İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

N11'den hafta sonu indirimi ile faydalanarak aldığım 72 amper aküm geldi. 170 TL ye aldım.

270b8e23de4bf2d5b5a16991a91cbd5b.jpg

Bugün montajını yaptık.

0899eb1177fbb14562504dad57e56b07.jpg

Eskisi de bana kaldı. Erdil marka ilk defa görüyorum. Sanırım Romalılardan kalma.

Müzeye kaldırdım. [emoji41]

8784bb0700e50dd0c0261f6cf7445a59.jpg

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

N11'den hafta sonu indirimi ile faydalanarak aldığım 72 amper aküm geldi. 170 TL ye aldım.

Bugün montajını yaptık.

0899eb1177fbb14562504dad57e56b07.jpg

Eskisi de bana kaldı. Erdil marka ilk defa görüyorum. Sanırım Romalılardan kalma.

Müzeye kaldırdım. [emoji41]

Akü kutup başı koruma kapağı olmaması muayenede hafif kusurmuş. Taktım bu ara TUV 'e... Kusursuz muayene raporu isterseniz bilginize.

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Bici bici yapti, o kadar.

Camlara buğu önleyici uyguladım. İnşallah işe yarar.

Sonuctan haberdar edebilir misiniz ?

Yorum bağlantısı

Akü kutup başı koruma kapağı olmaması muayenede hafif kusurmuş. Taktım bu ara TUV 'e... Kusursuz muayene raporu isterseniz bilginize.

Taktım onları [emoji23]
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Tesekkurler [emoji5]

Kısa süre kullandım. Ürün işe yarıyor gibi ama biraz daha uzun kullandığımda tam test etmiş olurum.
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Kısa süre kullandım. Ürün işe yarıyor gibi ama biraz daha uzun kullandığımda tam test etmiş olurum.

Serkan Bey, tesekkur ederim geri donus icin. Urun markasi rica edebilir miyim ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Serkan Bey, tesekkur ederim geri donus icin. Urun markasi rica edebilir miyim ?

Ürünün markası modacar. Ürünü uygulamadan önce kaliteli cam sil ile temizledim. Sonra izo propil alkol ile temizledim. Camın kurumasını bekledikten sonra sıkıp cama yaydım. Sonra mikrofiber bez ile parlattım.
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Camlara buğu önleyici uyguladım. İnşallah işe yarar.

Güneş vurunca camda yansıma yapmazsa şanslısın. Klimaya devam arada gaz döngüsü de olsun ;) ayrıca cama el değerse tekrar uygulama ister.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Güneş vurunca camda yansıma yapmazsa şanslısın. Klimaya devam arada gaz döngüsü de olsun ;) ayrıca cama el değerse tekrar uygulama ister.

Teşekkürler Hacım.[emoji4] Yansıma olayını bilmiyordum. İnşallah problem olmaz.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Olursa ipa ile sil gitsin biraz nazlı oluyor bugu önleyiciler. Iyi sileceksin, az süreceksin, bezin cinsi vs. Bende yağlı bi yansıma yaptı bıraktım o gün kullanmayı.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Olursa ipa ile sil gitsin biraz nazlı oluyor bugu önleyiciler. Iyi sileceksin, az süreceksin, bezin cinsi vs. Bende yağlı bi yansıma yaptı bıraktım o gün kullanmayı.

Yansıma olayını hiç sevmem hacım. Kullanalım bakalım ne olacak. Olmazsa dedigin gibi ipa ile silerim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Ürünün markası modacar. Ürünü uygulamadan önce kaliteli cam sil ile temizledim. Sonra izo propil alkol ile temizledim. Camın kurumasını bekledikten sonra sıkıp cama yaydım. Sonra mikrofiber bez ile parlattım.

Cok tesekkurler bilgiler icin [emoji5]

Deneyince ben de size haber verecegim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bir türlü alışamadım buğu önleyicilere..

Cok tesekkurler bilgiler icin [emoji5]

Deneyince ben de size haber verecegim.

Bence hiç deneme..
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...