İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Bujiler değişiyor.

Tüm hortumlar yenileniyor.antifiriz doldurayım.kışlık bakımm.

En az 38 buji vardır bunda.. 8 mt fortumm. 250 kg antifiriz.. Toplamdaaa...  :shok:  :shok:  :p

Hayırlı bakımlar abi.  :flowers:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Ankara'da havalar soğudu, acaba kış lastiklerini taktırsam mı diye düşündüm. Ama sadece düşündüm.  :)

Yorum bağlantısı

En az 38 buji vardır bunda.. 8 mt fortumm. 250 kg antifiriz.. Toplamdaaa... :shok::shok: [emoji14]

Hayırlı bakımlar abi. :flowers:

Deme tarife $ la.

Parça dolarla.

Herşey dolarla

O memo

Burası nevyork amerikamı

Abi burası Münih deelmi

Münih pevluke [emoji12]

Yorum bağlantısı

Deme tarife $ la.

Parça dolarla.

Herşey dolarla

O memo

Burası nevyork amerikamı

Abi burası Münih deelmi

Münih pevluke [emoji12]

Korkma acımayacak  :D

Yorum bağlantısı

Her şeyin bedeli var [emoji3]

Atın intikamı da var ona bakarsan[emoji16] [emoji1]

Korkma acımayacak :D

Demirden korksak trene binmezdik gülüm[emoji41]
Yorum bağlantısı

Atın intikamı da var ona bakarsan[emoji16] [emoji1]

Demirden korksak trene binmezdik gülüm[emoji41]

Usd logolu gözlük al  :D

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

geçen hafta ses yapan fren balatalarını değiştirmiştim, ama ses kesilmeyince arka diskleri de değiştirdim.

Güle güle eskit. İnşallah fazla terletmemişlerdir[emoji3]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Varya bugün customın direksiyonu sevgiyle, şevkatle ,aşkla öptüm gıymetini defayetle birkere daha anladımm  :blush:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Varya bugün customın direksiyonu sevgiyle, şevkatle ,aşkla öptüm gıymetini defayetle birkere daha anladımm :blush::nazar::nazar::nazar:

Allah muhabbetinizi artırsın. Ben de zaman zaman direksiyonunu öperim mondimin[emoji3] Sevgimizi gostettirmemiz lazım icabında[emoji1]
Yorum bağlantısı

Varya bugün customın direksiyonu sevgiyle, şevkatle ,aşkla öptüm gıymetini defayetle birkere daha anladımm  :blush:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Aşka bak  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Allah muhabbetinizi artırsın. Ben de zaman zaman direksiyonunu öperim mondimin[emoji3] Sevgimizi gostettirmemiz lazım icabında[emoji1]

Valla abi şöyle 5 gün bir 4 yaşında dağda bayırda sürülmüş 100000 km bir nemo,fiber veya fierino kullan hele birde vites halatı sıkışık olsun değil direksiyonu tekeri bile öperim ben yiğidimin düşün yani öleki omzum kilitlendi 3 gündür iğne yiyordum o kadar o derecede 

Aşka bak  :biggrin:

nikah tazeldim gardaşım elimdekini değerini öğredim daha çok. yirim ben onu yirim  benim customummm  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk

5e711c4c38a65fa8d8bf8f599535f797.jpg

fe3fbad00f209fb22aaf80006514597b.jpg

Bugün Antalya ford servisi otokoçta bakımımızı yaptırdık. Volkan Doğrular abime bir kez daha teşekkür ediyorum. Detaylı motor temizliğinide yaptırdı. Darısı diğer bakıma inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bakımdan sonra uzun yol yaptım...37 krş yakıt tüketti benim aslan. Yarıya yarı farketti.

Şimdiye kadar Yağmur kaydırıcı kullanmadığım için kendime çok kızdım.sağnak yağışta sileceğe tık demedim.[emoji41]

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

aslında sevgimizi göstermenin en gösterişli yolu "pompacıya full le" demektir :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Servise bıraktım.

Kazık yemek hoşuma gidiyor sanırım ...

12f02bb53e1b43f6868547d2fed5de6e.jpg

Yorum bağlantısı

Bakımdan sonra uzun yol yaptım...37 krş yakıt tüketti benim aslan. Yarıya yarı farketti.

Şimdiye kadar Yağmur kaydırıcı kullanmadığım için kendime çok kızdım.sağnak yağışta sileceğe tık demedim.[emoji41]

Sakın Yağmur sensörü yok deme.  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Sakın Yağmur sensörü yok deme. [emoji3]

Herbişeyimin sensörü var çok şükür.Otomatik moddan çıkardım sadece.

[emoji8]

Yorum bağlantısı

Herbişeyimin sensörü var çok şükür.Otomatik moddan çıkardım sadece.

[emoji8]

Yok deseydin bitmiştin işte  :air_kiss:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...