İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Plastik tamponlu arabaları seviyorum. Onlar sürterse boya kalkmıyor. :) Geçmiş olsun çok sinir bozucu Ali abi. Alışveriş merkezlerinde en uzak noktaya kenar köşeye bu nedenle araba park ediyorum. :)

Aslında emin değilim, boştu park yeri, ne zaman oldu anlayamdım, park ederken bende en ücra yerleri buluyorum, bu tür pisipisine zararlara acaip kızıyorum vallahi  :angry:  duran araca gel vur yuh beee  :angry:  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Geçmiş olsun ali abi birde o kadar emek verdikten sonra bunlar oluyor ya insan daha çok üzülüyor neyse verilmiş sadakaniz varmış allah büyük kazazalardan korusun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Valla bugün vurdum kırbacı vurdum kırbacı. Biraz duman kurum attık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

geçmiş olsun Ali kardeşim..

Sagolasin kardeşim :)

Geçmiş olsun ali abi birde o kadar emek verdikten sonra bunlar oluyor ya insan daha çok üzülüyor neyse verilmiş sadakaniz varmış allah büyük kazazalardan korusun.

Amin, Allah cümlemizi korusun...sağol kardes
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

aralık sonu itibariyle süresi dolan kasko ve trafik sigortasını yenilettim. ucuz atlattık gene fiyatlar hiç fena değil; trafik sigortası sompo japan 656 lira, kasko axa 724 lira

Yorum bağlantısı
Murat Kansu

Trafik sigortası 602 TL sompo japan

Kasko yine neova 1098 TL yeniledik.

ben fiestaya kaskoya gerek yok diyecemde böyle bi arabam olsa arabanın içinde buna nöbet tuttururdum heralde413a9c63026fc26dcee41095506d6fb8.jpg[emoji6]

Düm akşam markete gitmiştim, hava kararmıştı, dönüşte arabaya gelince baktımki bir gariplik var, sağ ön tamponda 30-40 cm. kadar bir iz, siyahça ve tırnak takılıyor, ulen dedim sürtmüş inekler :jedi: .... hakikaten sürtmüşler, kızdım bayağı, fenerle detaylı bakınca sanki yüzeyde gibi geldi, hemen ıslak mendille daldım, ovalayınca çıktı, baya ovaladım ama, artık ne sürttüyse, neyse gram iz kalmadı, çizikte yok, Nasiol görevini yapmış :) hemen o bölgeye bir kat daha zr53 çektim tabii, bu badireyide ucuz atlattık, Allah tan abanmadan sürtmüşler :)

geçmiş olsun ali abi.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

ben fiestaya kaskoya gerek yok diyecemde böyle bi arabam olsa arabanın içinde buna nöbet tuttururdum heralde

[emoji6]

:D Teşekkür ederim , valla istanbul'da kaskosuz arabaya binmek cesaret istiyor. O yüzden yaptırdım.

geçen sene aksesuarlar dahil 980 tl ye yaptırmıştım. Daha sonra park halindeki hasar yüzünden ön tampon ve ön sağ çamurluk boyandı vs, ön camı çatlak diye değiştirdim. kasko işe yaradı. bu sene de bozulmasına rağmen çok çıkmayınca tedbir amaçlı yaptırdım :)

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Devir tam kasko devri, sigortasız araç sayısında ki artışı hesaba katarsak...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün ben onun için birşey yapmadım. O benim için birşey yaptı...[emoji378] [emoji383]

79c3f196276986a03c044134373c2da6.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün ben onun için birşey yapmadım. O benim için birşey yaptı...[emoji378] [emoji383]

Adam mı öldürdün Murat? Bu ne 627,50 Tl?  :p  :D

Hayırlısı olsun kardeşim.. Darısı başımıza.

Yorum bağlantısı
Misafir

Adam mı öldürdün Murat? Bu ne 627,50 Tl?  :p  :D

Hayırlısı olsun kardeşim.. Darısı başımıza.

Mesaide hesap yaptık. 1 yıllık vergisi 3 yıllık vergime denk geliyor :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Mesaide hesap yaptık. 1 yıllık vergisi 3 yıllık vergime denk geliyor :D

Kim kimin torunu?  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

ben torunum :biggrin:

E normal işte..  :D Şaka bi yana 1,2 motor vergide de avantaj sağladı bu arada bana..  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Behram Doygun
(düzenlendi)
b1bbdc1479fcc80eb6f3fbccdbbabe26.jpg. Metylan metal parlatıcı ile kafalıklarımız pırıl pırıl oldular. [emoji41]İstemsiz bir mutluluk yaşıyorum. [emoji56][emoji5] tarihinde Behram Doygun tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...