İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ali Ozan Yurtsever

Güle güle, ekonomik ekonomik kullanman dileğiyle.  :flowers:

Çok teşekkür ederim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Kapı fitillerini sonax gummi ile spreyledim forumda kullanan çok kişi varmış bizde deneyelim dedik.

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Kapı fitillerini sonax gummi ile spreyledim forumda kullanan çok kişi varmış bizde deneyelim dedik.

Bende bugün aldım hafta sonu deneyecegim.sizde bir etkisi oldu mu?

Yorum bağlantısı
Tanfer Katırcı

Aliexpress ten aldigim ledlerim geldi

2f29fd9716c0c3fb1c1890425dcb140e.jpg

Bi guzel montajlarinida yaptim bugün

İç okuma lambasi

7dd98e813a8356e8df691e1180c5e67a.jpg

Plaka aydinlatmalar

c99033dfb5c991986968382f443e2e97.jpg

Ön sisleri led oldu :)

e16debc4b7d3f52cacc1f110e8ce549f.jpg

Geri vites lambasi en gerekeni idi

fec2c7658fc79a286933b9f90bc3fd0c.jpg

Ve ön kehribar park lambalarimiz :)

d889e388045c58b76cd3386101471101.jpg

E güzel oldu sanki :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Güle güle kullan, çok güzel olmuş.

Aliexpress ten aldigim ledlerim geldi

Bi guzel montajlarinida yaptim bugün
İç okuma lambasi

Plaka aydinlatmalar

Ön sisleri led oldu :)

Geri vites lambasi en gerekeni idi

Ve ön kehribar park lambalarimiz :)

E güzel oldu sanki :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Sarı kız kışa hazır lastik lerede takıldı antifriz derecemiz düşmemiş göğüs iç aydınlatma tamam hadi kar yağsınd42ee05b6273557bb357c181b4625928.jpg5ca977a54687551b2c25144ca5e0bcd7.jpg

tarihinde Kerem Özsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Bugun on - arka fren balatalari degisti. Orj. balatalar 50000 km sonra bitti [emoji2]

Yerine Kale balatalar takildi. Kaliperleri boyadim. Balans ayari yapildi. Polen filtresi degisti ve biten dpf sivisini doldurduk.

80a686514de1bd1ac65f9c123d498fc0.jpg

01e68eda6bff3e4794e4551273a87b76.jpg

d5313bebab146003f3dde6c0bc86fc6a.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Şu sıralar pek bir şey yapmıyorum, 3 haftadır yıkamadım bile, ama bizi işe götürüp getiriyor, götürsün tabi suylamı çalışıyor eşşoğlusu.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İbrahim Can
(düzenlendi)

Şu sıralar pek bir şey yapmıyorum, 3 haftadır yıkamadım bile, ama bizi işe götürüp getiriyor, götürsün tabi suylamı çalışıyor eşşoğlusu.

En guzelini yapiyosu abi[emoji2]

Bende mecburi seyler haricinde mazot koyup geziyorum son bir hafta askere kadar bole devam [emoji2]

tarihinde İbrahim Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Boya güzel olmuş. Araç üzerinde de güzel duracak gibi. Eline sağlık kardeşim..[emoji122] [emoji122]

Teşekkür ederim abi :) bayağı uğraştım, özellikle pütürlü yüzey diye zımpara yapmaktan su topladı parmaklarım ama değdi :) işten çıkınca takacağım :)
Yorum bağlantısı
Musa Doğru

merhabalar değerli ford clup ailesi bugün havanın biraz güzel olması ve vize sınavları da hazır bitmişken vakit bulup sağ ayna indirme modülünü bağladım ve durumu sizlerle paylaşmak istedim aklımda bir kaç ilginç çalışma daha var vakit bulup uyguladıkça sizlerle paylaşırım...

https://youtu.be/DG23r11HAPI

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

merhabalar değerli ford clup ailesi bugün havanın biraz güzel olması ve vize sınavları da hazır bitmişken vakit bulup sağ ayna indirme modülünü bağladım ve durumu sizlerle paylaşmak istedim aklımda bir kaç ilginç çalışma daha var vakit bulup uyguladıkça sizlerle paylaşırım...

Çok güzel olmuş,güle güle kullanın.

Modülü nereden aldınız ?

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

:shok:  :bravo:  :bravo:  :good1:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Musa Doğru

Çok güzel olmuş,güle güle kullanın.

Modülü nereden aldınız ?

teşekkürler modülü uzun süre önce almıştım fakat şuan hala satışı var mı bilmiyorum da aldığım arkadaşla görüşüp bilgi veririm.

:shok:  :bravo:  :bravo:  :good1:  :nazar:

teşekkürler.

Yorum bağlantısı

teşekkürler modülü uzun süre önce almıştım fakat şuan hala satışı var mı bilmiyorum da aldığım arkadaşla görüşüp bilgi veririm.

teşekkürler.

Link bile olur.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...