Misafir 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Tavanını temizledim. 3-5 dakika çalıştırdım. Sonra veda edip eve geldim. Hocam tekerler görünecek şekilde temizleseydiniz keşke. Ayakları da üşür Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 İndim 15 dk çalıştırdım donmus buzlu dikiz aynalarini isittim sonra eve döndüm [emoji106] [emoji2] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Sana da hayırlı olsun Selçuk. Güle güle kullan. Sivas'ta akü 2, 3 yıl anca dayanır herhalde.Maalesef öyle, o sebeple amperi büyük aldım. Yoksa akünün daha 1 yılı vardı. 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 (düzenlendi) Herkes aracına iyi bakarken ben bu karda kışta yollara vurdum [emoji12] 3 Ocak 2016 tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Hocam tekerler görünecek şekilde temizleseydiniz keşke. Ayakları da üşür :)Yapacaktım Eren hocam fakat gideceği yollar kapalı olduğu için dinlensin kerata dedim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Murat, 200 tl. Pazar günü tek açık yer olunca pazarlık yapamadım.Hayırlısı olsun abi. İnci iyi ama benim ikinci inci marka alışım... Bakalım kaç yıl gidecek... Tavanını temizledim. 3-5 dakika çalıştırdım. Sonra veda edip eve geldim. Böyle bir kar görmeyeli yıllar oldu... Yorum bağlantısı
Behram Doygun 3 Ocak 2016 Paylaş 3 Ocak 2016 Serkan Dalgıç abimden aldığım bagaj havuzunu serdim bagaja. [emoji1][emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Bugün arabam için birşey yapmadım ama arabam kediler için birşey yaptı, sıcaklığını onlarla paylaştı Hava artık o kadar soğuk ki, garaja girdiğimde kediler inmemi beklemeden kaputun üstüne çıkıyor. Tabii içeri girmek de istiyor olabilir 5 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Bayaği pahalanmis, 72 amper servisten yanlış hatırlamıyorsam indirimli 135 lira idi.... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 baya kar yağmıştı. hiç yüz vermedim.doğru otobüse gittim. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Serkan Dalgıç abimden aldığım bagaj havuzunu serdim bagaja. [emoji1][emoji1] No no olamaz o fırçanın ne iş va orada araba harita gibi olur yahu 1 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 No no olamaz o fırçanın ne iş va orada araba harita gibi olur yahu Fırça araba için değil abi lastikler yarısına kadar kar olmuştu önlerini felan temizliyorum çıkmam rahat olsun diye. [emoji1] Aracın üstünü sağolsun bizim veletler kar topu savaşından pırıl pırıl yapıyorlar. [emoji16] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Fırça araba için değil abi lastikler yarısına kadar kar olmuştu önlerini felan temizliyorum çıkmam rahat olsun diye. [emoji1] Aracın üstünü sağolsun bizim veletler kar topu savaşından pırıl pırıl yapıyorlar. [emoji16] içim rahatladı kardeşim kazasız belasız inşallah Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Zircilenip yollara dustuk.zorlu yollar sonunda kazasiz belasiz garajimiza cekildik... Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 İki gündür yıkanıyor ben değil ancak yağan yağmur aracın üstündeki kalın toz tabakasını aldı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Ön camımdaki çatlak soğuk sıcak olayları ile iyice büyüdü uzadı, bugün değişimini yaptık. Ardından Osman ustaya uğradım. El fren telim gevşemiş onu halletti sağolsun. Çağlar abiyi de gördüm Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Ön camımdaki çatlak soğuk sıcak olayları ile iyice büyüdü uzadı, bugün değişimini yaptık. Ardından Osman ustaya uğradım. El fren telim gevşemiş onu halletti sağolsun. Çağlar abiyi de gördüm Havalar yapışmasını falan etkilemez demi kardeşim? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Ön camımdaki çatlak soğuk sıcak olayları ile iyice büyüdü uzadı, bugün değişimini yaptık. Camın fiyatı ne çıktı Ozan? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Camın fiyatı ne çıktı Ozan?Kaskodan değiştirdim abi sormayı unuttum Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Kaskodan değiştirdim abi sormayı unuttumSağlık olsun, benimkisi merak işte [emoji1] Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Mercek değişimi için işin eline bıraktım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Kaskodan değiştirdim abi sormayı unuttumOzan hocam hayırlı olsun acaba on cam rezistanslı olanı ile değiştiremiyor musunuz? Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Hiç bişey yapmadım. Kontak bile vurmadım. Dün koyduğum yerde arada bi bakıp göz kırpıyor bana Yakıttan iyi tasarruf yaptık bugün Yorum bağlantısı
Recommended Posts