Mehmet Polat 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Kendi aracima degil ama bir arkadasimin aracina cila attim. Sifir alindigindan beri hic atilmamis nerdeyse gunes yanigi olacakti bazi yerler. Sonuc goruldugu gibi Benim araca ne zaman atıyoruz? Bana da öğretin bu cila işini Bir cila buluşması mı yapsak ne? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Benim araca ne zaman atıyoruz? Bana da öğretin bu cila işini Yapalim abim istedigin zaman. Bir cila buluşması mı yapsak ne? Iyi Olur aslinda Mehmet abim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Yapalim abim istedigin zaman. Iyi Olur aslinda Mehmet abim O zaman bir hafta sonu buluşalım, Mert bize hünerini sergilesin Ne kadar zaman alıyor bu işlem Mert? ve öncesinde sonrasında yapmamız gereken işlemler nedir? Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 kış gelmeden aradan çıkartalım dedik hankook'larla yola devam 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 4 Kasım 2015 Yazar Paylaş 4 Kasım 2015 Bu gün ben de çoktan beri arabamla ilgilenemediğimi fark ettim ve hanımın okulda olmasını fırsat bilip yazlığa gittim. Önce farecla g3 ile parlattım ardından meguiars 26 ile bitirdim. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 maasaallah dipcik gibi .[emoji106] su titanyum jantlari daha bi hava katiyor ,seytan yaklasiyor sagli sollu [emoji1] Jant lazım mı İsmail hocam ? Benim mondeonun titanyum jantları değiştirmek istiyorum, düşünürseniz yardımcı olurum... Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Jant lazım mı İsmail hocam ? Benim mondeonun titanyum jantları değiştirmek istiyorum, düşünürseniz yardımcı olurum...abey aklimi celmiyo degil ama sartlar..15 mi 16 mi sizinkiler Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 abey aklimi celmiyo degil ama sartlar..15 mi 16 mi sizinkiler 16 '' hocam, kaynak vs gibi hiç bir şey yok. 2 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 16 '' hocam, kaynak vs gibi hiç bir şey yok. abey ben hem 15dusunuyorum hem de benim mondi 4bijon onu unuttuk:)[emoji106] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 abey ben hem 15dusunuyorum hem de benim mondi 4bijon onu unuttuk:)[emoji106] Anladım abi hayırlısı olsun, gönlüne göre olur inşallah.... 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Anladım abi hayırlısı olsun, gönlüne göre olur inşallah....tesekkur ederim abi,siz ne dusunuyosunuz o jantlardan sonra Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 tesekkur ederim abi,siz ne dusunuyosunuz o jantlardan sonra Yine 16 ama mondeonun değişik bir versiyonunu istiyorum.... 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Kendi aracima degil ama bir arkadasimin aracina cila attim. Sifir alindigindan beri hic atilmamis nerdeyse gunes yanigi olacakti bazi yerler. Sonuc goruldugu gibi Hangi marka urunu nasıl uyguladiniz?bilgi verebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Yıkama sonax hızlı cilaladık kızımızı İnanmam sen yaptın hemde Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 O zaman bir hafta sonu buluşalım, Mert bize hünerini sergilesin Ne kadar zaman alıyor bu işlem Mert? ve öncesinde sonrasında yapmamız gereken işlemler nedir? Abi fluence 2 saat civari surdu cunku cok cizik ve surtme izi vardi. Pasta ile cikardim cogunu. Oncesinde yapilmasi gereken guzelce yikanmasi. Cila sonrasi fircasiz yikanmasi ve kaliteli bir arac sampuani ile yikanmasi daha uzun omurlu olmasini sagliyor. En saglami kopuksuz yikamak en uzun etki oyle görülüyor. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Hangi marka urunu nasıl uyguladiniz?bilgi verebilir misiniz?Cizikleri cikarmak icin kipadan aldigim pastayi kullandim markasini hatirlamiyorum su an ama cok basariliydi. Bunu icindeki sungeriyle uyguladim. Bitirici olarak da turtle wax color magic(siyah ve tonlari) kullandim. Ustubu ile dairesel hareketlerle once tum arabaya yedirip kurumasini bekledikten sonra tekrar ustubu ile iyiyce sildim. Farlarda ki sararmalar icin meguiars plastx kullandim. Motor temizligi icin de arexons sprey. 4 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Cizikleri cikarmak icin kipadan aldigim pastayi kullandim markasini hatirlamiyorum su an ama cok basariliydi. Bunu icindeki sungeriyle uyguladim. Bitirici olarak da turtle wax color magic(siyah ve tonlari) kullandim. Ustubu ile dairesel hareketlerle once tum arabaya yedirip kurumasini bekledikten sonra tekrar ustubu ile iyiyce sildim. Farlarda ki sararmalar icin meguiars plastx kullandim. Motor temizligi icin de arexons sprey. Harika bir ürün. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 he valla ağam ben yaptım sonaxın hızlı cılasını almısdım ve pastalı cılasını gecen hafta pastayı yaptım ve hızlı cıla uyguladım ve yagmur kaydırıcı dunde tekrar yıkama cılalama ıslemı yaptım yagmurda arac ustunde su durmayı ağacum aynı bu oldu ama daha ıyısı oldu gecen haftakı yagmurlarda ınan hıc sılgec calıstırmadım 65-70 km hızdan sonra su kalmıyo hıc kabut ustundede durmuyo İnanmam sen yaptın hemde Yorum bağlantısı
Recommended Posts