Ali Cihangiroğlu 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 Trafik sigortasini yeniledim, 330 gayme tuttu .... Homurhomur.... Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 Kendisi için arıza lambası yakmayacak led sipariş verdim. http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-2x-Super-bright-LED-Canbus-no-error-License-Plate-Light-for-VW-Golf-3/1702053655.html Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 Çıkmacılarda gezerken bedava fiyatına oem kol dayama buldum aldım, yıkadım,pakladım(çok kirlenmiş) peteküstünde kurumaya çalışıyor [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] 3 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Çıkmacılarda gezerken bedava fiyatına oem kol dayama buldum aldım, yıkadım,pakladım(çok kirlenmiş) peteküstünde kurumaya çalışıyor [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] Çok tehlikelisin [emoji23] Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Ebay üzerinden China dan aldığım shark style çamurluk sinyallerini taktım. Orijinali biraz soluktu. Abicim hayırlı olsun, güle güle kullan... Çıkmacılarda gezerken bedava fiyatına oem kol dayama buldum aldım, yıkadım,pakladım(çok kirlenmiş) peteküstünde kurumaya çalışıyor [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 İyi de çelik jant eğilmez kırılır darbeyi görünce diye biliyorduk ama demek ki yanlış biliyormuşuz Allah razı olsun Keremin ve senin sayende bir şey daha öğrendim Sağolun varolun Estağfurullah Abim benim. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Bugün çalışmadı kendileri. Bimden aldığım kabloyla takviye yaptık. 9 yıllık orjinal aküsünü çıkarıp yine 60 amper mutlu akü taktık. Eve geldim yıkadım motoru temizledim hava karardı fotoğraf çekemedim 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Forumda geçenlerde yapan arkadaştan esinlenip bende torpido gözünü yapışkan keçe ile kapladım. 3 adet almıştım deneme amaçlı anca bu kadar kaplayabildim En kısa zamanda birkaç tane daha alıp hem açık kalan yerleri hemde aslında en çok kullandığım vites önündeki gözleri kaplayacağım hocam ürünün linki varmıdır Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 (düzenlendi) Gece çekimi de isteriz hocamBu da gece görüntüsü Murat bey. Normalde beyaz ışık yanıyor. Ancak ben sinyal formatında olsun diye üzerine turuncu renk folyo yapıştırdım. Bu folyonun daha şeffaf olanını bulursam daha iyi olacak. 22 Ocak 2016 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 İki gündür bayağı yol yaptık evlat ile. Abant dönüşü dayanamadım, bir de Kartepe zirveye çıktım. Zaten Kocaeli ye doğru geldiğimde baktım kar başladı bayağı sağanak, tepe çok iyidir diye daldım. Normalde lastik ile bayağı yol gittim ama jandarma yüzünden mecbur zincir taktım. İleride sese dayanamayıp attım zincirleri petlas ile devam ettik Sıcaklık - 8°C. Kartepe. Htc one m8 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 hocam ürünün linki varmıdırKoctasa git, sandalye masa ayaklarına yapışan keceler bölümüne bak 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 (düzenlendi) hocam ürünün linki varmıdır Ali Bey tarif etmiş aynen dediği yerde İzmirde iki farklı koçtaştan satın aldım. Kapı pencere yalıtım süngerlerinin olduğu yerde. Şu ürünün olduğu bölümde ama tek parça 12x24 cm boyutunda: http://www.koctas.com.tr/mobilya-aksesuarlari/kece-combo-set-42-parca/13061-19179/?cm_vc=koctas.com.tr: _product_1 Bugünde vites önündeki eşya gözlerini kapladım fakat çok girintili çıkıntılı olduğu için zor oldu. Kendi işçiliğimi beğenmedim. 