İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Bu renkle selam verse ne işe yarar,kör gibi kullan :D

Görende londra da yaşıyoruz yağmur çamur eksik olmuyor sanacak :D
Yorum bağlantısı

Amaç çamur atmak değil mi ?  :D

abi sende senın arabaya yaslı deyınce kızıyosun sende değiştir artık ha bıre botoks motoks yaptırıyon orasına burasına yaslı artık o anla artık ezıyet etme yahu :biggrin:  :biggrin:   :kihkih:  :kihkih:

Yorum bağlantısı

abi sende senın arabaya yaslı deyınce kızıyosun sende değiştir artık ha bıre botoks motoks yaptırıyon orasına burasına yaslı artık o anla artık ezıyet etme yahu :biggrin:  :biggrin:   :kihkih:  :kihkih:

Vazgeçsek yaparız her halde  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Bugün triger seti ve devir daim değişimi yapıldı.kilometre 69.000 de ama 5 yıl dolduğundan aklımda kalmasın dedim.çıkan kayış iyi durumdaydı çatlama falan yoktu.artık bi 5 sene kafam rahat olur inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Sileceklerimizi değiştirdik, 25.000 km yapmış lastiklerimizin yerlerini değiştirdik. Hava yağmurlu olduğu için dışını yıkayamadık ama içini pırıl pırıl yaptık.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Ebay'dan almış olduğum çakı kontak anahtarımı yaptırdım. 12 dolara aldım diye sevindiydim ama ucu açan anahtarcı düzgün açamamıs olduğundan anahtar iceride kaldı. Uzun uğraslar sonunda çıkardık. Her seferinde düzeltme eğeleme falan yapılıp denendi ancak anahtarın dışarı çıkarılması sorun oldu. Kontak girişindeki yaylı tırnak zedelendiği için kontak sökulüp icerideki şifre halkaları yenilendi. Yenisi ellerinde olmadığından zedelenen tırnak tesfiye edilerek takıldı. Birinci seferde bozuk açılan uç baska bir anahtarcıda yenisiyle değiştirildi. Bu işlemlerin ardından kodlamalar yapıldı. 40-50 liraya işi halletmeyi ümit ederken 160 liraya mal ettim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

orijinaliab4482930eb34fefd30a3135df05ae15.jpg

Geçen yıl anahtarcıda yaptırdığım işe yaramaz çakı anahtar:

6c965d7910476474d80e080309e1600e.jpg

Bu da en yenisi:

17aae25b213ad9286b722e6581d4643f.jpg

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Yıkandım,koruma atım,tirimler parlatım ,bağajı boşaltım yarın vizeye hazırlandı paşa  :D  :D  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Baktım araba tozlanmış dur hele bir su tutayım dedim, suyu tutunca hadi dedim elim değmişken diyip iç dış her yerine daldım, koltuklara deri bakımı bile yaptım  :D

Araba tozluyken kabasını almak için su tuttum önce, ahanda suyun durumu, Zr53 görevine başarıyla devam ediyor, takribi ömür benim bakımımla sonsuz  :p

https://www.youtube.com/watch?v=hhImVVXv3ck&feature=youtu.be

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Vizesini yaptırdık iki yıl rahatız . Bu arada yaşanan bu kilometre yanlış girme olaylarından dolayı sanırım kilometre koca bir puna yazılmış ve eleman imzalanmadan önce evrak sana veriyor kilometreni kontrol et diyor ediyor ve imza atıyorsun [emoji1]

cbb73c129241383c9dc01cd4876b0339.jpg
45720bcebec5a55414f4692e8582b6d0.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...