İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

(düzenlendi)

yanlaruh dabi abi hanım da yok free style sefaköy beylikdüzü affetmiyor kasınanı mürekkepliyor süha abiden alıntılarım var  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:

tarihinde Halil İçingir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

yanlaruh dabi abi hanım da yok free style sefaköy beylikdüzü affetmiyor kasınanı mürekkepliyor süha abiden alıntılarım var  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:

Artık bırak bu işleri,baba ol baba ol  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Artık bırak bu işleri,baba ol baba ol [emoji3]

Halil abiyi kara listeye alıyorum [emoji1]
Yorum bağlantısı
Ali Herdem

Çok güzel olmuş,güle güle kullanın.

Modülü nereden aldınız ?

Bu modülü nereden temin edebiliriz :)) çok güzel olmuş gerçekten
Yorum bağlantısı

Halil abiyi kara listeye alıyorum [emoji1]

Alalım evet [emoji23]

Sanki senin arabayla çok yanlanır ya...

[emoji14]

Gel gel [emoji41]

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

açık öğretim sınavlarına gitmesi için kardeşime emanet ettim, pazar da onda

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bugün dur hele şuna bir bakayım 20 bin km. oldu, Race Chip ten sonra MAF ve Turbonun durumu nedir acep dedim, MAF herzamanki gibi, yinede sökmüşken Yağsız Kontak spreyle yıkadım ama akan temizleyici tertemizdi, yine kirlenmemiş alet  :biggrin:

Turbonunsa keyfi yerinde, 153 binde araba, turbo hala ilk günki gibi, mil boşluğu normal değişme yok, kanatçık aşınması yok

(aşınma ya hava filterisinden toz alırsa yada mil yatağı bozulursa yalpa yapan turbo milinin dolayısı ile kanatçıkların dış çepere sürtmesiyle olur, bu durumda önce turbo basıncında düşme olur, pek algılayamazsınız, ancak aşşağıdaki resimdeki gibi söküp bakarsanız çeperle kanatçık aralığının 3-4 mm. kadar açıldığını görürseniz anlarsanız, aşşağıda normal durum görünmekte, normalde 1mm. kadar birşey olmalı,sonra hafiften ötme başlar, o zaman paracıkları hazırlayın demektir :D )

üst kapak havalandırmasından gelen yağ buharı normal, kısaca Chip ten sonra en ufak sıkıntı yok gibi duruyor  :biggrin:

Bu arada turboda Garret değilmiş, K turbo yani BorgWanger KP35 modeli  Parça no: 2S6Q6K682AD 

Şuradan bakılıyor, parça noyu girin tamamdır :)

http://www.turbos.bwauto.com/en/aftermarket/productSearch.aspx

Yetkili distirbütör ise Borgwagnerin sitesine göre burasıymış...

http://www.koydes.com.tr/

1DoBDp.jpg

v8DV86.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

Uçan tenekemin balataları yenilendi.[emoji41][emoji56]

Bugun on - arka fren balatalari degisti. Orj. balatalar 50000 km sonra bitti [emoji2]

Yerine Kale balatalar takildi. Kaliperleri boyadim. Balans ayari yapildi. Polen filtresi degisti ve biten dpf sivisini doldurduk.

[

Bende değişeceğim bu aralar, parça ve işçilik fiyatları nedir? tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya
(düzenlendi)

Uzun bir aradan sonra yıkanip durulandik...

tarihinde ersin özkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Bende değişeceğim bu aralar, parça ve işçilik fiyatları nedir?

Ön arka benim değişti ön balatalara mayle marka balata takıldı 2 yıl garantili arkalarada kampana olduğu için Alman üretimi bosch balatalar takıldı. Toplam arka balatalar 140 tl ön balatalar 110 tl işçilikte ustam tanıdık olduğu için 50 tl verdim 300'e bağladım. [emoji4]
Yorum bağlantısı

Bir an Fiat Egea reklamını izliyorum sandım. Hangi konuyu açsam sen varsın..  :D  :D

En azından her yere yapıştırmıyorum aynı fotoları birisi gibi  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...