Mehmet Kaya 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Hayırlı olsun erol, konusu yokmu araba nın ?Konusunu açtığı her Araba anında satılıyor. [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Konusunu açtığı her Araba anında satılıyor. [emoji23][emoji23]İşte oyüzden hemen satılsın istemiyorum.[emoji1] Ara ara paylaşırım.[emoji6] Ahanda. Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Hava filtresini değiştireyim dedim. Baktımki filtre kutusu çok pis temizleyim bari derken motor, iç, dış komple temizlerken buldum kendimi Tüm günümü aldı, havada erken kararınca resimde çekemedim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Bugün yetkili serviste 2.yıl yani 30.000 km tamamlamadığımdan ötürü mazot filtresi dahil bakım yapıldı. Yağ, hava, polen, yağ ve mazot filtresi değiştirildi. 448 tl ye maloldu. Ayrıca 5.ayda değiştirdiğim fakat yine iz bırakmaya başlayan silecekleri, garanti kapsamında değiştirdik. Yetkili servis ile iş yapmanın faydaları . Ayrıca kasko ve trafik sigortası yenilendi. Trafik sigortası 280 tl AXA , kasko 770 tl ak sigorta tarafından yapıldı. Toplam 1500 tl sıkıştı Yalnız hissedilir bir performans artışı oldu. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Ayrıca kasko ve trafik sigortası yenilendi. Trafik sigortası 280 tl AXA , kasko 770 tl ak sigorta tarafından yapıldı. son zamanlarda herkesin şikayeti olan fiyat artışları sizi vurmamış, özellikle trafik sigortası Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 son zamanlarda herkesin şikayeti olan fiyat artışları sizi vurmamış, özellikle trafik sigortası Aslında geçen yıl ile kıyaslayınca, trafik sigortası 120 TL artmış durumda. Yaşanılan yer, hasarsızlık ve yaş gibi durumlarda hep lehime oldu. Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Sonax jant temizleyici ile jantlarimi temizledim jilet gibi oldu Sizin arabanın jantlarını hiç pis göremedik ki, maşallah bende arka balataları değiştirdikten sonra full balata tozu oluyor. Bezle araları silmediğim sürece temizlenmiyo. Aksine ön taraflar tertemiz hep. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Sonax jant temizleyici ile jantlarimi temizledim jilet gibi olduTavsiye edermisiniz, inatcı kirleri çıkartıyormu. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Geri vites ve sis ledlendi Ne zaman yaptın nerden aldın benim nie haberim yok müdür bende istiyorum. stoplara ve sinyallerede yapsak nasıl olur acaba müdür ayrıyetenn bende istiyomm haberin ola Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Ne zaman yaptın nerden aldın benim nie haberim yok müdür bende istiyorum. stoplara ve sinyallerede yapsak nasıl olur acaba müdür ayrıyetenn bende istiyomm haberin ola Kaç kere dedim ya la sana Sırada o var Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Kaç kere dedim ya la sana Sırada o var Ev izni bekliodun da ondan üstelemiyodum nezaman yapcan diye ağam ama herlade hafta sonu aralara sıkıştırmışın nasıl peki abi sis farı normal ampüle göre şiddeti Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Ev izni bekliodun da ondan üstelemiyodum nezaman yapcan diye ağam ama herlade hafta sonu aralara sıkıştırmışın nasıl peki abi sis farı normal ampüle göre şiddeti 50 watt gücünde normal beyaz led lamba Halilim. Yakından görmelisin,anlatamam Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 50 watt gücünde normal beyaz led lamba Halilim. Yakından görmelisin,anlatamam nerden aldın abi peki Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 nerden aldın abi peki Linke tıkla..Bunları aldım ben. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/276046-sat%C4%B1l%C4%B1k-geri-vites-xenon-ampul%C3%BC/ Yorum bağlantısı
Atilla Atun 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Arka plakalık iptal plaka ile beraber bagajda. Kapatınca ses yapıyordu bende sökemedim komple kopardım 1 Yorum bağlantısı
Burak İşci 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Haftasonu bende değildi, ankaraya gidip geldi, baktım karnı aç sarı bir ışık yanıyor hemen tıkla basa karnını doyurdum Bu arada yolda aracın jant kapaklarından biri düşmüş, bugün netten jant kapağı alacağım, güzel durur öneririm vs dediğiniz jant kapakları var mıdır yolda klasik kapaktan mı alayım? Yorum bağlantısı
Burak İşci 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Bütçe iyi ise orjinal almani kesinlinlikle tavsiye ederim. Şuanda bütçem var diyebilirim orjinal almak için ancak öncelik olarak ufak tefek göçükleri düzelttirmeyi düşünüyorum, peki ikinci el orjinal jant bulabileceğim bir site/dükkan var mı önerebileceğiniz? Hepsiburada üzerinden bazı jantlara baktım örnek olarak http://www.hepsiburada.com/kormetal-km285-bd-shark-6-5x15-pcd-4x108-et-35-jant-4-adet-p-OTKN61285006şunun gibi, genelde Kormetal markalı jantlar var gözüküyor, bu marka nasıldır. Fiyatları 700-800 liradan başlıyor birkaç bin liraya kadar çıkıyor. Kaliteli midir bu marka, bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2015 Paylaş 9 Kasım 2015 Verdim benzinin gözüne... Ben verdim o içti Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Verdim benzinin gözüne... Ben verdim o içti Büsürü ibre var. Benzini bulduramadım o kalabalıkta.. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Bujiler değişiyor. Tüm hortumlar yenileniyor.antifiriz doldurayım.kışlık bakımm. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Usta zor yetişmiş,ayağının altına bidon koysun Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Usta zor yetişmiş,ayağının altına bidon koysun Tampon A çıkarak söküyor ve benim içim gidiyor[emoji16] [emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Tampon A çıkarak söküyor ve benim içim gidiyor[emoji16] [emoji16] Bez koy tampona Yorum bağlantısı
Misafir 10 Kasım 2015 Paylaş 10 Kasım 2015 Bez koy tampona Ayakkabılarını çıkardı.ama herif bi ton ya la[emoji15] Yorum bağlantısı
Recommended Posts