Sami Demirpaz 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Bugun arabam icin cok sey yapiliyor, bitsin hele bir Yorum bağlantısı
Atilla Atun 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 verdim pastayı verdim cilayı hopaaa Okan kardeşim bene de beklerim. Misafir kabul ederim seni. Ha gelmişken makinayı da getiriver,bi el ararız arbuya. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Okan kardeşim bene de beklerim. Misafir kabul ederim seni. Ha gelmişken makinayı da getiriver,bi el ararız arbuya. Ne demek abi canı gönülden inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Mütevazi olmak istemiştim Şu ses benim arabamda olsa bende mütevazi olmam Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Şu ses benim arabamda olsa bende mütevazi olmam [emoji14] Öyle diyorsun da bazı arkadaşlar camı açıp yahu arkadan bir ses geliyor tortortor egzos patlak herhal diyor.(İsmi Lazım değil Mk.)Hiçsekizsilindirarabayabinmemişadamsmilesi[emoji13] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Öyle diyorsun da bazı arkadaşlar camı açıp yahu arkadan bir ses geliyor tortortor egzos patlak herhal diyor.(İsmi Lazım değil Mk.) Hiçsekizsilindirarabayabinmemişadamsmilesi[emoji13] :sandalye: Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 (düzenlendi) Makine ve uzatmayla aşağıya inip bir güzel içini temizledim, tozlardan arındırdım. 2 Kasım 2015 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 Öyle diyorsun da bazı arkadaşlar camı açıp yahu arkadan bir ses geliyor tortortor egzos patlak herhal diyor.(İsmi Lazım değil Mk.) Hiçsekizsilindirarabayabinmemişadamsmilesi[emoji13] Sen gül gül. Sen egzosa baktırınca yanıma gel. [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6] 3 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 2 Kasım 2015 Paylaş 2 Kasım 2015 (düzenlendi) yikandi paklandi demistik ,periyodik bakim yapildi ve yeni kislik papuclarimizi giydik http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/275843-Forumun-Mondeosu 2 Kasım 2015 tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Harbiden iyi ses varmış Ben buna gündüz binmeye korkarım Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Bakım malzemeleri geldi, orjinal seçmeye çalıştım. Aksilik olmazsa akşam değişim yapıcaz. Yağ hakkında fikri olan varmı, kalite,üretim vs.? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 (düzenlendi) Bu gün ben de çoktan beri arabamla ilgilenemediğimi fark ettim ve hanımın okulda olmasını fırsat bilip yazlığa gittim. Önce farecla g3 ile parlattım ardından meguiars 26 ile bitirdim. 3 Kasım 2015 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 maasaallah dipcik gibi .[emoji106] su titanyum jantlari daha bi hava katiyor ,seytan yaklasiyor sagli sollu [emoji1] Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Önce yıkattım,sonra karnını doyurdum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Biraz önce biyere uğradım, dönerken yol kenarında mk3 mondeo, cmax mk1 ve benim focus vardı. Hepsine hevesle bakarak geçtim, ford aşkı derine inmiş bunu anladım 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 3 Kasım 2015 Paylaş 3 Kasım 2015 Biraz sanayide gezindik. YC ' yi mincikladik bugun[emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Dün okula giderken vaktim vardı kendim sonax şampuan, benzinliğin tazyikli suyu ile yıkadım,süpürdüm. Koruma ömrü için silerken hızlı cila attım. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Kendi aracima degil ama bir arkadasimin aracina cila attim. Sifir alindigindan beri hic atilmamis nerdeyse gunes yanigi olacakti bazi yerler. Sonuc goruldugu gibi 7 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2015 Paylaş 4 Kasım 2015 Kendi aracima degil ama bir arkadasimin aracina cila attim. Sifir alindigindan beri hic atilmamis nerdeyse gunes yanigi olacakti bazi yerler. Sonuc goruldugu gibi Benim araca ne zaman atıyoruz? Bana da öğretin bu cila işini Yorum bağlantısı
Recommended Posts