İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ali Önal

Yarın aracımı muayeneye götürecegim inşallah bı aksilik cıkmaz.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

son iki günde aracımı sattın dedin, ikinci el bakıyorum dedin, sıfır bakıyorum dedin. şimdi de trafik sigortası diyorsun.

yeni aracın hayırlı olsun mu?

Olsun kardeşim evde  3 canavar olunca bazı şeyleri ivedi halletmek gerekiyor. kardeşim ikinci eller deli etti bir tek köksalımın tank muhteşemdi reis sıfır olsun deyince ve en mantıklısı olunca o yöne döndük birde yıl sonu araç neredeyse tükendi için fiyatlar zıplıyacaktı zıplatmadan çöktük  :D  :D  :D

Okan hocam inşaallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz.

ALLAH razı olsun kardeşim benim partner tepee oldu inşallah

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

hayırlı olsun o zaman okan abi. yalnız kafama takıldı; vitesli mi olacak, vitessiz mi ?  :unsure2:  :D

or7D89.jpg

28ZX82.jpg

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

kardeşim vitesli olacak senin koydukların en dolunun resmi o ekran, dijital klima ve deri direksiyon  yok bunda 

şöyle olacak döşemeler mavi renk kenarları

knvVBW.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

kardeşim vitesli olacak senin koydukların en dolunun resmi o ekran, dijital klima ve deri direksiyon  yok bunda 

şöyle olacak döşemeler mavi renk kenarları

anlıyorum abi o konuda sıkıntı yok.partner binek tipi tek donanım (en düşük) zaten.

ayrıca görsellere girince en dolunun da opsiyonlu resimleri çıkar karşımıza hep bilirsin. ben de google görsellerde partner diye aratınca ikinci resimdeki otomatik vitesli (vites kolu yerine çevirmeli düğme var) partner çıktı karşıma. türkiyede olmadığı için ilginç geldi. paylaşmak amaçlı ekleyiverdim.  :blush:

Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Aracim için geri görüş kamerasi aldim.

9fdec3f1d5edbc9d15024903484d3cc1.jpg

59187c1288fef6646d8f7baa993415a1.jpg

706668fc9c7be404522ccd5fecb04ebc.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Behram Doygun
(düzenlendi)

Yağ değişimine 1000 km kalmıştı bende indirimdeyken hemen yağımı sipariş geçtim ve bugün teslim aldım [emoji4][emoji41]1e46f5f453b5db8fa2d26ef1e21514e8.jpg

tarihinde Behram Doygun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Aracim için geri görüş kamerasi aldim.

İyi günlerde kullanın. Fiyatını öğrenebilirmiyim ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Araç kameram için hafıza kartı aldım [emoji4]

Oo hadi hayırlı olsun haftada iki gün burdasın zaten 32gb fazla bile :p:D

Yorum bağlantısı
Misafir

Oo hadi hayırlı olsun haftada iki gün burdasın zaten 32gb fazla bile [emoji14] :D

Yok lem 4 gün 3 gün disardayim [emoji6]
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Servetin arabadaki amber ledleri söküp, benim sinyallere taktık.

Bozmadık bi yeri. Ledi bozduk ama tamir ettik. :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Bozmak yok bozmak yok uydurmayın

:D  :D  :D

Servetin arabadaki amber ledleri söküp, benim sinyallere taktık.

Bozmadık bi yeri. Ledi bozduk ama tamir ettik. :)

Abi,benim araçtakileri verecektim sana ama Servet abi engel oldu  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Düm akşam markete gitmiştim, hava kararmıştı, dönüşte arabaya gelince baktımki bir gariplik var, sağ ön tamponda 30-40 cm. kadar bir iz, siyahça ve tırnak takılıyor, ulen dedim sürtmüş inekler :jedi: .... hakikaten sürtmüşler, kızdım bayağı, fenerle detaylı bakınca sanki yüzeyde gibi geldi, hemen ıslak mendille daldım, ovalayınca çıktı, baya ovaladım ama, artık ne sürttüyse, neyse gram iz kalmadı, çizikte yok, Nasiol görevini yapmış :) hemen o bölgeye bir kat daha zr53 çektim tabii, bu badireyide ucuz atlattık, Allah tan abanmadan sürtmüşler :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Plastik tamponlu arabaları seviyorum. Onlar sürterse boya kalkmıyor. :) Geçmiş olsun çok sinir bozucu Ali abi. Alışveriş merkezlerinde en uzak noktaya kenar köşeye bu nedenle araba park ediyorum. :)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Yandaki apartmandan biri kapıya meyve sebze türevi birşey atmış, mor renkli leke olmuş kapı...Suyla silme ile çıkmadı, yıkama netice vermedi. Seramik kaplama var üzerinde, servise götürdüm, kil ve pasta ile temizledirler. 5 dakika sürmedi, sağolsun ücret de almadılar. Bu arada arabanın üstüne, elma, domates, zeytin çekirdeği vb. atıp duruoyrlar, yapanı bir yakalasam fena yapacağım. :police:  :kafa:  :bambam2: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Düm akşam markete gitmiştim, hava kararmıştı, dönüşte arabaya gelince baktımki bir gariplik var, sağ ön tamponda 30-40 cm. kadar bir iz, siyahça ve tırnak takılıyor, ulen dedim sürtmüş inekler :jedi: .... hakikaten sürtmüşler, kızdım bayağı, fenerle detaylı bakınca sanki yüzeyde gibi geldi, hemen ıslak mendille daldım, ovalayınca çıktı, baya ovaladım ama, artık ne sürttüyse, neyse gram iz kalmadı, çizikte yok, Nasiol görevini yapmış :) hemen o bölgeye bir kat daha zr53 çektim tabii, bu badireyide ucuz atlattık, Allah tan abanmadan sürtmüşler :)

Geçmiş olsun abi.. 

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Geçmiş olsun, beterinden korusun Allah....

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Yandaki apartmandan biri kapıya meyve sebze türevi birşey atmış, mor renkli leke olmuş kapı...Suyla silme ile çıkmadı, yıkama netice vermedi. Seramik kaplama var üzerinde, servise götürdüm, kil ve pasta ile temizledirler. 5 dakika sürmedi, sağolsun ücret de almadılar. Bu arada arabanın üstüne, elma, domates, zeytin çekirdeği vb. atıp duruoyrlar, yapanı bir yakalasam fena yapacağım. :police:  :kafa:  :bambam2:

varya töğbe töğbe şuğursuz insanlar  :angry:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Sabah şöyle bir yan gözle kesik attık birbirimize dur bakalım akşama ne olacak  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...