Berkcan Ergen 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Satılmak için içi boşaltıldı ne var ne yoksa [emoji5] Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Boya koruma ve nano koltuk koruma yapıldı. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 N11'den hafta sonu indirimi ile faydalanarak aldığım 72 amper aküm geldi. 170 TL ye aldım. Bugün montajını yaptık. Eskisi de bana kaldı. Erdil marka ilk defa görüyorum. Sanırım Romalılardan kalma. Müzeye kaldırdım. [emoji41] Yorum bağlantısı
Selim Kaya 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 N11'den hafta sonu indirimi ile faydalanarak aldığım 72 amper aküm geldi. 170 TL ye aldım. Bugün montajını yaptık. Eskisi de bana kaldı. Erdil marka ilk defa görüyorum. Sanırım Romalılardan kalma. Müzeye kaldırdım. [emoji41] Akü kutup başı koruma kapağı olmaması muayenede hafif kusurmuş. Taktım bu ara TUV 'e... Kusursuz muayene raporu isterseniz bilginize. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Camlara buğu önleyici uyguladım. İnşallah işe yarar. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Bici bici yapti, o kadar. Camlara buğu önleyici uyguladım. İnşallah işe yarar. Sonuctan haberdar edebilir misiniz ? Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Bici bici yapti, o kadar. Sonuctan haberdar edebilir misiniz ? Tabi ki Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Akü kutup başı koruma kapağı olmaması muayenede hafif kusurmuş. Taktım bu ara TUV 'e... Kusursuz muayene raporu isterseniz bilginize.Taktım onları [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Pazar temizliği yapıldı yorucu oldu ama güzel oldu Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Tesekkurler [emoji5]Kısa süre kullandım. Ürün işe yarıyor gibi ama biraz daha uzun kullandığımda tam test etmiş olurum. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Kısa süre kullandım. Ürün işe yarıyor gibi ama biraz daha uzun kullandığımda tam test etmiş olurum. Serkan Bey, tesekkur ederim geri donus icin. Urun markasi rica edebilir miyim ? 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Serkan Bey, tesekkur ederim geri donus icin. Urun markasi rica edebilir miyim ?Ürünün markası modacar. Ürünü uygulamadan önce kaliteli cam sil ile temizledim. Sonra izo propil alkol ile temizledim. Camın kurumasını bekledikten sonra sıkıp cama yaydım. Sonra mikrofiber bez ile parlattım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Camlara buğu önleyici uyguladım. İnşallah işe yarar.Güneş vurunca camda yansıma yapmazsa şanslısın. Klimaya devam arada gaz döngüsü de olsun ayrıca cama el değerse tekrar uygulama ister. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Güneş vurunca camda yansıma yapmazsa şanslısın. Klimaya devam arada gaz döngüsü de olsun ayrıca cama el değerse tekrar uygulama ister.Teşekkürler Hacım.[emoji4] Yansıma olayını bilmiyordum. İnşallah problem olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Teşekkürler Hacım.[emoji4] Yansıma olayını bilmiyordum. İnşallah problem olmaz.Olursa ipa ile sil gitsin biraz nazlı oluyor bugu önleyiciler. Iyi sileceksin, az süreceksin, bezin cinsi vs. Bende yağlı bi yansıma yaptı bıraktım o gün kullanmayı. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Olursa ipa ile sil gitsin biraz nazlı oluyor bugu önleyiciler. Iyi sileceksin, az süreceksin, bezin cinsi vs. Bende yağlı bi yansıma yaptı bıraktım o gün kullanmayı.Yansıma olayını hiç sevmem hacım. Kullanalım bakalım ne olacak. Olmazsa dedigin gibi ipa ile silerim. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Ürünün markası modacar. Ürünü uygulamadan önce kaliteli cam sil ile temizledim. Sonra izo propil alkol ile temizledim. Camın kurumasını bekledikten sonra sıkıp cama yaydım. Sonra mikrofiber bez ile parlattım. Cok tesekkurler bilgiler icin [emoji5] Deneyince ben de size haber verecegim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Teşekkürler Hacım.[emoji4] Yansıma olayını bilmiyordum. İnşallah problem olmaz. Olursa ipa ile sil gitsin biraz nazlı oluyor bugu önleyiciler. Iyi sileceksin, az süreceksin, bezin cinsi vs. Bende yağlı bi yansıma yaptı bıraktım o gün kullanmayı.Bir türlü alışamadım buğu önleyicilere.. Cok tesekkurler bilgiler icin [emoji5] Deneyince ben de size haber verecegim. Bence hiç deneme.. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Bir türlü alışamadım buğu önleyicilere.. Bence hiç deneme.. Neden ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts