Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Abi fluence 2 saat civari surdu cunku cok cizik ve surtme izi vardi. Pasta ile cikardim cogunu. Oncesinde yapilmasi gereken guzelce yikanmasi. Cila sonrasi fircasiz yikanmasi ve kaliteli bir arac sampuani ile yikanmasi daha uzun omurlu olmasini sagliyor. En saglami kopuksuz yikamak en uzun etki oyle görülüyor. Tamam Mert ne zaman müsait olduğunu söyle, ona göre ne zaman istersen yapalım Malzemeleri yolun düşerse alabilirsin sonra hallederiz, düşmezse beraber gider hallederiz. Bana her türlü uyar Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Autoking'e bıraktım. hayırdır abı nesı var oglumuzun Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 hayırdır abı nesı var oglumuzun Ufak tefek işleri vardı kardeşim,onları yapıyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Ufak tefek işleri vardı kardeşim,onları yapıyorlar. kız isteme olayı falan mı var cikolatalar benden Yorum bağlantısı
Atilla Atun 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Bugün ne mi yaptım hic birşey . 2 aydır leş ici dışı. Benim gibi adama yakışmıyor ama vakit yok 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 İki haftadır boş duran cam suyu deposunu doldurdum, antifirizli cam suyu ile. Yorum bağlantısı
Eren GÜZELKAN 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Bugün baya yoğun bir gündü benim için. İlk önce Işıklı vites topuzumuz takıldı. Sonra biraz uğraşarak Forumdan @İlhan gülcan bey den aldığım a118c Araç kameramızın montajını yaptık. Bu arada km mizde 64000 oldu En son olarak geçen haftalarda Sayın Oktay Toker Beyin elinden Bi-Xenon farlandık. Hella Mercek - Gen 5 Balast - Phılıps D1s Ampul (Farlar orjinal titanium x farlarıdır dönüşüm olmuştur.) 2 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2015 Paylaş 6 Kasım 2015 Koçtaştan -26 derecelik torque marka 5 litrelik cam suyunu 14.99 tl ye aldım. Geceleri artık havalar iyice soğuma başladı mert 5 ltlik carfour da 10 tl idi gecen hafta -35 kadar yazıyodu Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 (düzenlendi) Linea ve bitmek bilmeyen logo problemleri ile ugrastim Bu 4. Defa oldu. Yine düşerse hepsini çıkarıp atacağım 7 Kasım 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 7 Kasım 2015 Paylaş 7 Kasım 2015 İnceden bi temizlik. yeni ergenlerin "ben kendim yıkanıcam" diye girdikleri banyodan yarı köpüklü yarı kuru çıktıkları gibi olmuş . o ne tampon karlığının hali öyle 1 Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Peugeotlarda plastik direksiyonu soyulma kronik olmus. Bende bugun guzelce samali kilif ile kapladim. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 (düzenlendi) Aslanımı bugün yıkadım parlattım.kromları Köksal Kardeşimin heryerde tavsiye ettiği henkel krom parlatıcı ile parlattım. Kırılan antenin yenisini aldım Çeki demiri kapağı orijinalinde yoktu. Uydurdum bişeyler. Orijinal gibi oldu lincoln benden patent alır artık.[emoji1] 8 Kasım 2015 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Hey masallah bunu ne zaman aldin abi sen yahu Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Hey masallah bunu ne zaman aldin abi sen yahuGeçen ay[emoji1] Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 İçini dışını Pırıl pırıl yaptım güzel olmuş. ön panjurdaki kırmızıyı nasıl yaptınız acaba? hoşuma gitti. kendi aracımda da yapmak istiyorumda Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Geri vites lambasını erotizm vermeden transparan kırmızı folyo yla kapladım Olmayan arka amblem çukuru boş kalmasın dedim Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 o ne tampon karlığının hali öyle 1 buçuk senedir neden bilmiyorum ama herşeye sıra geldi bi onu düzeltmeye sıra gelmedi 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Geri vites lambasını erotizm vermeden transparan kırmızı folyo yla kapladımEllerine sağlık abi. Erotizm vermek istemesen de çok seksi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Geçen ay[emoji1] Hayırlı olsun erol, konusu yokmu araba nın ? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Hayırlı olsun erol, konusu yokmu araba nın ?Şuan yok abi olacak inşallah.Transparanların gece görüntüsü Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2015 Paylaş 8 Kasım 2015 Ellerine sağlık abi. Erotizm vermek istemesen de çok seksi olmuş O senin arabanın sekizliği janım[emoji6] Yorum bağlantısı
Recommended Posts