İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Misafir

Mobil 1 yağı muazzam bir Yağ yav :) :)

İlk defa bu yağı kullanıyorum. Performans ve yakıt tüketimini merak ediyorum..

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Aliexpres den aldığım ledlere eklenti yaparak ön ve arka ayak aydınlatmalarının soketlerine uydurdum

030a4bfb54599652c2faac2ba1f68f1b.jpg

ve her yer beyaz led oldu

0db1c06dcd64dde5de88d627edb16118.jpg

ad18b72e1cf479b8cd47fb70705eeefc.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Bugün aracıma double din taktırdım dün gece sahibindende ilanlara bakarken bir anda şeytan dürttü bu sabah ilanına baktığım Ada'mın dükkanında aldım soluğu :) tv navigasyon falan var birde ekrandaki dijital klimayı ve park sensörünü gösteriyor bu benim için olmazsa olmazdı

Ve aracımın son halleri

Çok güzel olmuş iyi günlerde kullan.ŞEytan benide dürtüyor golf V e bir double al diye  :) Sorması ayıp ne kadara mal oldu  :blush:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Çok güzel olmuş iyi günlerde kullan.ŞEytan benide dürtüyor golf V e bir double al diye :) Sorması ayıp ne kadara mal oldu :blush:

Herşey dahil 870 E mal oldu kardeş cihaz 790 dı 80 lira anten fiyatları ve işçilik tuttu ucuz olsa zenecin cihazını alacam ama onlarda 2000-2500 lira arasında bir Araba parası neredeyse [emoji3]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Herşey dahil 870 E mal oldu kardeş cihaz 790 dı 80 lira anten fiyatları ve işçilik tuttu ucuz olsa zenecin cihazını alacam ama onlarda 2000-2500 lira arasında bir Araba parası neredeyse [emoji3]

Dijital klimayı göstermesi güzel bir özellik olmuş gerçekten. Zeneclere bende baktım o kadar para verdikten sonra bi tuşuna dokunamam çizilmesin diye  :D  

Özelliklerine göre fiyat iyi, durumu toplarsam bende bu tarz birşeyler yapmayı düşünüyorum  :)

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Dijital klimayı göstermesi güzel bir özellik olmuş gerçekten. Zeneclere bende baktım o kadar para verdikten sonra bi tuşuna dokunamam çizilmesin diye :D

Özelliklerine göre fiyat iyi, durumu toplarsam bende bu tarz birşeyler yapmayı düşünüyorum :)

aldıktan hemen sonra pişman olmuştum yani böyle daha kaliteli birşey bekliyordum ama bu fiyatlara çok iyi birşey bekleme dedim kendi kendime hatta bugun gidip iade edimmi dedim kendi kendime ses kalitesini biraz düşürdü çünkü yarın gidecem aldığım yere
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

aldıktan hemen sonra pişman olmuştum yani böyle daha kaliteli birşey bekliyordum ama bu fiyatlara çok iyi birşey bekleme dedim kendi kendime hatta bugun gidip iade edimmi dedim kendi kendime ses kalitesini biraz düşürdü çünkü yarın gidecem aldığım yere

Ses kalitesi aklıma takılıyor benimde bu yüzden ikinci ellere bakıyorum örneğin:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-zenec-zn-nc2010-vw-golf-5-6-239292049/detay

bunda da direksiyondan kontrol yok malesef

Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün boşluğu değerlendirerek rot balans ayarı ve ön-arka lastik değişimi yaptık. Ufak bir yakıt tüketimi testi yaptım. Şehir dışı ve sakin bir kullanımla yaklaşık 15 km kullandım. Elde ettiğim değer göz yaşartıcı oldu [emoji1] a2b54b123f64f5586de3e31b0d51f902.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün balans ayarı, bagaj içi led aydınlatma ve stop kaplama yaptırdım. İlave olarak orjinal jant göbeği ve yeni tip focus yazısı aldım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Birde kızım için araç koltuğu montajı yaptım :) [emoji72] [emoji323] [emoji259] [emoji56]

b1bf85652f3a15d8b6d5b6fd3c919bcf.jpg

16916f09acdbbcae418cd81d8cafdedb.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Dün Michelin Crossclimate lastikler takıldı. Bugün de yağ ve tüm filtreler değişerek kış bakımı yapıldı. ..

Yorum bağlantısı
Recep Güney

e2db03167f7ebe27648eb9287dc923f5.jpg

Kutahya meguariste kisa girmeden motoru guzelce bi yikattim mis gibi olsu ama motorun fotosunu cekmeyi unutmusum;)

Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar

Once guzelce karnin doyurdum, simdi temizlik zamani.

6f3ef83bbd694c6e8a70b42d04301474.jpg

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Kaputu açıp baktım. geri kapattım[emoji1]

fae25bc14da995f897616f67f06286c5.jpg

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kaputu açıp baktım. geri kapattım[emoji1]

fae25bc14da995f897616f67f06286c5.jpg[/quote

Tek araba motor u mu bu? [emoji23]

Hı hıı[emoji16]

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...