İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ömer Türkşanlı

Nazar değer o yüzden çok görücüye çıkarmak istemiyorum..[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Burada kem gözlü kimse yok sen çıkar çıkar[emoji14]

Hem zaten forumun arabası yabancı değil ki[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Yorum bağlantısı
Muhterem Çiftçi

Burada kem gözlü kimse yok sen çıkar çıkar[emoji14]

Hem zaten forumun arabası yabancı değil ki[emoji7] [emoji7] [emoji7]

Şaka bir tarafa geç saat bitti karanlığa kaldik dün de yağmur kar vs. derken nasip olmadı fotoğraf koymak inşallah hava açtığında koyarim artık, hem yoğunuz bu ara Ömer malum konular biliyorsun..
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Bagajı alt üst ettim su kaçağını buldum. Artık su faturası çok gelmeyecek... :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Bagajı alt üst ettim su kaçağını buldum. Artık su faturası çok gelmeyecek... :D

Millet oraya hortum çekiyor sen musluğu körlüyorsun şefim.[emoji12]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Olgu abinin tavsiye ettiği Mini 0826 araç içi kameram bu gün geldi ve montajını gerçekleştirdim.

Hayırlı olsun kardeşim kaza bela derdi olmasın inşallah  :nazar:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

ne gibi sorun vardı kutuda uğur ?

burç aşınmıs dı süleyman abi ses yapıyordu direksiyon kuru tip olduğundan ucuza maloldu

Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Hayırlı olsun kardeşim kaza bela derdi olmasın inşallah  :nazar:

Teşekkür ederim abi Allah razı olsun.

Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

buzdan dolayı kapılar açılmadı.

ben de dinlen dedim.

ufaklığı çıkardık (fiestayı)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Naziol yağmur kaydırıcı aldım. Sömestr tatilinde araç burada kalacak, gelince mi süreyim bilemedim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Naziol yağmur kaydırıcı aldım. Sömestr tatilinde araç burada kalacak, gelince mi süreyim bilemedim.

Döndüğünüzde, kullanım esnasında sürün bence. Araç beklerken yağış etkisi ile akıp gider. Kullanırken işinize yaramaz.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Nasiol™ Glasshield™ Nano Yağmur Kaydırıcı 2 Yıl diyor ama iki yıl gitmese de o kadar dayanıksız mıdır?

Yorum bağlantısı
Misafir

Nasiol™ Glasshield™ Nano Yağmur Kaydırıcı 2 Yıl diyor ama iki yıl gitmese de o kadar dayanıksız mıdır?

Marka yada ürün bazlı bilgim yok. Sadece kullanım ömrü azalacaktır. Bendeki ürünün üzerinde her ay uygulayın yazıyordu. Tekzen yada Bim den alınmaydı sanırım. Uzun süre geçti, tam hatırlayamıyorum.

Neticede uygulama yapıldıktan sonra süre işliyorsa, dönene kadar geçen süre boşa olacaktır. Düz mantık.  :biggrin: Ama o tip bir ürünün uyguladıktan sonra 2 yıl dayanması da ilginç geldi.  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Misafir

Garajdan çıkınca kar lambası yandı,İstanbul gibi bir yerde pek alışık olmadığımız bir durum.

Yorum bağlantısı
Misafir

Garajdan çıkınca kar lambası yandı,İstanbul gibi bir yerde pek alışık olmadığımız bir durum.

Sıcaklık 3 dereceye düştüğünde yanması lazım abiciğim? Hiç 3 derece altına düşmedi mi hava? 

Yorum bağlantısı
Misafir

Sıcaklık 3 dereceye düştüğünde yanması lazım abiciğim? Hiç 3 derece altına düşmedi mi hava? 

Garaj 10 derece  :tongue:

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

1-4 derecede sarı, 0 ve altında kırmızı olarak yanar kar işareti.

Akşam 6 da -2 yı gördüm Sultanbeyli de :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Kapıların üçü acilmayinca tek kapıdan iki kişi bindik :) -6 nedir yahu İstanbul da

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...