İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Celalettin Süğürtin

Mondimin hidrolik direksiyon pompası kayış gergi rulmanını değiştirdim.

Fabrikada rulman içine konulan gres çok az ve sanınırm ısıya dayanıksız. Çok kısa zamanda bilye yağsız kalıp ses yapmaya başlıyor. Açık 10-11ile iki dakikada sökülüyor. Takarken aparat lazım. Onu da evde olan malzemelerle yaptım.

dbdad74ef36797ddddfc050e39dd3985.jpg

Evde yaptığım kayış gerdirme aparatı[emoji1]

1b284b217dc5d86f793573616c315e61.jpg

e01063136fbf9acde5ad890644662ddf.jpg

Bu da rulmanı değistirme gerekçemin dayanağı olan video:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

km dolmasa da yaştan dolayı 2. yıl bakımına 12739 km.de antalya otokoça getirdim. volkan doğrular beyin güler yüzü ve yakın ilgisiyle işlemler halledildi. kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum. :bravo:  standart bakım life card indirimiyle 357 lira tuttu. hediyemizi aldık, hatıra fotoğrafı çekildik, memnun kaldık, vedalaştık.  :)

7Mkm5m.jpg

L1aPjz.jpg

qPYqoW.jpg

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

unuttum, şimdi aklıma geldi, saim ulaş yılmaz bey de oradaydı. kısa süre de olsa tanışıp sohbet etme fırsatı bulduk ama kendisi fazla kalmadı. :)

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Benim oğlanı götürdüm servise soğutma suyunu değiştirdik bende var sanıyordum. Sadece kırmızı rengi kalmış derece düşmüş 0'a 2 kutu kırmızı dew attık -35 derece 3 sene rahat artık. Sonrada gidip V-power nitro ile de karnını doyurduk. Sonra kapının önüne kış uykusu moduna hazırladık. [emoji56][emoji41]

Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

Kliksadan siparis ettigim park ve fren lambaları bugun geldi. 4unu de soktum taktim degistirdim.

Yorum bağlantısı

Arabamın ön koltuklarına koltuk ısıtma sistemi yaptım. Çinden aldığım set i monte ettim. Bu kadar başarılı ısıtacağını tahmin etmezdim. 5 dk çekmeden ciddi ısı alıyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Arabamın ön koltuklarına koltuk ısıtma sistemi yaptım. Çinden aldığım set i monte ettim. Bu kadar başarılı ısıtacağını tahmin etmezdim. 5 dk çekmeden ciddi ısı alıyorum.

Elinize sağlık. Ürün linki, montaj aşamaları vs. isteriz. Hatta konu bile açılabilir. Malum Kütahya soğuk, sabah donuyor :)

Yorum bağlantısı

Elinize sağlık. Ürün linki, montaj aşamaları vs. isteriz. Hatta konu bile açılabilir. Malum Kütahya soğuk, sabah donuyor :)

Mod onayından geçerse konu geliyor focus 3 modifiye bölümünde.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

bu gün evde bıraktım kendisini dinlensin diye malum İstanbul trafiğinde yorulmasın diye

Yorum bağlantısı

Bugün Eren Erdoğan kardeşimin sipariş verdiği kameram geldi [emoji2] ilk müsait durumumda montajını da yapicam öpüyorum kardesim. [emoji6] [emoji106]

73b6ce1e5576a810c0a2aa87537445dc.jpg

30790c6b203a078e4a5627c649584126.jpg

555306184d3beab9b597387e5b9bf5d2.jpg

Yorum bağlantısı

Bugün Eren Erdoğan kardeşimin sipariş verdiği kameram geldi [emoji2] ilk müsait durumumda montajını da yapicam öpüyorum 

Hayırlı olsun kardeşim,güzel günlerde kullan.

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun kardeşim,güzel günlerde kullan.

Teşekkür ederim abi doğum günü hediyesi oldu bana bugün [emoji6] [emoji106]
Yorum bağlantısı

Kıyamam ya,keşke haberimiz olsaydı ben alırdım [emoji3] Adetten yani.

15 kasımda aldık gelmedi gelmedi doğum gunume geldi [emoji23] kendi kendime almış gibi oldum [emoji7]
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...