İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Hooopss yanlış grup,pardon forummuş burası  :D

:shok:  :rolleyes:  Bende noluyoruz ya dedim, bu muhabbet hiç yabancı gelmediydi ama  :p  :p

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

:D:D:D Abi Ellerin dert görmesin :bravo::good1::nazar:

Eksik olma kardeşim, sağolasın.
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Abi Merhaba Aracının plakasına ait 2 adet cezan var bilgin varmı ??

Uyarın için saol kardeşim ama kimlik bilgileri bana ait değil. Zaten ben aracı alalı 2-3 ay falan oldu bu kadar faiz de gelmiş olamaz herhalde. Birşey yapmak gerekirmi?

Yorum bağlantısı
Uğur Köker

balata ve diskleri bosch marka ile değiştirdik,şarj dinamosu arızalanmış orijinali ile değiştirdik...parça fiyatları uçmuş

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Akşam üstü arabaya bindim ve kontağa basınca bingooooooo far ampülü patlamış [emoji35] çiftini değiştirdim çünkü Osram NB ampüller vardı maalesef...

19824ca81de921279ff6de99ec106de4.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Bu akşam 52 Ciğer Kebap'ın önüne götürdüm, kedi gibi bakıyordu gariban.  :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Akşam üstü arabaya bindim ve kontağa basınca bingooooooo far ampülü patlamış [emoji35] çiftini değiştirdim çünkü Osram NB ampüller vardı maalesef...

19824ca81de921279ff6de99ec106de4.jpg

Hayırlı olsun yeni ampuller Ehtiyar

Bu akşam 52 Ciğer Kebap'ın önüne götürdüm, kedi gibi bakıyordu gariban. :)

Bi dürüm de ona yaptıraydın Hüseyin Hocam. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Bi dürüm de ona yaptıraydın Hüseyin Hocam. :)

Burada dürüm yapmayı bilmiyorlar ki Ali hocam. Ben Ceyhan'da çalışırken çok dürüm yemiştim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Evdeki kaydırıcı özelliği olduğunu iddia eden wileda cam spreyi ile araç camlarının sol tarafını sildim denemek için. :)

Camlardan çam reçinesi gibi ufak damlalar var sanıyordum yakından bakınca bütün boyada beyaz noktalar gördüm :( silmekle çıkmıyor sadace tırnakla falan çıktı. Ne önerirsiniz?

Bagaj kapağı.

443fe2a3fae636dd21234da9a9ffd918.jpg

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Temizlik,cila,pozlar :)4c23dafcb4c006e093c42436bee9e606.jpgbdeea4819afd179777cc92fc222aaebc.jpg

Hadi Karadeniz insanlarını anladım da, arabaları da denize sırtını dönüyorlarmış, öğrenmiş oldum. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Dün gece Ümit kardeşim ile bir kaç sticker yaptık.

4a76be58655aa584882619d395e53997.jpg

İstanbul park silüetini alıp altına da yazıyı ayarladık bastık.

Diren Fiesta yazısı ise rallideki Fiesta dan alınma fikir :) fikir babası ralli pilotu Kerim Tar dan instagram üzerinden izin aldım :)

4ed1672ab458f4fe408f7225131aad23.jpg

Bu da ümit in Özel çalışması :) içi boş krom renk folyo içine st oturtularak hacimli bir st logosu yaptık

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Kışlıklarımızı taktık iç aydınlatmayı ledlerle değiştirdik.Son olarak plaka aydınlatmayı ledle değiştirdim.

Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Kışlık jant ve lastikler takıldı, yazlık jant ve lastikler temizlenerek kaldırıldı. Hazır lastikler sökülmüşken kaliperleride metalik griye boyadım. Detaylı resim çekemedim değişim, temizlik derken bu sefer çok zamanımı aldı ve ellerim hep pisti. Sonuç güzel olduğu için deydi.

r8Bm6z.jpg

7XEV7r.jpg

P64Ynb.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...