Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 3 gündür marşa basmamıştım. Ziyaret ine gittim.çalıştırdım.15 dk hamurda dı durdu. Sonra stop ettim. Kapayı kilitledim.sonra camın arkasından bir manzara.... Tekrar kapıyı açtım. 45 lik magnumla ateş edersin hani.dakikalar sonra bile namludan tüteeerde tüterya. İşte öyle birşey [emoji7] [emoji7] [emoji7] Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Mermiye kafa atan cinsinden mübarek. Maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Ozan hocam hayırlı olsun acaba on cam rezistanslı olanı ile değiştiremiyor musunuz? Hocam oluyor aslında, arka cam rezistansına paralel çekebilirdim ancak 250 TL fark ve 1 hafta bekleme süresi vardı. Ben de zaten seneye biraz daha büyütme niyeti olduğundan uğraşmadım Havalar yapışmasını falan etkilemez demi kardeşim? abi sordum sorun olmaz dediler bu aralar zaten 10 derece civarında. iki üç gün bantlı tutarım özellikle. Yağmur sorun olmaz tazikli su değmesin 2 gün dediler Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 3 gündür marşa basmamıştım. Ziyaret ine gittim.çalıştırdım.15 dk hamurda dı durdu. Sonra stop ettim. Kapayı kilitledim.sonra camın arkasından bir manzara.... Tekrar kapıyı açtım. 45 lik magnumla ateş edersin hani.dakikalar sonra bile namludan tüteeerde tüterya. İşte öyle birşey [emoji7] [emoji7] [emoji7] Hahahah [emoji23] [emoji23] [emoji23] Bu çok iyiydi abi [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Yıkadım, bırezırs şekli [emoji14] Ampül siparişim gelmişti, 4300k malum kış şartları. Sağdaki 4300 soldaki 6000 Onları değiştirip kendimce amatör bir ayar yaptım Sınav iş derken kullanmayacaktım garaja kapadım, işe gidene kadar vaktim vardı, malum bi de ön cam değişmişti, kaydırıcısız olmuyor. Su kaydırıcım kalmadı, wax attım, cama 3m sıvı wax. Elim değmişken arabanın da tazelemek lazım dedim. Colli attım. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Servisde 1,000 km dolunca lpg ayarı yapıldı. Yıkandı paklandı. yakıt ölçümü yapıldı. 51 liralık gaz ile 285 km ş.içi yol. sabah sıkışık trafik 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Yağmur bir ara doluya döndü, korktum durduğu yerden dükkanın önüne alıp tenteyi açtım üstüne.. Neyse ki bişey olmadı Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 7 Ocak 2016 Yazar Paylaş 7 Ocak 2016 lpg ayarı yaptırdım karnını doyurdum.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 3 gündür marşa basmamıştım. Ziyaret ine gittim.çalıştırdım.15 dk hamurda dı durdu. Sonra stop ettim. Kapayı kilitledim.sonra camın arkasından bir manzara.... Tekrar kapıyı açtım. 45 lik magnumla ateş edersin hani.dakikalar sonra bile namludan tüteeerde tüterya. İşte öyle birşey [emoji7] [emoji7] [emoji7] 15 dakka ekzoz u ısıtmamıştır bile. [emoji5] 3 gündür marşa basmamıştım. Ziyaret ine gittim.çalıştırdım.15 dk hamurda dı durdu. Sonra stop ettim. Kapayı kilitledim.sonra camın arkasından bir manzara.... Tekrar kapıyı açtım. 45 lik magnumla ateş edersin hani.dakikalar sonra bile namludan tüteeerde tüterya. İşte öyle birşey [emoji7] [emoji7] [emoji7] 15 dakka ekzoz u ısıtmamıştır bile. [emoji5] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 15 dakka ekzoz u ısıtmamıştır bile. [emoji5] 15 dakka ekzoz u ısıtmamıştır bile. [emoji5] Isıtmazmııı 3dk yeter körükler çalışsın dursun tamam.[emoji41] Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 zattım Hayırlısı olsun okan abi.senin işin gerçekten zor abi Öncam silgeçlerini yenisi ile değiştirdim. Öncam silgeçlerini yenisi ile değiştirdim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Aliexpresten aldığımız usb şarj ünitesini,aracımızın kolçak kısmının arka bölümüne uygulamasını yaptım.Arka koltukta oturanların,cep telefonu şarj etme sorununu ortadan kaldırdım. Elektrik için ön çakmak kısmından hat çekicem. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Aliexpresten aldığımız usb şart ünitesini,aracımızın kolçak kısmının arka bölümüne uygulamasını yaptım.Arka koltukta oturanların,cep telefonu şarj etme sorununu ortadan kaldırdım. Elektrik için ön çakmak kısmından hat çekicem. Orjinal gibi çok şık. Eline sağlık Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Orjinal gibi çok şık. Eline sağlık Teşekkür ederim,forumun faydaları diyebiliriz. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Teşekkür ederim,forumun faydaları diyebiliriz. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Teşekkür ederim,forumun faydaları diyebiliriz.Bugün akşama kadar bununlamı uğraşıyordun.bende şanzıman montajı yapıyorsun sandıydım[emoji23] [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Bugün akşama kadar bununlamı uğraşıyordun.bende şanzıman montajı yapıyorsun sandıydım[emoji23] [emoji23] Hepsinin yeri ayrı tatlım Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 (düzenlendi) Teşekkür ederim,forumun faydaları diyebiliriz. Harika olmus. Elektirigi nerden aldiniz? 7 Ocak 2016 tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Aliexpresten aldığımız usb şarj ünitesini,aracımızın kolçak kısmının arka bölümüne uygulamasını yaptım.Arka koltukta oturanların,cep telefonu şarj etme sorununu ortadan kaldırdım. ... Elektrik için ön çakmak kısmından hat çekicem. Sonunda elinden iş geldiğini görmekte nasipmiş [emoji23] [emoji23] Hayırlı olsun abi. Güle güle kullansın bebe becik [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Sonunda elinden iş geldiğini görmekte nasipmiş [emoji23] [emoji23] Hayırlı olsun abi. Güle güle kullansın bebe becik [emoji16] Sen kendi bizzat şahsen mi yaptı sanıyorre? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Periyodik Muayenesini yaptırdım. Ocak vergisini yatırdım. Kredinin kalanını yatırıp aracın % 100 sahibi oldum. 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts