Bir süre kullanayım bakalım açılmaya falan başlarsa hemen sökerim zaten :yes:

Anladım abi ben araç gözlerinde hiç eşya bırakmam alışkanlık ondan dedim :) araç kaydırmaz ped alıp oraya göre kesip koymak daha mantıklı olabilir :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Teşekkürler :) Aslında görüntü çokta bozulmadı çünkü genelde dolu oluyor oralar o yüzden çok farkedilmiyor [emoji3] Bir süre kullanayım bakalım açılmaya falan başlarsa hemen sökerim zaten :yes:

Yapistirici olarak kullandiginiz ozel bir madde var mi?
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

arka stopları el feneri alıp içten kontrol ettim su alıyormu diye. Benzin kokusu nun geldiği yeri bulup infazını gerçekleştirdim. :yes:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

arka stopları el feneri alıp içten kontrol ettim su alıyormu diye. Benzin kokusu nun geldiği yeri bulup infazını gerçekleştirdim. :yes:

Hadi geçmiş olsun Şahin Abi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Yapistirici olarak kullandiginiz ozel bir madde var mi?

Bu kendinden yapışkanlı keçe koçtaştan aldım önceki mesajlarımda bahsetmiştim  :yes:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...