22 Ocak 2016 tarihinde Onur Çelebi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Ali Bey tarif etmiş aynen dediği yerde İzmirde iki farklı koçtaştan satın aldım. Kapı pencere yalıtım süngerlerinin olduğu yerde. Şu ürünün olduğu bölümde ama tek parça 12x24 cm boyutunda: http://www.koctas.com.tr/mobilya-aksesuarlari/kece-combo-set-42-parca/13061-19179/?cm_vc=koctas.com.tr: [emoji14]_product_1 Bugünde vites önündeki eşya gözlerini kapladım fakat çok girintili çıkıntılı olduğu için zor oldu. Kendi işçiliğimi beğenmedim. : Elinize sağlık. Kullanış olarak güzel olmuş ancak görüntü bozulmuş bence. Ben olsam tabandakini bırakırım , yanları sökerim. : Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 İki gündür bayağı yol yaptık evlat ile. Abant dönüşü dayanamadım, bir de Kartepe zirveye çıktım. Zaten Kocaeli ye doğru geldiğimde baktım kar başladı bayağı sağanak, tepe çok iyidir diye daldım. Normalde lastik ile bayağı yol gittim ama jandarma yüzünden mecbur zincir taktım. İleride sese dayanamayıp attım zincirleri petlas ile devam ettik Sıcaklık - 8°C. Kartepe. Htc one m8 Land Rover mübarek.... Yorum bağlantısı
Murat Birinci 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 (düzenlendi) Bu da gece görüntüsü Murat bey. Normalde beyaz ışık yanıyor. Ancak ben sinyal formatında olsun diye üzerine turuncu renk folyo yapıştırdım. Bu folyonun daha şeffaf olanını bulursam daha iyi olacak. Hocam teşekkür ederim. Çok yakışmış. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Tuncay Ustamda yağ değişimi, polen,hava filtresi değişimi yaptık. Ufak bir bakım yani. 23 Ocak 2016 tarihinde Murat Birinci tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Elinize sağlık. Kullanış olarak güzel olmuş ancak görüntü bozulmuş bence. Ben olsam tabandakini bırakırım , yanları sökerim. Teşekkürler Aslında görüntü çokta bozulmadı çünkü genelde dolu oluyor oralar o yüzden çok farkedilmiyor Bir süre kullanayım bakalım açılmaya falan başlarsa hemen sökerim zaten Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Land Rover mübarek.... Kuzu kurdun, yollar Ford'un Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Teşekkürler Aslında görüntü çokta bozulmadı çünkü genelde dolu oluyor oralar o yüzden çok farkedilmiyor [emoji3] Bir süre kullanayım bakalım açılmaya falan başlarsa hemen sökerim zaten Anladım abi ben araç gözlerinde hiç eşya bırakmam alışkanlık ondan dedim araç kaydırmaz ped alıp oraya göre kesip koymak daha mantıklı olabilir 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Teşekkürler Aslında görüntü çokta bozulmadı çünkü genelde dolu oluyor oralar o yüzden çok farkedilmiyor [emoji3] Bir süre kullanayım bakalım açılmaya falan başlarsa hemen sökerim zaten Yapistirici olarak kullandiginiz ozel bir madde var mi? Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 23 Ocak 2016 Yazar Paylaş 23 Ocak 2016 arka stopları el feneri alıp içten kontrol ettim su alıyormu diye. Benzin kokusu nun geldiği yeri bulup infazını gerçekleştirdim. 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 arka stopları el feneri alıp içten kontrol ettim su alıyormu diye. Benzin kokusu nun geldiği yeri bulup infazını gerçekleştirdim. Hadi geçmiş olsun Şahin Abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 https://www.instagram.com/p/BA5XW-kKm2r/ Bu petlas da hiç yol tutmuyor Bugün değil dün yaptım gerçi Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Yapistirici olarak kullandiginiz ozel bir madde var mi? Bu kendinden yapışkanlı keçe koçtaştan aldım önceki mesajlarımda bahsetmiştim Yorum bağlantısı
Recommended Posts